|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jo Malone, Lime Basil & Mandarin edt 3,99 zł oraz Guerlain, AA Teazzurra edt 2,85 zł
Z uwagi na brak zainteresowania rozbiórką - poproszę o zamknięcie wątku.
Korzystając z rabatu w sklepie tigerandbear.pl oraz na douglas.pl zapraszam do rozbiórki dwóch zapachów: - Jo Malone, Lime Basil & Mandarin Cologne edt 100 ml - do oddania 70 ml - Guerlain, Aqua Allegoria Teazzurra edt 125 ml - do oddania 75 ml Wodę toaletową Lime Basil & Mandarin polecam szczególnie szczęśliwym posiadaczkom Blackberry & Bay, ponieważ oba zapachy rekomendowane są do łączenia. ------------------------------------------------------------------------------ 2018-10-27 Złożyłam zamówienie w obu perfumeriach. Guerlain jest już opłacony przelewem, za Jo Malone zapłacę przy odbiorze. Na fakturze widocznej w załączniku oprócz Teazzurry są dodatkowo opłacone przeze mnie 3 próbki. Musiałam coś dodatkowo zamówić, ponieważ rabat 100 zł przysługiwał dla zakupów od kwoty 499 zł, a koszt Teazurry bez rabatu to 445 zł. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Nazwa zapachu i pojemność: - Jo Malone, Lime Basil & Mandarin Cologne edt 100 ml 2. Miejsce zakupu: https://www.douglas.pl/Perfumy-Perfu...ct_256191.html 3. Nuty zapachowe: Nuty głowy: limonka, mandarynka i bergamotka. Nuty serca: bazylia, bez, irys i tymianek. Nuty bazy: paczula i wetyweria. 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 399,20 zł (dostawa gratis) 499,00 zł - 20 % rabatu = 499,00 - 99,80 = 399,20 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 3,99 zł/ml 6. Termin zbierania wpłat: 3 dni od chwili, gdy zbiorą się chętni na 70 ml 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 10 ml atomizer szklany - 2,55 zł - dużo Atomizer jest widoczny na zdjęciu - korek jest w kolorze srebrnym (nie udało mi się uchwycić tego koloru na fotce). 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: list polecony priorytetowy - 11,00 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 3 dni od ostatniego dnia przeznaczonego na wpłaty 11. Lista udziałowców (kupujących) oraz rozliczenie: Agnieszka32 30 ml + F ------------------------------------ zostało 70 ml do oddania mam wpłatę wysłane odebrane ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Nazwa zapachu i pojemność: - Guerlain, Aqua Allegoria Teazzurra edt 125 ml 2. Miejsce zakupu: https://tigerandbear.pl/pl/p/GUERLAI...wa-125ml/18700 3. Nuty zapachowe: Nuty głowy: bergamotka, cytryna, yuzu, grejpfrut. Nuty serca: zielona herbata, rumianek, jaśmin. Nuty bazy: piżmo, calone, wanilia. 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 355,82 zł 445,00 zł - 20,04 % rabatu = 445,00 - 89,18 = 355,82 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,85 zł/ml 6. Termin zbierania wpłat: 3 dni od chwili, gdy zbiorą się chętni na 75 ml 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 10 ml atomizer szklany - 2,55 zł - dużo Atomizer jest widoczny na zdjęciu - korek jest w kolorze srebrnym (nie udało mi się uchwycić tego koloru na fotce). 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: list polecony priorytetowy - 11,00 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 3 dni od ostatniego dnia przeznaczonego na wpłaty 11. Lista udziałowców (kupujących) oraz rozliczenie: Agnieszka32 50 ml + F ------------------------------------ zostało 75 ml do oddania mam wpłatę wysłane odebrane
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2018-11-01 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.