|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 66
|
Czy prawdziwa mi³o¶æ istnieje?/ Wkurza mnie ch³opak..
-krytykuje, ¿e mam dziecinne wyobra¿enie mi³o¶ci i zwi±zku i, ¿e próbuje go w te ramy w³o¿yæ. Wyobra¿a³am sobie, ¿e facet powinien zabiegaæ o swoj± kobietê: zrobiæ jej niespodziankê i j± gdzie¶ zabraæ. Nie oczekujê, ¿e zap³acic za wszystko. Czasem kwiaty.
- my¶la³am, ¿e ludzie w zwi±zkach s± dla siebie bardziej czuli: przytulaj± siê, ca³uj±. A u nas tego nie ma bo on tego nie lubi. Ja znowu jestem trochê tak± przylep±. - my¶la³am, ¿e ludzie w zwi±zku to przyjaciele. I chcia³abym byæ przyjació³k± dla swojego ch³opaka. Natomiast on powiedzia³, ¿e nigdy nie bêdê jego przyjació³k±. Nie mo¿e mi wszystkiego powiedzieæ bo jak to mówi: "obra¿ê siê i strzelê focha". - znamy siê od ok. 3 lat. Byli¶my ze sob± ju¿ rok ale zerwali¶my bo on nie by³ pewien tego co czuje i ze mn± zerwa³. Nie spotykali¶my siê ok. 5 miesiêcy i znowu wrócili¶my do siebie. I jeste¶my ze sob± tak na powa¿nie rok. - przestajemy mieæ o czym ze sob± rozmawiaæ. Gadamy tylko o tym co siê dzia³o w pracy po pracy i tyle. Zajmuje nam to 10 minut. Rozmawiamy tak prawie codziennie przez tel. Widujemy siê tylko w weekendy bo w tygodniu on wyje¿d¿a do pracy. To tak jakby ju¿ ma³o co nas interesowa³o. Kupili¶my jaki¶ czas temu pier¶cionek bo mówi³, ¿e mo¿na ju¿ kupiæ, ¿e pasowa³oby siê zarêczyæ. Ale jak siê okaza³o nie dosta³am go i powiedzia³, ¿e nie jest pewien czy mog³abym byæ jego ¿on±. Czujê siê teraz jakbym to ja go zaci±gnê³a do sklepu. Chcia³abym ¿eby facet o mnie zabiega³ i ¿eby to by³a taka prawdopodobieñstwo mi³o¶æ. Czy jestem dziecinna marz±c o czym¶ takim? Jak w takim razie powinien wygl±daæ zwi±zek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 335
|
Dot.: Czy prawdziwa mi³o¶æ istnieje?/ Wkurza mnie ch³opak..
[1=c79575586c550893bc84122 22d2d0b13966bdd6f_63ae2a1 40fbdc;85989767]-krytykuje, ¿e mam dziecinne wyobra¿enie mi³o¶ci i zwi±zku i, ¿e próbuje go w te ramy w³o¿yæ. Wyobra¿a³am sobie, ¿e facet powinien zabiegaæ o swoj± kobietê: zrobiæ jej niespodziankê i j± gdzie¶ zabraæ. Nie oczekujê, ¿e zap³acic za wszystko. Czasem kwiaty.
