|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zmęczenie płcią przeciwną
Witam. Jestem Daniel i mam 29 lat. Z racji tego, że jest to forum bardziej kobiece i dominują tu przedstawicielki płci pięknej, postanowiłem napisać moje krótkie przemyślenia. Spodziewam się ewentualnych "ataków", przyjmę nawet krytykę. Na wszystko trzeba być w życiu przygotowanym, zwłaszcza w anonimowym (przynajmniej pozornie) internecie.
Jestem sam dopiero od prawie 3 miesięcy (rozpad 3,5-letniego związku), przez ten czas nie wszedłem w żadne bliższe relacje z dziewczynami. Nie chcę pisać o powodach rozstania, ponieważ nie jest to w tym temacie istotne - ludzie rozstają się z różnych powodów, poza tym dla większości kobiet i tak "to facet jest zawsze jest zły, a kobiety są święte i pokrzywdzone", więc szkoda tutaj akurat o tym dyskutować. Chodzi mi jednak o coś zupełnie innego: co może być powodem tego, że w moich relacjach z kobietami niespecjalnie się układa? W zasadzie byłem w życiu w 6 relacjach z kobietami (z czego 2 razy był to związek, 4 razy "przyjaźń", w którą i tak nie wierzyłem, bo wcześniej czy później chciałem czegoś więcej i się zakochiwałem). Miałem też kilkadziesiąt spotkań z różnymi kobietami, które kończyły się na przysłowiowej jednej randce, bo coś nie wypalało. W zasadzie tylko jednej dziewczynie w życiu odmówiłem spotkań, przeważnie to druga strona szybko się mną nudziła. Mam niezłą pracę, choć nie zarabiam dużych pieniędzy. Szczególnie brzydki też nie jestem, raczej taki przeciętny. Co jest nie tak we mnie, że dla większości kobiet jestem nudny i nieatrakcyjny? Mam się opryskać feromonami i włożyć hawajską koszulę, czy wygrać milion w totolotka? Bo sam już nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zmęczenie płcią przeciwną
![]() Może jesteś mało interesującym człowiekiem, może jesteś z parafii braci samców, może jesteś niski (trolchecker). A serio - może po prostu do tej pory nie zaiskrzyło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
dziwny tytuł wątku...
może dziewczyny widzą Twoje zmęczenie i dlatego nie ma efektu wow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-08-22 o 15:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Rzucaj jeszcze trochę takimi tekstami, wkładaj kobiety do jednego worka ( bo przecież większość jest taka sama!), a na pewno będzie dobrze. ![]() ![]() ![]() 2. Może rzeczywiście jesteś nudny? Czasami wygląd to nie wszystko, musi być iskra. Nie dostaniesz sensownej odpowiedzi, bo nie znamy Cię osobiście. Desperacja jest maksymalnie nieatrakcyjna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zielona Driada
|
Nic o Tobie nie wiem, więc nie odpowiem na Twoje pytanie. To co napisałeś to ogólniki. Wróżyć z fusów można długo, tylko co to da?
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
skąd u Ciebie taki przymus bycia w relacji z dziewczyną? Pobądź trochę sam, polub ten stan, pospotykaj się z ludźmi, dowiedz się co lubisz robić i to rób. Jeżeli będzie to wymagało wychodzenia z domu i wchodzenia w interakcje z ludźmi, to w końcu poznasz kogoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8559246 6]
![]() Może jesteś mało interesującym człowiekiem, może jesteś z parafii braci samców, może jesteś niski (trolchecker). A serio - może po prostu do tej pory nie zaiskrzyło.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Pamiętaj, że życie jest obarczone ogromną losowością, a trafienie na właściwą osobę, gdy nie jesteś młodą i atrakcyjną laską, która jest nami zainteresowana i jednocześnie spełnia ileś tam kryteriów - jest po prostu trudne. Nie wiem gdzie szukasz, ale jeśli na portalach randkowych, to tam nie będąc 8/10+ ze znakomitymi zdjęciami nie masz w zasadzie większych szans. Na żywo sprawa wygląda już inaczej, ale tu z kolei do gry wchodzi Twój charakter i Twoje podejście. Jeśli np. od Ciebie bije dalej smutek po utracie byłej, wspominasz o niej, jesteś przybity, nie masz własnych zainteresowań, nie dbasz o siebie, nie potrafisz wykazać inicjatywy i jesteś ogólnie mówiąc "ciapowaty" - to ciężko będzie o efekty. Też zależy z kim się umawiasz, jak wyglądają te randki, co się dzieje potem - przyczyn może być wiele.
![]() |
#9 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Może zmień orientację seksualną jak ci obrzydły kobiety?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
PS: Desperacja wcale nie jest aż tak nieatrakcyjna. Czasem była mi przydatna. Dzięki temu zdobywałem cenne doświadczenie w relacjach z kobietami ![]() Koniec tematu z mojej strony. Spodziewałem się takich wypowiedzi ![]() Edytowane przez daniel1989k Czas edycji: 2018-08-23 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Naczelna Nastolatka
|
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zielona Driada
|
To po co pytasz, jak wiesz już wszystko?
![]() |
#18 |
Śnięta Mucha
|
To ja wezmę autora, ale nie będę mu ufać
![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zielona Driada
|
Slabe te trolle. W koło to samo, myślą, że budzą kontrowersje, a albo śmieszą albo nudzą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#21 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- O rzeczywiście, jego pierwszy wątek był niezły. Ale to taka mała perełka pośród popiołu ostatnimi czasy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() Ale ten tu...nawet pierwszego posta nie sklecił tak, żeby był punkt zaczepienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.