|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie kupić wisiorek-literkę
Święta się zbliżają , a ja nie mam żadnych prezentów
![]() No więc zacznijmy od brata - ma 20 lat interesuje się piłką nozna(kibicuje Barcelonie), muzyką, lubi czytać ksiązki. Kupiłam mu już takie fajne rękawiczki w croppie, ale chcę cos jeszcze do kupić , myślałam nad jakąs koszulką. Siostra- lat 23 mężatka od września, lubi ciuszki, kolczyki i tego typu duperele. Kompletnie nie mam pomysłu ![]() Siostra 2 - 25 lat, ma już swoje mieszkanie i urządza je powoli, myślałam nad czymś właśnie do mieszkania, oprócz tego interesuje się podróżami i jak każda dziewczyna chyba ciuchami ![]() Dla babci prezent już mam ![]() Mamą i tatą się nie martwie, bo moje siostry na pewno coś kupią. Proszę piszcie propozycje!!!!!! ![]() może ktoś kto ma ten sam problem co ja znajdzie tu inspirację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie
Jest mnóstwo wątków na temat prezentów dla rodzeństwa/rodziców/babci/dziadka itd.
![]() Tutaj cały spis: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335144 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.