- my¶la³am, ¿e ludzie w zwi±zkach s± dla siebie bardziej czuli: przytulaj± siê, ca³uj±. A u nas tego nie ma bo on tego nie lubi. Ja znowu jestem trochê tak± przylep±. - my¶la³am, ¿e ludzie w zwi±zku to przyjaciele. I chcia³abym byæ przyjació³k± dla swojego ch³opaka. Natomiast on powiedzia³, ¿e nigdy nie bêdê jego przyjació³k±. Nie mo¿e mi wszystkiego powiedzieæ bo jak to mówi: "obra¿ê siê i strzelê focha". - znamy siê od ok. 3 lat. Byli¶my ze sob± ju¿ rok ale zerwali¶my bo on nie by³ pewien tego co czuje i ze mn± zerwa³. Nie spotykali¶my siê ok. 5 miesiêcy i znowu wrócili¶my do siebie. I jeste¶my ze sob± tak na powa¿nie rok. - przestajemy mieæ o czym ze sob± rozmawiaæ. Gadamy tylko o tym co siê dzia³o w pracy po pracy i tyle. Zajmuje nam to 10 minut. Rozmawiamy tak prawie codziennie przez tel. Widujemy siê tylko w weekendy bo w tygodniu on wyje¿d¿a do pracy. To tak jakby ju¿ ma³o co nas interesowa³o. Kupili¶my jaki¶ czas temu pier¶cionek bo mówi³, ¿e mo¿na ju¿ kupiæ, ¿e pasowa³oby siê zarêczyæ. Ale jak siê okaza³o nie dosta³am go i powiedzia³, ¿e nie jest pewien czy mog³abym byæ jego ¿on±. Czujê siê teraz jakbym to ja go zaci±gnê³a do sklepu. Chcia³abym ¿eby facet o mnie zabiega³ i ¿eby to by³a taka prawdopodobieñstwo mi³o¶æ. Czy jestem dziecinna marz±c o czym¶ takim? Jak w takim razie powinien wygl±daæ zwi±zek?[/QUOTE] 1. Nie masz wplywu na zmiane obecnego chlopaka 2. Mozesz znalezc lepszego chlopaka dla siebie, z ktorym bedziesz szczesliwa, 3. Czym bedziesz lepsza dla siebie i lepiej sie czula sama ze soba tym bedziesz miala lepsze zwiazki , bo takich jak ten bedziesz od razu odrzucac .
![]() |
#3 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 549
|
[1=c79575586c550893bc84122 22d2d0b13966bdd6f_63ae2a1 40fbdc;85989767]-krytykuje, ¿e mam dziecinne wyobra¿enie mi³o¶ci i zwi±zku i, ¿e próbuje go w te ramy w³o¿yæ. Wyobra¿a³am sobie, ¿e facet powinien zabiegaæ o swoj± kobietê: zrobiæ jej niespodziankê i j± gdzie¶ zabraæ. Nie oczekujê, ¿e zap³acic za wszystko. Czasem kwiaty.[/QUOTE]To s± twoje preferencje, a nie "facet powinien". On nic nie powinien tylko dlatego, ¿e jest facetem.
Tak poza tym, to tylko on ma zabiegaæ o ciebie? Je¶li tak, to rzeczywi¶cie dziecinne podej¶cie. Cytat:
Cytat:
Krótki zwi±zek, co chwilê rozstania, nie macie o czym gadaæ, zupe³nie inne potrzeby dotycz±ce romantycznych otoczek. Jak dla mnie to nie ma sensu. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 951
|
[1=c79575586c550893bc84122 22d2d0b13966bdd6f_63ae2a1 40fbdc;85989767]powiedzia³, ¿e nie jest pewien czy mog³abym byæ jego ¿on±[/QUOTE]
Wiêc po co z nim jeszcze jeste¶? Na ka¿dym kroku pokazuje ci, ¿e ciê nie kocha, tylko jest z tob±, bo nie ma nikogo innego na oku. [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85989937]Powinien wygl±daæ jak chcesz. Mnie by szlag trafi³ w takim zwi±zku, jakiego ty oczekujesz, a tobie mo¿e byæ w nim idealnie.[/QUOTE] Racja. Ka¿dy ma prawo mieæ swoje wymagania, ale muszê przyznaæ, ¿e oczekiwania autorki wydaj± mi siê ca³kiem przeciêtne.
