|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() O co mu chodzi?
Usunięto.
Edytowane przez VioletHarmon Czas edycji: 2018-10-15 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gazela inteligencji
|
Dot.: O co mu chodzi?
Myślę, że wcale się nie zmienił.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Odpowiadając na Twoje pytanie - tak, miałam do czynienia z podobnymi osobnikami. W pierwszej, może drugiej liceum
![]() Odpuść sobie, zanim koleś dojrzeje czyt. "zmieni się", Ty zdążysz 10 razy o nim zapomnieć.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy po cichu ale jednak jestescie w zwiazku a to zobowiazuje do pewnych zachowan wobec partnera. A tak, to on nie wie, ze ty juz chcesz isc do domu, tylko widzi, jak podpita nagle wchodzisz do czyjegos samochodu i potem, gdy kolega ci odmowil, to trzaskasz drzwiami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym nawet po tym waszym "po cichu"jestescie W ZWIAZKU i nawzajem powinniscie o siebie dbac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ile wy macie lat, bo mentalnie to stawiałabym na szkołę średnią.
I te chamskie odzywki, co to ma być w ogóle? Jakich ludzi z klubu obchodzi, że wsiadłaś do samochodu kolegi, te "pół klubu" to chyba w jego wyobrażeniach.
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- No mam 19 lat, on 20. Ja wiem, ze to jego wyobrażenia, bo nikogo by to nie obchodziło. On jest taki, ze bierze wszystko do siebie i patrzy na to co powiedzą koledzy, a koledzy przebywają z dziewczynami, ktore sie nie szanują. Wydaje mi sie tak, ze jego koledzy to zauważyli i powiedzieli "patrz twoja byla włazi do czyjegoś samochodu" i moze sobie za duzo wyobrazili, a tamten zamiast powiedziec "no i o z tego moja ""byla"" nie jest taka a poza tym zobaczcie, ze wyszla zaraz z samochodu" to nie uległ emocjom pewnie. Wiem, ze to dziecinada i mysle o tym zdarzeniu za bardzo, ale czy serio to jest taka moja wina? Bo jestem psychicznie wykończona juz tym, bo jest jak kiedys. Nieważne o co poszło i tak moja wina, przeciez nie zrobilam nic złego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.