|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dziewczyna w ciąży mnie zostawiła...nie mam pojęcia co zrobić , może tutaj odezwie się ktoś kto miał podobne przeżycia ... Za znęcanie od początku na początku roku poznałem dziewczynę przez internet (fotka) bardzo dobrze nam się rozmawiało i postanowiliśmy się spotkać ja mieszkałem w Szwecji więc umówiłem się z nią w Polsce , akurat miałem robić prawo jazdy w Łomży więc umówiłem się z nią że przyjedzie tam na tydzień po tym tygodniu znajomości było nam bardzo dobrze więc postanowiłem że zaproszę ja do siebie do Szwecji . Zostaliśmy tam jeszcze tydzień , zdałem to prawo jazdy .. później pojechałem poznać jej matkę , wszystko było oki , złożyła wymówienie w pracy , wsiedliśmy w samochód i na prom po miesiącu wspólnego mieszkania okazało się że jest w ciąży , oboje się bardzo ucieszyliśmy u ciągle się świetnie dogadywaliśmy , dowiedziałem się że ma problemy z tężyczka itp i ma strach z tego powodu rodzić w Szwecji .. wiec postanowiliśmy że wracamy do Polski .. spakowałem swoje najważniejsze rzeczy ona też i wjechaliśmy na prom do Polski .. po drodze stwierdziła że chce odpocząć trzy dni i zostałem u swoich rodziców . Okazało się że nie dojechała do domu tylko wróciła do domu który parę lat temu kupiła z byłym i on tam mieszka .. praktycznie od tego czasu jak zjechaliśmy z promu nie chce że mną być .. i nie chce ze mną wychowywać dziecka .. czy ktoś może ma pomysł o co jej może chodzić? Jakie mam szanse by teraz walczyć o dziecko ? Bo o nią nie wiem czy już jest sens ... Dodam jeszcze że z byłym nie mogła zajść w ciąże...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyna w ciąży mnie zostawiła...
Cytat:
![]() |
#3 |
Śnięta Mucha
|
Czasem już nie wiem, czy troll, dziennikarz Życia na Gorąco, czy autentyk
![]()
#4 |
Rozeznanie
|
A to już kiedyś było
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Naprawdę ktoś ze strachu o swoje zdrowie świadomie wybrałby rodzenie w Polsce mając możliwość porodu w Szwecji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A jesteś pewnie, że to Twoje dziecko, a nie byłego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
wiem że brzmi to głupio ale wygląda na to że albo panna chciała mieć dziecko i dlatego się ze mną przespała , byłem dawcą nasienia, albo chce mie naciagnąc na alimenty, nie wiem co robić bo nigdy bym się nie spodziewwał takich zagrywek ze strony kobiety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Trzeba było odżałować tych pare groszy i kupic gumki ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Śnięta Mucha
|
Gumki to on ma w piórniku razem z mazakami
![]()
#10 |
Konto usunięte
|
sa dwie opcje
pierwsza moim zdaniem bardzo prawdpodobna ze byla w ciazy zanim ja poznales i nie jestes ojcem dziecka a jej byly z ktorym niby sie rozstala ale wciaz sypiala i teraz wlasnie do niego wrocila druga ze wrobila cie w dzieciaka i uslyszysz jeszcze o niej jak sie o alimenty upomni w kazdym razie nie uznawaj dziecka dobrowolnie niech sprawa idzie do sadu i wnioskuj o badania DNA bo moim zdaniem dziecko nie jest twoje |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ze strony kobiety, mówisz? Chyba się w tym momencie zdradziłeś, że z okolic mizoginii i braci samców jesteś z tym swoim akcentem na opozycję kobieta - mężczyzna. W sensie, że to nie jest twój pierwszy wątek.
"Gdy byłam małym chłopcem, myślałam, że poznam cię po kawałku chałwy." Edytowane przez Dobranka Czas edycji: 2018-10-13 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Po miesiącu była w ciąży...? Ciąża zwykle wykrywana jest w 4 tygodniu, więc jest szansa ze to nie Twoje dziecko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wizażowy Kot Igor
|
zamykam trollowy
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.