|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Orgazm...
Dlaczego mojemu chlopakowi tak trudno osiagmac orgazm?
Potrafi uprawiac seks godzine albo dwie i konczy po prostu bo juz nie ma sily, bez orgazmu. Nie wiem czy to moja wina ale jestesmy ze soba 6 miesiecy. Na poczatku wszystko bylo dobrze. Nie ma znaczenia czy uprawiamy seks, czy robie mu dobrze ustami, czy reka i tak nie moze osiagnac orgazmu. Nie chodzi o fakt, ze mu sie nie podobam no ochote na seks ma zawsze. Moj chlopak ma 24 lata. Obejdzie sie bez glupich komentarzy, ja sie po prostu martwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Orgazm...
To musisz mieć dużo orgazmów
![]() Może ma za silne mięśnie kegla? Blokada wytrysku następuje, gdy facet rozluźnia mięśnie dna miednicy, aby doprowadzić do wytrysku powinien napiąć mięśnie dna miednicy. Zróbcie sobie przerwę w seksie i masturbacji przez 10 dni. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-09-16 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Orgazm...
Nie dopatrywałabym się winy w twojej osobie. Może przez masturbację przyzwyczaił się do mocniejszych bodźców niż ty mu zapewniasz. Dobrze, żeby zrobił sobie przerwę i zobaczył czy będzie jakaś zmiana. O ile oczywiście mu to przeszkadza, że z tobą nie dochodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.