![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Słusznie jestem zła?
Jestem na weekend u faceta, wczoraj powiedzieli dłużej, mieliśmy iść spać. Ja zasnęłam i obudziłam się ok 4 ale go nie było w pokoju,myślę sobie "luz pewnie jest w łazience" i dalej poszłam spać. No ale o 6 dalej go nie było więc zadzwoniłam i co się okazało? Poszedł z kolegami na piwo ale już już zaraz wraca. Jestem totalnie wkurzona i poszłam dziś do mojej siostry. Też tak uważacie że to przegięcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Słusznie jestem zła?
zostaw go, woli kolegów, a ciebie potraktował jak laskę do sexu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Userr seksu to my aktualnie nie uprawiamy
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No mógł Ci zostawić kartkę, że wyszedl na piwo, żebyś się nie martwiła.
No, ale babo dej żyć. Miał ochotę w nocy na piwo z kolegami to sobie poszedł, bo może mu sie spac odechciało. Po co robic afere? Przecież to żadna zbrodnia. Zawsze go tak pilnujesz, że się ukradkiem w nocy musi wymykać chłopina? ![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-09-29 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiesz ja jak mam gości to ich nie zostawiamy dla innego towarzystwa nawet jeśli już śpi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mimo wszystko jestem gościem, a co ma moja siostra do tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
No napisalas, że dzisiaj w ramach kary i odwetu (jak przypuszczam) zamiast spedzic czas u niego udałas się do siostry, wiec moze w miłej atmosferze przy kawie i poduchach szybciej minie Ci Twoja nie do końca uzasadniona złość
![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nope to nie jest żadna kara czy odwet bo po prostu straciłam ochotę na spędzanie z nim czasu. Siostra poszła do kina z mężem a ja zajęłam się dziećmi
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Bo nawet nie umiał racjonalnie wytłumaczyć dlaczego nie zostawił żadnej informacji o tym że wyszedł i zostawił mnie w obcym domu (dla mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie bylabym zla ale ladnie by zostawil wiadomosc, bys sie nie denerwowala. To jest liczenie sie z partnerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-09-29 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
3 lata ale rzadko u niego śpię bo ja mieszkam. nie sama więc u mnie jest większy komfort
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie do końca rozumiem. Ty nie mieszkasz sama i to u Ciebie jest większy komfort?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hahaha chodziło mi o to że mieszkam sama
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- On mieszka z rodzicami i rodzeństwem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kurcze, 3 lata razem są to porozumiewanie się w sprawach takich głupotek powinni miec troszke przepracowane.
3 lata jest z facetem i jego mieszkanie to dla niej obcy dom, trochę to dziwne dla mnie jest ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Aaaa no to trzeba było tak od razu. Czyli to nie jego mieszkanie, tylko jego rodziców, to zmienia postac rzeczy, też bym się nie czuła mimo wszystko jak u siebie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja bym się bardzo zdziwiła jakbym poszła z kimś spać, a on by w nocy na miasto poszedł...
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Pogadaj z nim po prostu żeby nie robił takich rzeczy, nie zostawal Cie samej w domu jego rodzicow, bo to krępujące dla Ciebie i żeby Cie informował co sie z nim dzieje, żeby nie dochodziło do takich sytuacji, żebyś musiała sie martwic.
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-09-29 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiem sobie wyobrazić akcji, że się kładę z facetem do łóżka, a on w środku nocy dostaje info od kolesiów i hopsasa radośnie wyskakuje z piżamki i cichaczem się wymyka na chlanie. Wtf. No i wróciłby o której? 6? I co dalej? Poszedłby spać? W ogóle co za sytuacja ![]() Chyba byłabym zła tak po namyśle. Bo gdybym z gościem mieszkała, to niech tam idzie jak się gdzieś impreza rozkręcała, mamy się na co dzień, tylko żeby gadzina jakąś kartkę zostawiła, bo trochę się człowiek by zmartwił. No ale nie takie coś, że przyjeżdżam specjalnie na weekend do jego domu rodzinnego, a on nawet nocy nie potrafi ze mną wysiedzieć, tylko po tajniacku wymyka się do kumpli. No jednak brak szacunki, bez przesady. Plus to wygląda na zaplanowaną akcję. Już na ten weekend skoro się umówił z dziewczyną, mógł sobie darować kolegów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Nimve.
