|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]() Jak sobie z tym poradziæ?
Witajcie , tematów o straconej mi³o¶ci zapewne jest tutaj na forum bardzo du¿o , mimo to postanowi³am i ja siê trochê Wam wygadaæ.
Nie mia³am lekkiego zycia ,matka alkoholiczka , znêca³a siê nade mn± fizycznie i psychicznie od ma³ego odk±d tylko pamiêtam. Pamiêtam jak mia³am ró¿owy rowerek i w wieku przedszkolnym je¼dzi³am Nim dniami nocami i szuka³am mamy bo jej nie potrfi³o byæ po parê dni. to jeden s±siad da³ mi je¶c , a to drugi i tak mija³y dni i miesi±ce.. Teraz siê nawet dziwiê dlaczego opieka mnie jej nie zabra³a ? Gdy podros³am nic siê nie zmieni³o , ci±gle mama melan¿e itp , a ja wpad³am w z³e towarzystko , picie alkoholu , narkotyki , kole¿anki , imprezy itp.. Nigdy nie potrafi³am pu¶cic siê za kasê tak jak to robili moje kolezanki , za du¿o napatrzy³am siê na ''matke'' i zawsze mia³am do tego obrzydzenie. Ale wiadomo jesli siê zadajesz z takim towarzystwem to i Ty musisz na imprezach dawaæ d*py , takie jest ludzkie my¶lenie , ja by³am inna , ale niestety , imprezuj±c i zadaj±c siê z takim towarzystwem te¿ dosta³am ³atkê puszczalskiej. Gdybym mog³a cofn±æ czas , cofne³a bym , niestety czas nigdy nie zawraca ![]() ¯a³ujê wszystkich przykrych s³ow ,które wypowiedzia³am w jego stronê , to moje zachowanie sprawi³o , ¿e Go straci³am i moja przesz³o¶æ w której nie by³am taka z³a jak mówi± , ale i tak On mi nie wierzy . Gdybym mia³a jedn± szasnê zrobi³a bym wszystko , aby nie uwierzy³ w plotki i ¿ebym Go nie straci³a , a teraz czujê pustkê , pustkê , ktorej ju¿ nigdy nikt oprócz Go , siê nie pozbêdzie... Dziêkujê je¶li ktokolwiek to przeczyta³. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 316
|
Dot.: Jak sobie z tym poradziæ?
Teraz najwazniejsze jest dziecko. Skup sie na tym. Daj mu to czego Ty od matki nie dosta³as. Otocz je miloscia i daj poczucie bezpieczenstwa.
Czas leczy rany. Zycie Ci sie jakos ulozy, z nim czy bez niego. Nie wolno sie poddawac.
![]() |
#3 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 67
|
Usuñ. Nie ma co sobie niszczyæ ¿ycia. I nie ma co niszczyæ ¿ycia dziecku. Chcesz je chowaæ w mebelki?
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- menelni* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 906
|
Tyle czasu, tyle mêczarni z matk±, a Ty nadal z ni± mieszkasz i chcesz sprowadzaæ now± osobê do tej patologii? Jakie masz zabezpieczenie finansowe? Podo³asz finansowo wychowywaniu dziecka? Na usuniêcie ju¿ trochê pó¼no...
Na pewno ustal ojcostwo i pozwij swojego boga ("Go", pfff) o alimenty. Chce, nie chce, to nie ma znaczenia, dziecko jest jego i ma dawaæ kasê. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 441
|
Masz mozliwosc wyprowadzenia sie od matki?
Masz jakies pieniadze, jakis dochód? Faceta pozwij o alimenty, ustal ojcostwo. Zwroc sie po darmowa porade prawn±, poszukaj instytucji ktore pomagaja samotnym matkom. Gdzie mieszkasz, w jakiej miejscowosci? Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.