|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
made-by-nemein
Witam,
jestem tu od niedawna i chciałabym zaprezentować swoją biżuterię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: made-by-nemein
Wita Cię inna "początkująca". Fajnie, że pokazujesz swoje pierwsze prace i fajnie, że są różnorodne: i kolczyki, i bransoletki i naszyjnik.
Jak dla mnie loopiki masz nienajgorsze ( ale poczekaj aż doświadczone sie wypowiedzą). Zastanów się przy kolejnej serii jak możesz poprawić jakość zdjęć. Polecam wątek specjalnie dla nas początkujących na tym forum założony: kurs obróbki zdjęć (bodajże 3 od góry). Pozdrawiam ![]() Edytowane przez LadyArgerich Czas edycji: 2009-05-07 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie całkiem przyzwoicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj u nas
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
LadyArgerich, agnieszkamundra, heurek, dzięki za miłe słowa oraz za uwagi, dzięki którym wiem, że muszę coś zmienić. Samemu wielu rzeczy się nie dostrzega. To, że ze zdjęciami nie jest najlepiej, wiem, ale nie posiadam jeszcze jakiegokolwiek programu do obróbki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Masz rację,wiele rzeczy dostrzega się,jak już się zrobi zdjęcie albo z pomocą innych
![]() No,jak na początek masz nienajgorsze loopiki-nie są idealne,ale z czasem je wypracujesz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Następna wrzutka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj ponownie, gratuluję kolejnej wrzutki. Zjęcia sa na pewno trochę lepsze. Przy wisiorku zaszalałaś, dałaś tam więcej przekładek i materiałów. Taki długi wisior może się ładnie prezentować na krótki młańcuszku, będzie wysmuklał dekolt.
Dla mnie jest to nr 1 Twojego ostatniego wrzutu. I loopy wyszły Ci w nim wg mnie nienajgorsze ( ja ciągle się z nimi męczę). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wisiorek jest rzeczywiście "pokaźny" ma 8 cm długości. Przyznam niezbyt skromnie, że jestem z niego nad wyraz dumna
![]() ![]() W takim razie dorzucę jeszcze 2 poprawione zdjęcia. Wyglądają zdecydowanie lepiej. Tak myślę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wklejam dziś kolejną porcję moich prac.
1.biz 016_resize.jpg 2.biz 027_resize_exposure.jpg 3.biz 028_resize_exposure.jpg 4.biz 062_resize.jpg 5.biz 019_exposure_resize.jpg 6.biz 053_resize_exposure.jpg 7.biz 066_resize_exposure.jpg 1. szkło i plastik 2. kwarc 3. kwarc 4. turkus i szkło 5. szkło 6. szkło 7. szkło i plastik Edytowane przez nemein Czas edycji: 2009-05-16 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam po długiej przerwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.