![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomocy!!! problem z facetem;/
dziewczny!! mam straszny problem!!!bardzo kochamy sie z moim chłopakiem. ostatnio zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne i powiedziałąm mu ze w związku z tym jest możliwośc ze przytyję. powiedział ze tego nie zniesie i ze chyba ze mna zerwie bo lubi bardzo chude dziewczyny. nie wiem co mam zrobic!!! bo nie chce go stracic!!! poza tym jest fantastycznie między nami tylko on ma obsesje szczupłości.
POMÓŻCIE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy!!! problem z facetem;/
cóż...dla mnie to trochę nienormalne...jeśliby Cię kochał to by takich głupot nie gadał...bo co to za różnica czy masz tyle czy tyle kg...kocha się za wnętrze nie za ciało...
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zasadnicze pytanie - czy on wygląda jak Adonis?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej kochana
![]() nie martw się i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz przechodze do dalszej częsci.. no sory a co on sobie mysli mówiac tak do Ciebie? Wcale nie musisz przytyc przez tabletki ![]() ![]() ![]() ![]() Moj TZ to normalnie przyjął i mi w zyciu takiego czegos nie powiedzial ze mnie zostawi jak przytyje po tabletkach ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Troche to dziwne szczerze mówiąc.
Po pierwsze wcale nie musisz przytyć. Ale uwaga Twojego faceta jest troche nie na miejscu.Normalne, że ludzie się zmieniają.Tyją, łysieją, chudna i inne. Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet mógł mi powiedzieć coś takiego. A jesli ktoś by mi tak powiedział to bym sie zastanowiła czy na pewno warto z nim być |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
powiedz mu ze jak za 30 lat bedzie mial problem ze wzodem to tez go rzucisz
![]() wyobrazasz sobie siebie z nim za 10 lat ,bedziesz w ciazy i co rzuci cie bo przytylas? super tatus ,nie ma co ![]() kopnij go w krocze i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szczerze? To jedna z najgłupszych rzeczy jakie w życiu słyszałam. Ile on ma lat? 17?? Bo wtedy jest usprawiedliwiony, w tym wieku faceci to tzw. embriony emocjonalne, ale jeśli ma więcej jezt (bez urazy) zwykłą świnią!
Czy ty jeśli kochasz swojego TŻ'a rzuciłabyś go gdyby zrobił sobie tatuaż na łydce a ty ich nie lubisz? Czy ty rzuciłabyś go gyby on zaczął nosić fioletowe sztruksy, gdy ty nienawidzisz fioletowego? Jeśli nie, to sama masz odpowiedź na swoje pytanie, bo to nie ważne czy cos lubimy bardzo, mniej czy wcale..ważnme w miłości jest to by akceptować swoje niedoskonałości...i jesli on tego nie potrafi to nie oszukujmy się: nie kocha... uważaj na tego typa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak on w ogole mógł Ci coś takiego powiedziec!? to dla mnie niezrozumiałe ... ja tez zaczynam brac , ale jak narazie nie tyje a jeżeli bym przytyła to i tak mój TŻ nigdy by mi złego słowa nie powiedział ,np. w zeszłym roku wazylam duuuzo wiecej niz teraz i jakos mu to nie przeszkadzało - chyba na tym polega tolerancja , akceptacja ... miłość? moim zdaniem (bez obrazy) Twój partner jest niedojrzały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A tak wogule to te tabletki bierzech chyba tez dla Niego!!? Poświęcasz się żebyscie mogli uprawiac seks bez strachu ze zmajstrujecie dzieciaka,a on jeszcze z takim tesktem?!! Ten facet nie jest wart Twojej uwagi ,jesli tak się zachowuje. Miłość nie patrzy na wiek, nie liczy kilogramow... Facet Cię po prostu nie kocha,może mu się tylko podobasz? Zastanow się nad waszym związkiem..
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
wow jaki gościu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Normalnie palant jakis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ciekawe co na nasze kopniaki w krocze mówi autorka
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
moze go juz kopnela:Pi teraz jest zajeta szukaniem PRAWDZIWEGO mezczyzny swojego zycia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kopniecie w krocze nie wystarczy
![]() Takich kolesi powinno sie z kopa wysylac na Pluton - byle jak najdalej od nas. Eh. Serdecznie wspolczuje takiego goscia! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dokladnie kopa w tylek!!! Co to za facet?!?! Chyba tylko do lozka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby mi tak chłopak powiedział, to od razu bym od niego odeszła ![]() Facet ma szanowac i kochac swoją kobietę taką jaka jest! a jak szuka sobie super szczupłej laski z długimi nogami, to niech sobie "gdzieś" zadzwoni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny spokojnie, to tylko wątek...