kiedy siê naprawdê kogo¶ kocha, wierno¶æ nie jest ¿adn± zas³ug±... Edytowane przez GdyKochamy Czas edycji: 2018-10-14 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 56
|
[1=c79575586c550893bc84122 22d2d0b13966bdd6f_63ae2a1 40fbdc;85989767]-krytykuje, ¿e mam dziecinne wyobra¿enie mi³o¶ci i zwi±zku i, ¿e próbuje go w te ramy w³o¿yæ. Wyobra¿a³am sobie, ¿e facet powinien zabiegaæ o swoj± kobietê: zrobiæ jej niespodziankê i j± gdzie¶ zabraæ. Nie oczekujê, ¿e zap³acic za wszystko. Czasem kwiaty.[/QUOTE]
I ma racje. Nie ka¿dy facet lubi siê przytulaæ i mówiæ mi³e s³ówka. Nie ka¿da kobieta równie¿. Ty chcesz faceta, który jest bardziej uczuciowy - to normalne, mo¿esz mieæ takie wymagania. Ale nie mo¿esz wymagaæ tego od swojego ch³opaka, nie masz prawa zmieniaæ go na si³ê i dopasowywaæ do swoich zachcianek. Albo go akceptujesz albo zrywasz, proste. Kolejna sprawa - niespodzianki mo¿esz równie dobrze ty robiæ facetowi. Twój facet widocznie nie czuje potrzeby aby o ciebie zabiegaæ, mo¿liwe, ¿e wcale ciê nie kocha. W takiej sytuacji powinna¶ z nim szczerze porozmawiaæ o oczekiwaniach wobec niego zamiast ¿aliæ siê na forum. Nie poda³a¶ wa¿nej informacji - czy kiedy¶ siê o ciebie tak stara³? Czy mo¿e by³o tak, ¿e na pocz±tku on sprawia³ ci niespodzianki, a ty nic z tym nie robi³a¶, sama siê nie odwdziêcza³a¶ tylko bra³a¶? W takiej sytuacji logiczne, ¿e mu siê znudzi³o, bo ile mo¿na siê staraæ. Cytat:
Cytat:
Twój facet chce ci zasugerowaæ, ¿e o pewnych rzeczach siê nie mówi, bo s± zbyt prywatne do dzielenia siê z drug± po³ówk±. Dla mnie to jest normalne, ¿e s± pewne sprawy o których rozmawia siê z rodzicami, inne sprawy tylko z przyjacielem, a jeszcze inne tylko z dziewczyn±. Uszanuj jego prywatno¶æ i nie naciskaj. Cytat:
Ale mogê siê myliæ bo naprawdê podajesz ma³o szczegó³ów. Cytat:
Cytat:
Ja siê dziwie, ¿e po takiej akcji dalej z nim jeste¶. To jest tak jakby da³ ci z li¶cia w twarz. On ci sugeruje, ¿e wcale nie chce z tob± byæ tylko boi siê powiedzieæ wprost. Nikt normalny nie mówi w zwi±zku, ¿e nie wie czy chce z dan± osob± byæ, bo to sugeruje, ¿e druga osoba nas nie poci±ga i wcale nie zale¿y nam na tym zwi±zku. Nikt nie zas³uguje na takie traktowanie, tego ju¿ siê nie da naprawiæ. Cytat:
Nie ka¿dy facet lubi zabiegaæ, przytulaæ siê i ca³owaæ. Powinna¶ celowaæ w facetów, którzy maj± podobn± wizje ¶wiata do twojego. Cytat:
To tak w skrócie. Edytowane przez otsochodzi Czas edycji: 2018-10-14 o 15:52 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gazela inteligencji
Wiadomo¶ci: 6 371
|
Cytat:
![]() Czasem mo¿na chcec siê poprzytulaæ, a czasem uprawiaæ seks, to siê nie wyklucza.
