|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zostawiła mnie dla innego
Witam. Byłem z dziewczyną 4 lata po 3 latach się jej oświadczyłem , wyjechaliśmy do Anglii ja pracowałem ona siedziała pewnego razu wracając z pracy do domu z nocki nie było jej w pokoju nagle usłyszałem jęczenie okazało się że się puściła z współlokatorem on uciekł do swojego pokoju ona tam została na drugi dzień miałem pewność że przyjdzie i to wyjaśni okazało się że odrazu poszła do niego ale wrócilismy do Polski niestety dałem się w to wciągnąć że została wykorzystana że nie pamięta nic naiwny uwierzyłem wrocilismy do polski no i minął rok o tego co się stało mieszkaliśmy u mnie z rodzicami ona nagle mi pisze ze ona ma 22 lata i chce się jeszcze wybawić i że to koniec no i minęły może 3 tygodnie od rozstania a ona już w związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zostawiła mnie dla innego
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ale na co ty chcesz czekac?
ona ma cie w tylku zdradzila cie z wspolokatorem ,pozniej powiedziala ze chce sie wybawic i juz jest w zwiazku z innym ktos kto kocha i chce z kims byc nie robi takich rzeczy tu nie ma na co czekac,jestescie mlodzi,nie ukladalo sie wam w tym zwiazku lepiej dla ciebie ze sie skonczylo zajmij sie czyms innym zamiast szpiegowac ja na facebooku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
must be a hole in my hat
|
Ciesz się, że sama wyniosła się z Twojego życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
Tyle linijek tekstu i jeden przecinek. Tego się nie da czytać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Miała miłego i fajnego faceta, poleciała do ćpunka i kryminalisty.
Wiesz jak to się skończy? On w pewnym momencie zacznie ją bić albo pójdzie do paki, a ona nagle sobie o Tobie przypomni. Wrócicie do siebie, a ona poleci do innego patola. Ten typ kobiet tak ma. Powiedz mi jeszcze czy twoja dziewczyna ma symptomy DDD/DDA? Jeśli tak, to na 99% ten scenariusz się spełni i to nawet nie jest wina tej dziewczyny, tylko choroby, braku dojrzałości. Ja nie rozumiem jak mogłeś siedzieć spokojnie, kiedy twoja dziewczyna zdradziła Cię współlokatorem i jeszcze zamiast cię przeprosić idzie do niego do pokoju. Ja po takiej akcji zabrał bym swoje rzeczy, usunął kontakt i sayonara. Proponuje Ci, abyś poszedł do psychologia i starał się odbudować swoją samoocenę, sport np: siłownia może ci w tym pomóc. W tym momencie - muszę ci to powiedzieć, bez obrazy ale straciłeś jaja. Totalnie straciłeś jaja. "Normalną zdradę", kiedy dziewczyna lata miesiąc po akcji na kolanach i robi wszystko, abyś jej wybaczył - można się zastanowić. Ale to co twoja dziewczyna zrobiła to jest chore. Jesteś w pokoju obok, ona Cię zdradza i wszystko jest OK. Następnego dnia znowu ma cię w dupie, idzie do kochanka. Zero szacunku do Ciebie. Najlepsze co możesz teraz zrobić - to zadbać o swoją samoocenę. Zablokować ją wszędzie gdzie się da, a jak ją spotkasz to zachowywać się chłodno - ani jej nie wyzywać, ani nie błagać o powrót. Całkowite olanie jej osoby, wbrew pozorom zrobi jej największą sieczkę w mózgu i najbardziej ją zaboli, ale jednocześnie zrozumie co zrobiła i być może kiedyś się zmieni. Jak zaczniesz za nią latać albo wyzywać - to nic się nie zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Popieram otsochodzi. Zapomnij niej i zajmij się swoim życiem. Odbuduj swoją samoocenę, zacznij być człowiekiem, jakim chciałbyś być.
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Po prostu musisz się z tym pogodzić. I tak już Cię skrzywdziła, ona nic do Ciebie nie czuje, nie czekaj na nią, bo nie ma na co. Wiem, że Ci trudno nie myśleć o niej, ale tak będzie lepiej. Głowa do góry i znajdziesz w końcu kochającą dziewczynę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.