| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-06-03, 13:43 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 |   Książki: biznes & własna firma - jakie polecacie ?

Chcę otworzyć swoją firmę, narazie szukam pomysłów i czytam książki. Jakie możecie mi polecić z tego zakresu? Od siebie mam tylko te: 1. Kwadrant przepływu pieniędzy - Kiyosaki Robert 2. Bogaty ojciec biedny ojciec - Kiyosaki Robert Jeśli jest ktoś kto interesuje się tą tematyką i ma perełki cenne - proszę o podzielenie się tytułami   
				__________________ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii  FB: ARIKA - Fotografia | 
|     |   | 
|  2013-06-03, 21:44 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Dot.: Książki: biznes & własna firma - jakie polecacie ?

Mnie zainteresowała w Empiku książka "Zostań swoją szefową", składa się głównie z pomysłów na biznes jak np. apteka lumpeks czy salon kosmetyczny i kolejnych kroków jakie mamy zrobić alby coś takiego otworzyć - jakie wykrztałcenie jakie pozwolenie. Myśle że to coś fajnego dla osób jeszcze niezdecydowanych    | 
|     |   | 
|  2015-03-21, 15:31 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-03 
				 | 

Polecam książkę "Ekspert biznesu" rewelacyjna pozycja, z której można dowiedzieć się jak firmy prowadza inni a wszystko to poparte przykładami z prawdziwych firm... http://helion.pl/ksiazki/ekspert-biz...url=eksbiz.htm | 
|     |   | 
|  2018-09-24, 16:14 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2018-09 
				 | 

Znalazłam takie zestawienie najciekawszych książek o biznesie

__________________ Top 17 książek o biznesie | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kultura(lnie) | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.