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 322
|
Nie macie ze sob± o czym rozmawiaæ, on ma inn± wizjê zwi±zku, Ty inn± (ka¿de z Was ma prawo do swojej), jemu siê wielu rzeczy dla Ciebie nie chce robiæ (natomiast inne robi bo "tak wypada", a nie ze szczerej potrzeby serca), ju¿ siê rozstawali¶cie... Co Ty z nim jeszcze robisz? Marnujecie wzajemnie swój czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 823
|
Oooo, Wiza¿ óczy - w gimnazjum ludzie siê ca³uj± i przytulaj±, doro¶li zrzucaj± ciuchy i od razu jest penetracja
![]() Autorko, facet z tob± nie rozmawia, nie lubi blisko¶ci fizycznej, nie odpowiadaj± mu twoje wymagania, nie jest twoim przyjacielem. Widujecie siê tylko w weekendy a i tak wydaje siê, ¿e macie siebie do¶æ. Dlaczego w³a¶ciwie jeste¶cie razem?
![]() |
#10 |
Zielona Driada
Wiadomo¶ci: 3 514
|
Tutaj nie ma co pisaæ o prawdziwej mi³o¶ci, bo nie ma tutaj ¿adnej mi³o¶ci. Nawet mi³o¶ci w³asnej. Nie pasujecie do siebie kompletnie i wypada³oby z szacunku do samej siebie to rozwa¿yæ i siê rozej¶æ. Wszystkie podstawy zwi±zku le¿±.
![]() |
#11 |
Konto usuniête
|
Dziêkujê wszystkim za odpowiedzi.
1. To jest tak, ¿e ja bardzo go kocham i chcê go uszczê¶liwiaæ. Rozmawiali¶my ju¿ o tym co on do mnie czuje i mówi, ¿e on tak na prawdê nie wie co to jest mi³o¶æ i czy na prawdê istnieje. Nie potrafi rozró¿niæ czy to miêdzy nami to na prawdê jest mi³o¶æ czy co¶ innego. Ale na pewno nie jeste¶my na stopie kole¿eñskiej. Ja tak to odbieram, ¿e pokazuje mi, ¿e mu na mnie zale¿y gdy np. : zrobi dla nas ¶niadanie, zap³aci za obiad, chcê ze mn± wypiæ kawê czy jedziemy gdzie¶ razem pozwiedzaæ. Przyje¿d¿a do mnie na weekend to normalnie fajnie, tak rodzinnie siedzimy i gadamy z moimi rodzicami. I gdyby mu na mnie nie zale¿a³o, to my¶lê, ¿e by tego nie robi³. 2. Co do pier¶cionka to ja chcia³abym siê zarêczyæ, mieæ skromne wesele i kiedy¶ dzieci. On chcia³by mieæ teraz, ju¿ dziecko, bez ¶lubu. Czego¶ takiego nie chcê. Bojê siê, ¿e 'zrobi mi' dziecko i powie, ¿e nie jest tego pewien i odejdzie. Chcê za³o¿yæ normaln± rodzinê i ¿eby dzieci mia³y ojca. Wspomina³ parê razy, ¿e mogliby¶my ju¿ kupiæ pier¶cionek i zarêczyæ siê. Jako¶ du¿o by³o gadania a ma³o dzia³ania... No ale dobra, trafili¶my do sklepu, kupili¶my i nagle zrobi³o siê tak mega powa¿nie. Wtedy do nas dotar³o, ¿e to na ca³e ¿ycie i to powa¿na sprawa. Pier¶cionek schowa³ i rozjechali¶my siê do domów. W rozmowie tel. pytam siê: kupili¶my pier¶cionek i nie ¿ebym siê jako¶ specjalnie upomina³a, ale nie dosta³am go wtedy. To po co by³a ta gadka o zarêczynach? Czy wyobra¿asz sobie, ¿ebym to ja by³a Twoj± ¿on±, czy chcesz byæ ze mn± przez ca³e ¿ycie i mieæ ze mn± dzieci? Odpowiedzia³, ¿e nie jest pewien. Jak zamieszkamy razem to dopiero wtedy siê oka¿e. Aktualnie jego praca wygl±da tak, ¿e jest od pon.-pi±t. w delegacji i widzieliby¶my siê tylko w weenedy, tak jak teraz. 3. Kocham go. My¶lê, ¿e pasujemy do siebie i on te¿ tak uwa¿a. Mamy pare wspólnych zainteresowañ. Nie wiem...mo¿e ja co¶ sobie ubzdura³am i za bardzo siê nakrêcam na ¶lub. Ale bardzo chcia³abym, ¿eby to on kiedy¶ byæ ojcem moich dzieci. Jest dobrym cz³owiekiem, u¶miechniêtym, tak± pozytywn± i otwart± osob±. Moja rodzina bardzo go lubi i mnie te¿ lubi± u niego w domu. Nie wiem co my¶leæ. Mo¿e sama siê nakrêcam i za bardzo chcê. Dziêki jak kto¶ wytrwa³ do koñca moich wypocin. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Konto usuniête
|
[1=c79575586c550893bc84122 22d2d0b13966bdd6f_63ae2a1 40fbdc;85991691]Dziêkujê wszystkim za odpowiedzi.
