|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Samotne matki pogaduchy
Witam wszystkich
Szukam wszędzie jakiegoś aktualnego forum dla samotnych matek gdzie można pogadać od tak o wszystkim co nas trapi ,o codzienności,problemach . Czy są tu jakieś samotne mamy ???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Samotne matki pogaduchy
.
Edytowane przez Puckka Czas edycji: 2018-12-15 o 18:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Witaj
ja mam 6letniego chłopca i straszny z niego Łobuz i są momenty że mam wszystkiego dość bo wychowuje go sama z pomocą rodziców gdyby nie oni to nie wiem jak bym funkcjonowała. Szanowny tatuś nie odzywa się w ogóle i ogólnie ma prosto mówiąc szeroko w dupie swoje dziecko eh....a jak u Ciebie ?co Cie trapi? Ja ogólnie mam doła z powodu tych szczęśliwych rodzinek i par jak wchodzę na zakichanego Facebooka i widzę te śluby itp Mo a mi się nie ułożyło i czasami myślę że już tak zostanie....często nie chce mi się nawet gadać z napotkanych znajomymi i odpowiadać na pytania co u mnie i wolę udać że kogoś nie widzę....bo jakoś nie mam się czym pochwalić ale przecież nie mam zle, ...mam zdrowe dziecko i to powinno być najważniejsze...pozdrawia m
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Puckka Czas edycji: 2018-12-15 o 18:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

ja mam 6letniego chłopca i straszny z niego Łobuz i są momenty że mam wszystkiego dość bo wychowuje go sama z pomocą rodziców gdyby nie oni to nie wiem jak bym funkcjonowała. Szanowny tatuś nie odzywa się w ogóle i ogólnie ma prosto mówiąc szeroko w dupie swoje dziecko eh....a jak u Ciebie ?co Cie trapi? Ja ogólnie mam doła z powodu tych szczęśliwych rodzinek i par jak wchodzę na zakichanego Facebooka i widzę te śluby itp Mo a mi się nie ułożyło i czasami myślę że już tak zostanie....często nie chce mi się nawet gadać z napotkanych znajomymi i odpowiadać na pytania co u mnie i wolę udać że kogoś nie widzę....bo jakoś nie mam się czym pochwalić ale przecież nie mam zle, ...mam zdrowe dziecko i to powinno być najważniejsze...pozdrawia m