|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak w delikatny sposób poderwać faceta w pracy?
Witajcie, otóż spodobał mi się jeden facet z pracy.
Może zacznę od tego,że na początku, gdy się poznawaliśmy, on powiedział do mnie "cześć" a ja odpowiedziałam formalnie i tak już zostało. Ehh, żałuję :P Wtedy jeszcze byłam do niego obojętnie nastawiona. Widujemy się w pracy pare razy w tygodniu, rozmawiamy na tematy służbowe. Uśmiecham się do niego, on zawsze odpowiada szczerym, serdecznym uśmiechem. Jak go sprowokować, by chciał nawiązać ze mną kontakt? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak w delikatny sposób poderwać faceta w pracy?
Zaproś go na kawę po pracy albo na jakieś piwo.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tak ni stąd ni zowąd? Ja bym raczej spróbowała najpierw poruszyć jakieś inne tematy, poza służbowymi. Zapytać jak tam weekend, czy już był na urlopie, może wybrać się z nim na lunch w pracy.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie no, jasne, że najpierw treba nawiązać rozmowę. Ale ja bym jednak tę inicjatywę wykazała
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja bym tam wolała najpierw trochę z nim porozmawiać i zobaczyć jaki jest przy bliższym poznaniu
![]() Nie zapraszałabym go ot tak. Już nawet nie dlatego, że pachnie mi to desperacją, co wolałabym go ciut lepiej poznać i ocenić, czy poza uśmiechem i otwieraniem mi drzwi ma w sobie coś wartego uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jedna bardzo prosta: zagadaj jak tam weekend, jak samopoczucie, wyjdą jakieś tematy o zainteresowaniach i inne takie. Powiedz, że fajnie się rozmawia, to możecie iść na przerwie na kawę (w pracy) i wtedy to dokończyć. Proste i naturalne, a sporo się dowiesz, jak nie wyjdzie to możesz powrócić do służbowego tonu i sterować tym w zależności od sytuacji. Generalnie przyjazne spojrzenia, uśmiech i bycie otwartą bardzo zachęca mężczyzn do nawiązania kontaktu, aniżeli wzrok w ścianę i postawa: z dala ode mnie
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Rzuć wobec niego nic nie znaczące pytanie do nawiązania rozmowy : jak minął weekend ? Co planujesz na weekend ? Nawet jaką dziś pogoda. Tak na luzie zacznij gadke A od słowa do słowa kto wie... może jakaś kawka lub coś więcej z tego wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
live your passion
|
Dokładnie jak mówią dziewczyny. Wystarczy delikatnie zejść z tematów służbowych i zobaczyć czy pociągnie rozmowę. Jeśli tak to można zaproponować dokończenie rozmowy przy kawie.
Swoją drogą ciekawe czy autorka odpisze, bo ma na swoim koncie 3 wątki, w których jej aktywność kończyła się po utworzeniu.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dowiedzieć się czy jest w związku, jeśli tak - nie zapraszać i nie podrywać, jeśli nie - wykazać delikatną inicjatywę. Rozpocząć rozmowę w kuchni przy kawie etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja mam genialna w swojej prostocie metodę. Podchodzę i mówię „hej, podrywam Cię”
![]() Tylko trzeba to zrobić na pewniaka. Z reguły facet będzie zaskoczony, ale i rozbawiony. Zwykle im to imponuje i podejmują temat. Zwykle mówią coś w stylu: „OK, to już jestem poderwany...?” Mówię ze „No jasne” itd. To jest na tyle łatwy temat do obrócenia w żart, ze działa niezawodnie. Tylko z uśmiechem i na pewniaka!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro Tobie to pasuje, znaczy, że współgra z Twoim charakterem i jesteś w tym autentyczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
A ja odradzam romanse w pracy. Mało kiedy wychodzi z tego coś fajnego, zwykle wychodzą ploty, kwas i masakra. Zwłaszcza kiedy w raju pojawią się problemy.
Nie na temat, wiem - ale jako głos przestrogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.