1. To jest tak, ¿e ja bardzo go kocham i chcê go uszczê¶liwiaæ. Rozmawiali¶my ju¿ o tym co on do mnie czuje i mówi, ¿e on tak na prawdê nie wie co to jest mi³o¶æ i czy na prawdê istnieje. Nie potrafi rozró¿niæ czy to miêdzy nami to na prawdê jest mi³o¶æ czy co¶ innego. Ale na pewno nie jeste¶my na stopie kole¿eñskiej. Ja tak to odbieram, ¿e pokazuje mi, ¿e mu na mnie zale¿y gdy np. : zrobi dla nas ¶niadanie, zap³aci za obiad, chcê ze mn± wypiæ kawê czy jedziemy gdzie¶ razem pozwiedzaæ. Przyje¿d¿a do mnie na weekend to normalnie fajnie, tak rodzinnie siedzimy i gadamy z moimi rodzicami. I gdyby mu na mnie nie zale¿a³o, to my¶lê, ¿e by tego nie robi³. [/QUOTE]Nie dziwiê, ¿e facet sobie zadaje filozoficzne pytanie czym jest mi³o¶æ, bo pod tym s³owem wystêpuje tyle ró¿nych zjawisk, ¿e ³atwo siê pogubiæ. Je¶li chodzi o okazywanie, to jak ty okazujesz, ¿e tobie zale¿y? Cytat:
Cytat:
![]() To, ¿e facet wstrzymuje siê przed decyzj± o wspólnym ¿yciu do momentu zamieszkania razem te¿ mnie specjalnie nie dziwi. Bardzo racjonalne podej¶cie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 903
|
Nie patrz na faceta tylko na siebie. Ty nie jeste¶ chyba szczê¶liwa w tym zwi±zku. Z opisu wynika ¿e masz preferencje zbli¿one do moich wiec ju¿ Ci mówiê, ¿e ja bym nie by³a szczê¶liwa z takim facetem. Lubiê przytulanie, z mê¿em przytulnym siê kilka razy dziennie bo on te¿ lubi i to jest silna potrzeba, nie wyobra¿am sobie zwi±zku bez tego. Do tego takie traktowanie bardziej po dzentelmensku, kwiaty, komplementy itd. To wa¿ne dla kobiet które tego potrzebuj±. Gdybym tego nie mia³a uschlabym po prostu, nie wiem jak Ty te potrzeby tlamsisz ale na d³u¿sz± metê tak nie dasz rady. To nie jest facet dla Ciebie. On chce chyba bardziej dziecka ni¿ Ciebie, Ty z kolei jeste¶ sk³onna za³o¿yæ rodzinê ale po ¶lubie by mieæ poczucie bezpieczeñstwa i to jest ok tylko we¼ pod uwagê fakt, ¿e wy do siebie kompletnie nie pasujecie i to ma³¿eñstwo tak czy tak siê posypie i dzieci ojca w domu mieæ nie bêd± a Ty bezpieczeñstwa. I jeszcze gdyby facet mi kupi³ zarêczynowy pier¶cionek, pokazalby mi go, a potem schowal i powiedzia³, ¿e on nie wie czy chce bym zosta³a jego ¿ona a w ogóle to on nic nie wie, nawet co rzeczywi¶cie czuje, to nawet gdyby potem na kolanach mi ten pier¶cionek dawa³ to bym go nie wziela, bo codziennie na palcu mia³abym przypominacz, ¿e on nie jest pewny czy mnie kocha, bo mi³o¶æ nie istnieje... przecie¿ mi³o¶æ kiedy JEST, to wtedy sami do siebie w duchu mówimy, teraz wiem, ¿e mi³o¶æ naprawdê istnieje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 979
|
Wy siê w ogóle lubicie, czy tak jeste¶cie ze sob± z braku laku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 395
|
Nie wiem po co jeste¶cie ze sob±. Nic tu nie wygl±da na udany zwi±zek ani na to ¿eby by³o Wam po drodze razem.
