|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W sierpniu dwie lampy UV, nowe żarówki, hybrydy Semilac, topy, bazy, inne hybrydy itp
Witam
Wymienię co poniżej, praktycznie kompletny zestaw do robienia hybryd. Zaznaczam, że wolałabym wymienić wszystko z jedną osobą , choć niekoniecznie. - Lampa UV 36W, żarówki ostatnio wymieniałam wiec powinny jeszcze nieco posłużyć, -Lampa 9W żarówka użyta na jedna sesję, -Cztery nowe zapasowe żarówki 9W , a więc nowy komplet do lampy 36w -Frezarka użyta dwa razy -Lakier Semilac by Margaret 521 Turquoise blue użyty raz na cztery palce , data ważności 06/2019 -Lakier Semilac 063 Legendary Red, data się zatarła , ale dostrzegam 09/2019, ciężko mi określi zużycie, używałam , więc raczej około 1/3 -Lakier Semilac, 183, grey pepper , data ważności 09/2019, użyty dwa razy -Lakier Semilac , 031 Black Diamond, data ważności 11/2019, użyty dwa razy na dwa palce, u mnie ciężej utwardzał się niż te jaśniejsze -Lakier Semilac, 004, classic nude , użyty kilka razy , data ważności 08/2019 -Lakier Semilac Semi Hardi Clear (lakier budujący), data ważności 05/2020, użyty dwa razy, ale wręcz jak nowy -Lakier Semilac Hardi Rosa (lakier budujący), data ważności06/2019 ale raczej będzie reszta -Lakier Semilac Base (baza) , użyty dwa razy data ważności 04/2020, -Lakier Semilac Base/top 2 in1 (baza/top 2w1), raczej reszta, data ważności się zatarła zupełnie ale będzie jeszcze ważny, -Lakier Semilac TOP , Użyty ze trzy razy , data ważności 03/2020 -Lakier Laquell Pink heart, 24 miesiące do zużycia otwarty w lipcu użyty dwa razy - rewelacyjna jakość jak semilac -Lakier Laquell simply nude,24 miesiące do zużycia otwarty w lipcu użyty raz - rewelacyjna jakość jak semilac -Silcare base one (baza) użyta raz 8g , nie ma daty, użyłam raz na początku czerwca -Lakier Silcare Flexi 09, jasny róż data produkcji 09/2017 - najlepiej zużyć do 12 miesięcy od daty produkcji, raz użyty -Lakier Silcare Flexi 19, mięta data produkcji 10/2017 - najlepiej zużyć do 12 miesięcy od daty produkcji, raz użyty -Lakier Silcare Flexi 48, granat/fiolet data produkcji 11/2017 - najlepiej zużyć do 12 miesięcy od daty produkcji, nowy, zakrętka trochę zniszczona - odeszła nieco farba ![]() -Lakier exsfashion 04, łosoś/nude, uzyty raz otwarty jakiś czas temu , bez daty -ŻEL UV nyc nails 15 ml COVER nowy, -Żel UV nyc nails ,15 ml COVER, użyty dwa razy -Żel UV nyc nails 15 ml UV blocker thick, 15 ml, jest więcej niż połowa -ŻEL UV nyc nails 5 ml WHITE nowy, - 2x -żel UV CLASSIC LINE COVER nowy 5 ml, -Klej Silcare, uyty dwa razy świeży, -Szablony może z 90 sztuk -folia na paznokcie srebrna z połyskiem -primer jest końcówka i niestety po dacie ale nic się z nim nie dzieje - brokaty 6 słoików, -motylki do wtapiania, -nalepki różniaste -klipsy dociągania avon 10 sztuk -tipsy w różnej konfiguracji , rozmiarach itp. -Dwie kieszonki do segregacji tipsów (szuflady) -gilotyna czysta zdezynfekowana -gaziki bezpyłowe -dorzucę ze trzy pędzle brak na foto -Zestaw LILLY ANGEL -Manicure japoński taki jak tu użyty raz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,223666,silcare-lily-angel-nail-systems.html ZAPRASZAM ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: W sierpniu dwie lampy UV, nowe żarówki, hybrydy Semilac, topy, bazy, inne hybry
hej moze cos u mnie za zestaw do manicure japonskiego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.