|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Yves Rocher - prezent
Dziewczyny, która wie jakie są teraz prezenty urodzinowe w Yves Rocher? Ma być jakaś niespodzianka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Yves Rocher - prezent
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja dostałam jakiś okropny naszyjnik z tworzywa sztucznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam 4 mieszadełka do drinków - 2 różowe i 2 niebieskie. Zakończone w kwiatki. Do tego w środku jest woda, więc jeśli wsadzi się je do zamrażalnika to może służyć jako lód
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja po moim też...po co oni to w ogóle robią. jak chcą mnie zwabić do sklepu to wystarczy oferowana zniżka lub mini kosmetyk w prezencie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja w kwietniu dostałam bransoletke pozłacaną czyt. żółtą
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o ofertę urodzinową to ostatnio dostałam ze szlafroczkiem - kimono z satyny (przy zakupie powyżej
59 zł )a gratis na urodzinki perfumy Comme une Evidence - flakon 7,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Alexis napisał(a):
> Jeśli chodzi o ofertę urodzinową to ostatnio dostałam ze szlafroczkiem - kimono z satyny (przy zakupie powyżej > 59 zł )a gratis na urodzinki perfumy Comme une Evidence - > flakon 7,5 ml ale w sklepie, czy w ofercie wysyłkowej? chyba to drugie, muszę się na taką formę zakupów przerzucić ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tak gosiu w ofercie wysyłkowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hejka!
A jak można się przerzucić na wysyłkową? Trzeba jakieś kupony mieć? Poradzicie? Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
o tym była mowa setki razy...
mozna zadzonic zeby przyslali ci oferte jesli masz ich Zielona Ksiege Urody to w srodku są druczki zamówień, skorzystaj z nich, w ten sposób beda mieli juz Twoje dane u siebie i co jakis czaas bedą przysyłali oferty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dzieki i soraski za zawracanie gitary
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Po długiej przerwie zamówilam sobie katalog. Jednak nic z niego nie zamówiłam, Czy dostanę nastepny? Co ile przysyłają katalogi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Kakusia wydaje mi się,że katalog wysyłają raz na rok.
Ja od dawna kupuję u nich kosmetyki i mam np. na rok 2001,2002,2003,2004 po jednym - można do nich zadzwonić i zamówić,ale w tych katalogach nie ma cen. Najlepiej jest zamawiać z oferty,którą przysyłają co dwa miesiące,ponieważ wtedy jest dużo promocji i każdy kosmetyk ma podaną cenę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() zielona ksiege urody, w krotej masz spis wszystkich kosmetykow bez cen przesylaja raz na rok katalogi z promocjami, nowosciami i cenami wysylaja co jakies dwa miesiace ![]() jasne, ze dostaniesz nastepny katalog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja takze dostałam na urodziny okropne mieszadełka do drinków, z którymi nie wiadomo właściwie co zrobic, jak wsadziłam do zamrazalnika, to przy pierwzym otworzeniu go nieszczesliwie wypadły mi takie zlodowaciałe jak kamienie na stopy
![]() ![]() Zachodze w głowe po diabła oni racza swoje klientki takimi "prezentami"?! Żeby więcej nie przyszły??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Recenzentka Miesiąca - Luty 2020
|
Dot.: Yves Rocher - prezent
Dziewczyny czy prezent na urodziny od YR jest regułą? niedługo mi się zbliżają i ciekawa jestem czy coś otrzymam
![]() ![]() z góry dzieki za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relax... it's coffee time ![]() Nie dyskutuj z głupcem... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem... pokona doświadczeniem ![]() Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2012-09-19 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dołączę się do pytania. Czy aby dostać prezent trzeba im powiedzieć, że masz urodziny?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
żeby dostać prezent, należy mieć kartę stałego klienta (w przypadku sklepu stacjonarnego) i wtedy przychodzi urodzinowa ulotka. jeżeli chcemy prezent ze sklepu internetowego- to zapisujemy się na newsletter i wtedy otrzymujemy maila z kodem na wodę toaletową, w ofercie wysyłkowej również dostaje się kod
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Też mnie trochę zawiedli
![]() ![]() Eh wolałabym jakąś porządną zniżkę na perfumy bądź jakąś małą perfumetkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.