Co innego jakbyście razem mieszkali i by powiedział, że wychodzi. A tu nie dość, że byłaś gościem, to jeszcze wyszedł w tajemnicy. Ja bym się chyba przestraszyła, że ktoś nagle zniknął w nocy.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
.
|
Ja mieszkam z moim facetem juz kawalek czasu, a i tak by dostaj zje.be za cos takiego. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, a mieszkalismy tez na odleglosc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#23 |
Gazela inteligencji
|
Chora sytuacja. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, byłoby mi bardzo przykro, na pewno odbiłoby to się na moim stosunku do faceta.
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Raz myślałam, ze mi facet coś takiego wykręcił, poczułam się, jakbym dostała w pysk. Okazało się, że zasnął w innym pokoju, a ja nie pomyślałam, żeby sprawdzić. Jednak jak myślałam, że wyszedł, to bylo mi niesamowicie przykro, czułam, że to totalny brak szacunku, żeby wyjść tak po kryjomu.
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Raczej zrozumiałam że ona położyła się wcześniej a on koniec końców nie dotarł do łózka.Mało istotne.
Wg mnie przesadzasz. O ile facet nie jest jakimś imprezowym typem czego nie tolerujesz, wypadła mu impreza na spontanie i się na nią zdecydował. Nie budził cię w środku nocy by cię pytać o zgodę. Nie musi, jest dorosły, a ty nie jesteś mego mamą. Był łikend, więc też nie środek tygodnia żebyś mu marudziła że rano idzie do pracy. Nie macie za ścianą dzieci którymi musicie się opiekować. Był pod telefonem, jego szczęście że się nie spił na tyle by nie móc odebrać ![]() Mógł zostawić kartkę ale wątpię żeby faceci mieli ten gen odpowiedzialności z gatunku, ona się martwi, wypada ją poinformować. Na drugi raz powiedz mu, że niech zostawi jakiś komunikat czy napisze sms a nie wychodzi bez słowa wyjaśnienia. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-09-30 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hultaj, nie zgadzam się z Tobą.
Podając za przykład analogiczną sytuację - piszę wieczorem z chłopakiem i on mi mówi, że zaraz idzie spać. Po czym następnego dnia okazuje się, że jednak wyszedł z kolegami. Poczułabym się oszukana. W takiej sytuacji chciałabym otrzymać jednak smsa ze sprostowaniem, że jednak idzie na miasto.
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ile on ma lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Gdybyście mieszkali razem to co innego- wtedy to nic złego.
Ja bym po prostu powiedziała, że nie może Cię zostawiać samej w łózku, bo czujesz się skrępowana w stosunku do rodziców, a skoro ustaliliście, że noc spędzacie razem to zachował się nie w porządku, bo Cię wystawił tak naprawdę. Postaw sprawę jasno, bo przecież jesteś ważniejsza niż koledzy i skoro umawia sie z Tobą to niech nie odstawia takich numerów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Dla mnie to jakaś masakra.
Zaprosił Cię, przyjechałaś do jego rodziny i on sobie wyszedł i Cię z nimi zostawił. Przecież nie przyjechałaś tam dlatego, że nie miałaś gdzie przenocować, tylko przyjechałaś, żeby pobyć z nim. Domyślam się, że gdybyście normalnie pospali, to następny dzień mielibyście dla siebie. Ale jak on o 6 rano był jeszcze na piwie z kolegami, to raczej nie miałaś co liczyć na wspólne spędzenie czasu z nim następnego dnia. Jak chciał iść na piwo na pół nocy, to mógł Ci nie zawracać głowy i się z Tobą nie umawiać, tylko spędzić ten wieczór z kolegami. Sytuacja, że nie wiesz gdzie on jest, też jest beznadziejna, bo wystarczyło, że napisałby Ci smsa -przeczytałabyś i wiedziałabyś że wszystko z nim ok. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Jak zapraszam kogoś do siebie, to z nim spędzam ten czas. Facet Autorkę zwyczajnie wystawił. Dla mnie to tak, jakby chłopak zaprosił Autorkę do kina i po 10 minutach seansu wyszedł do wc, i nie wrócił do końca, bo był w tym czasie na piwie z kolegami. To nie chodzi o to, że facetowi nie wolno spotkać się na piwo, albo umówić z kolegami bez zgody Autorki. Chodzi o to, że jak się umawiasz z jedną osobą, że spędzisz z nią czas, to to robisz, a nie umawiasz się z kimś innym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
olał cię, jak będziesz z nim to dalej będzie cię olewał, jak tak chcesz to możesz to ciągnąć, a jak nie to go zostaw i szukaj dalej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- kochanie czy możesz mi wyjaśnić dlaczego mnie olałeś? ja olałem? kiedy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.