Nie cierpiê takich tekstów "nie wiem co to mi³o¶æ". Od razu mnie to zniechêca do faceta. Wys³ane z ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 698
|
[1=c79575586c550893bc84122 22d2d0b13966bdd6f_63ae2a1 40fbdc;85991691]Dziêkujê wszystkim za odpowiedzi.
1. To jest tak, ¿e ja bardzo go kocham i chcê go uszczê¶liwiaæ. Rozmawiali¶my ju¿ o tym co on do mnie czuje i mówi, ¿e on tak na prawdê nie wie co to jest mi³o¶æ i czy na prawdê istnieje. Nie potrafi rozró¿niæ czy to miêdzy nami to na prawdê jest mi³o¶æ czy co¶ innego. Ale na pewno nie jeste¶my na stopie kole¿eñskiej. Ja tak to odbieram, ¿e pokazuje mi, ¿e mu na mnie zale¿y gdy np. : zrobi dla nas ¶niadanie, zap³aci za obiad, chcê ze mn± wypiæ kawê czy jedziemy gdzie¶ razem pozwiedzaæ. Przyje¿d¿a do mnie na weekend to normalnie fajnie, tak rodzinnie siedzimy i gadamy z moimi rodzicami. I gdyby mu na mnie nie zale¿a³o, to my¶lê, ¿e by tego nie robi³. 2. Co do pier¶cionka to ja chcia³abym siê zarêczyæ, mieæ skromne wesele i kiedy¶ dzieci. On chcia³by mieæ teraz, ju¿ dziecko, bez ¶lubu. Czego¶ takiego nie chcê. Bojê siê, ¿e 'zrobi mi' dziecko i powie, ¿e nie jest tego pewien i odejdzie. Chcê za³o¿yæ normaln± rodzinê i ¿eby dzieci mia³y ojca. Wspomina³ parê razy, ¿e mogliby¶my ju¿ kupiæ pier¶cionek i zarêczyæ siê. Jako¶ du¿o by³o gadania a ma³o dzia³ania... No ale dobra, trafili¶my do sklepu, kupili¶my i nagle zrobi³o siê tak mega powa¿nie. Wtedy do nas dotar³o, ¿e to na ca³e ¿ycie i to powa¿na sprawa. Pier¶cionek schowa³ i rozjechali¶my siê do domów. W rozmowie tel. pytam siê: kupili¶my pier¶cionek i nie ¿ebym siê jako¶ specjalnie upomina³a, ale nie dosta³am go wtedy. To po co by³a ta gadka o zarêczynach? Czy wyobra¿asz sobie, ¿ebym to ja by³a Twoj± ¿on±, czy chcesz byæ ze mn± przez ca³e ¿ycie i mieæ ze mn± dzieci? Odpowiedzia³, ¿e nie jest pewien. Jak zamieszkamy razem to dopiero wtedy siê oka¿e. Aktualnie jego praca wygl±da tak, ¿e jest od pon.-pi±t. w delegacji i widzieliby¶my siê tylko w weenedy, tak jak teraz. 3. Kocham go. My¶lê, ¿e pasujemy do siebie i on te¿ tak uwa¿a. Mamy pare wspólnych zainteresowañ. Nie wiem...mo¿e ja co¶ sobie ubzdura³am i za bardzo siê nakrêcam na ¶lub. Ale bardzo chcia³abym, ¿eby to on kiedy¶ byæ ojcem moich dzieci. Jest dobrym cz³owiekiem, u¶miechniêtym, tak± pozytywn± i otwart± osob±. Moja rodzina bardzo go lubi i mnie te¿ lubi± u niego w domu. Nie wiem co my¶leæ. Mo¿e sama siê nakrêcam i za