|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwne spotkanie, dziwna znajomość
Kilka lat temu miałam kolegę, spotkałam go przez znajomą na imprezie (był z innego miasta). Polubiłam go, bo jakoś łatwo mi się z nim rozmawiało. Był kilka lat młodszy, taki narwany trochę, włóczykij. Niestety on poczuł coś więcej i kiedy powiedziałam, że nic z tego nie będzie, atmosfera szybko się popsuła. Dodatkowo był to kwas, ponieważ na tamten moment miał ze mną pojechać na koncert, na który za niego założyłam. Nie był w dobrej sytuacji finansowej. Z 2,3 miesiące czekałam na połowę tej kwoty, a miesiąc przed koncertem powiedział, że niestety wyjeżdża do pracy zagranicę i nic z tego - bilet mi oddał, poszłam z kimś innym (obecnie narzeczony). Przez długi długi czas nie rozmawialiśmy po tym wszystkim, ale w tym roku odzyskaliśmy troszkę kontakt - on ma dziewczynę, więc nie ma w tym podtekstów.
Kilka dni temu dostałam wiadomość, że jest w moim mieście, w sumie się ucieszyłam bo jakoś tam go lubię. Zaprosiłam go do nas po pracy, nawet powiedziałam, że może przenocować (bo miał wyjechać wcześniej). Narzeczony wiedział. Czekałam, czekałam, aż o 22 dostałam wiadomość, że był na mieście i wpadli na niego (przypadkiem) jacyś kolesie, przewrócił się i poturbował, więc idzie spać do znajomych w centrum. Przyjechał na drugi dzień przed moją pracą, z piwem (przed 12). Na koniec powiedział, że chyba nie ma na bilet powrotny, i żebym pożyczyła dychę. Dałam, oczywiście nie spodziewam się zwrotu. Dziwnie się czuję po tym spotkaniu i szczerze, to chyba nie będzie powtórki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Dziwne spotkanie, dziwna znajomość
Każdemu tak pieniądze dajesz z kim miło się gada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Może zwyczajnie jest nieogarnięty życiowo. Pytanie - czy chcesz mieć takie osoby w swoim otoczeniu?
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale jaki jest problem? Nikt Ci nie kazał przecież tej kasy mu dawać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.