Cytat:
![]() Powiedz mu, że jak on wyłysieje za pare lat to go rzucisz, bo nie znosisz łysych facetów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Re: pomocy!!! problem z facetem;/
Ja bym zerwala pierwsza i to predko zamin jeszcze bardziej sie w to wkrecisz. To nie ma seksu i przyszlosci jesli chlopak chce z tobas zerwac tylko dlatego ze troche zgrubniesz :/
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z przedmowczynia.
lepiej jest to zakonczyc,bo dla mnie jest nienormalne,ze Twoj chlopak,ktory jak twierdzisz bardzo Cie kocha aTy jego,nie mogl zaakceptowac tego,ze przytyjesz !! Chyba ,ze on sobie robil jaja mowiac to ![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Najpierw wydało mi sie to smieszne a teraz żałosne.Nie zastanawiałabym się ani chwili nad zerwaniemz nim, bo jest sie z kimś chyba nie tylko dla jego ciała a dla tego jakim jest człowiekiem..Ten facet jest niedojrzały.Cieszę się ze mój TŻ jest innego zdania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ty, a może on żartuje, co?
Nie, ale tak na serio to zamurowało mnie. Nie wyobrażam sobie usłyszeć coś takiego z ust osoby, która twierdzi, że kocha. Oj ode mnie dostałby w twarz. I ty chcesz się dla niego faszerować tabletkami? Jak nic liczy się dla niego tylko ciało. A jak on wygląda? Jest idealny?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ale facet ma tupet, chociaz ładny jest? Ja bym chyba go zuciła, to co juz uczucia sie nilczą, a moze on był kiedyś gruby!
A tak serio to strasznie Ci współczuje, jednak mysle, ze jesli on Cię kocha naprawdę to wygląd ma już trochę mniejsze znaczenie. A może chodzi mu o to że jesteś ładna i chce pokazać przed kumplami jaki z niego maczos! Sama nie wiem!! ![]() Odpuść sobie go to niedojrzały chłopaczyna! Jest tylu wspaniałych facetów, przy których kilka kilo do przodu to tylko atut!!!
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zerwałabym, zanim zdązyłby powiedziec przepraszam. Ludzi nie kocha się za wygląd. Jego sposób myślenia oznacza, że kieruje nim tylko popęd seksualny, pociąg fizyczny w stosunku do ciebie, a nie prawdziwa miłość. Albo że chce się po prostu z tobą pokazać (jaką to on ma fajną dziewczynę). Owszem każda z nas lubi się podobać swojemu TŻ, no ale nie do przesady. Nie dość, że to ty się zabezpieczasz a nie on - to jeszcze wybrzydza .... Poza tym przecież liczy się więź między wami.
Nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby miłość przeliczać na kilogramy. Owszem, może i faceci patrzą na naszą figurę (nie zawsze!), ale w fazie związku mniej lub bardziej stałego to przestaje się liczyć. To zazwyczaj kobieta stara się na siłę coś w sobie zmieniać, żeby się mu podobać (czasem zupełnie bezpodstawnie, bo i tak dla nigo jest piękna). I najczęściej robi to także dla własnej satysfakcji. Zdenerwowałam się jak to przeczytałam. Podejście do związku twojego chłopaka jest chore. Pogadaj z nim, a jak nei zmieni stanowiska to z nim zerwij - zanim on zerwie z tobą, bo znowu mu się coś nie spodoba ... Skończyłam ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ja tez jestem za rozejrzeniem sie za innym... piszesz ze jest miedzy wami milo... teraz... co z tego jak za pare lat mozesz zajsc w ciaze, albo przytyc z innego powodu? roznie bywa w zyciu, zastanow sie nad tym i nad waszym zwiazkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
No właśnie - ja też, tak jak male, najpierw pomyślałam, że facet po prostu żartował (mój tak ma bez przerwy, jakimiś pulpecikami i sadłami we mnie rzuca, ale już się przyzwyczaiłam, co tam!
![]() Natomiast jeśli mówił serio - hmm, poważnie bym się zastanowiła. I co to za argument (cytuję): "poza tym jest fantastycznie między nami tylko on ma obsesje szczupłości"? Powinno być "jest fantastycznie" i kropka! ![]() Dziewczyno, nie usprawiedliwiaj faceta przed nami, a tym bardziej przed sobą samą. Jak coś ci się nie podoba - pogadaj z nim o tym, nie wykaże zrozumienia - po co ci on? Tacy to trafiają na śmietnik historii. Amen.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki.
no i problem z facetem rozwiazał sie sam. przez kilka dnia wprowadziłam ostrzegawcza cisze i pomoglo. przyszedł z podkulonym ogonem i powiedział ze nie wiedział ze moze sie zachowac jak totalny dupek. nie wie co w niego wstąpiło ze tak powiedział. i znowu jest sielanka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.