bardzo chcê. Dziêki jak kto¶ wytrwa³ do koñca moich wypocin. ![]() Desperacja level Master. Uwierz, jak mówisz komu¶, ¿e go kochasz i pytasz czy on Ciebie te¿, a ta osoba pierniczy, ¿e nie wie co to mi³o¶æ, nie wie czy istnieje, nie wie co jest miêdzy Wami, tzn. ¿e Ciê ni ciula nie kocha. Kiedy facet jest zakochany to to widaæ, s³ychaæ i czuæ. A na pewno potrafi to z ca³± pewno¶ci± przyznaæ. I nie stwierdza, ¿e nie wie czy nadajesz siê na jego ¿onê. Naiwna jeste¶, zaci±gniesz go do o³tarza, narobicie dzieci a pó¼niej bêdzie p³acz w poduszkê, bo siê zwi±za³a¶ z cz³owiekiem, a tu niespodzianka, nadal siê nie klei. Je¶li dla Ciebie to s± oznaki mi³o¶ci to Ci wspó³czujê. Z byle kole¿ank± czy koleg± mo¿na wykonywaæ takie czynno¶ci. I tak, ludzie w zwi±zkach s± przyjació³mi. Powiedzia³abym, ¿e to nawet konieczne, ¿eby zwi±zek by³ udany. A wy nawet nie macie o czym rozmawiaæ. Mam wra¿enie, ¿e nawet specjalnie siê nie lubicie. £±czy was chyba tylko seks i nic wiêcej. Czasami co¶ porobicie z nudów. Ogarnij siê w koñcu, i tak ju¿ zrywali¶cie, bo nic do Ciebie nie czu³. Na co Ty liczysz? Zdejmij klapki z oczu zanim to zabrnie za daleko i rzeczywi¶cie pojawi siê jakie¶ dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 727
|
Moim zdaniem on Ciê nie kocha, przykro mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
astro-loszka
Wiadomo¶ci: 7 511
|
Moim zdaniem nie pasujecie do siebie, macie inn± wizjê zwi±zku i nawet niezbyt siê lubicie.
Przerwa w zwi±zku, bo "nie jest pewny, co do Ciebie czuje" i potem powrót z braku laku? Bardzo g³upi pomys³. Powinni¶cie rozstaæ siê ju¿ wtedy i nie wracaæ. A ten jego tekst z pier¶cionkiem w tle, ¿e nie jest pewny, czy chcia³by siê z Tob± o¿eniæ, za³o¿yæ rodzinê? Po czym¶ takim powinno byæ przecie¿ dla Ciebie jasne, ¿e on ciê nie kocha i nie chce. Serio chcesz z kim¶ takim zarêczaæ siê, braæ ¶lub, zak³adaæ rodzinê? Po co? ![]()
![]() |
#19 |
Konto usuniête
|
Dziêki za odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 951
|
Wiem, ¿e nie przeczyta³a¶ tu tego, co chcia³a¶, ale chyba tyle osób siê nie myli? By³am w podobnym zwi±zku.
Przemy¶l to sobie i nie marnuj sobie ¿ycia.
![]() |
#21 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 7 488
|
Bajla_ po prostu do siebie nie pasujecie i tyle. Nawet nie macie, o czym gadaæ... Zwi±zek, jakiego oczekujesz, jest mo¿liwy, ale z pasuj±c± do Ciebie osob±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.