Zostawiła mnie dla innego - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-11-18, 15:29   #1
Adamus96
Przyczajenie

Zostawiła mnie dla innego

Witam. Byłem z dziewczyną 4 lata po 3 latach się jej oświadczyłem , wyjechaliśmy do Anglii ja pracowałem ona siedziała pewnego razu wracając z pracy do domu z nocki nie było jej w pokoju nagle usłyszałem jęczenie okazało się że się puściła z współlokatorem on uciekł do swojego pokoju ona tam została na drugi dzień miałem pewność że przyjdzie i to wyjaśni okazało się że odrazu poszła do niego ale wrócilismy do Polski niestety dałem się w to wciągnąć że została wykorzystana że nie pamięta nic naiwny uwierzyłem wrocilismy do polski no i minął rok o tego co się stało mieszkaliśmy u mnie z rodzicami ona nagle mi pisze ze ona ma 22 lata i chce się jeszcze wybawić i że to koniec no i minęły może 3 tygodnie od rozstania a ona już w związku załamalem się nie wiedziałem co mam jej zrobić za to co zrobiła teraz widziałem jak wstawia z nim zdjęcia i pisze ze kocha i obiecuję że nie zawiedzie a ten chłopak co z nią jest to taki cpunek po kryminalne każdy mi mówi żebym jeszcze troszkę poczekal że ten związek długo nie potrwa że się nią zabawi i zostawi i mam taką nadzieję i chciałbym żeby on na prawdę się z nią zabawil i zostawił niech cierpi tak samo jak ja cierpię do tej pory
Adamus96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-18, 15:53   #2
Trzepotka
Zakorzenienie

Dot.: Zostawiła mnie dla innego

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-18, 17:41   #3
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

ale na co ty chcesz czekac?
ona ma cie w tylku
zdradzila cie z wspolokatorem ,pozniej powiedziala ze chce sie wybawic i juz jest w zwiazku z innym
ktos kto kocha i chce z kims byc nie robi takich rzeczy
tu nie ma na co czekac,jestescie mlodzi,nie ukladalo sie wam w tym zwiazku lepiej dla ciebie ze sie skonczylo
zajmij sie czyms innym zamiast szpiegowac ja na facebooku
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-18, 18:57   #4
Hanged
must be a hole in my hat

Ciesz się, że sama wyniosła się z Twojego życia.
Hanged jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-18, 21:20   #5
skazana_na_bluesa
.

Tyle linijek tekstu i jeden przecinek. Tego się nie da czytać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 12:23   #6
MiamiGlow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adamus96 Pokaż wiadomość
każdy mi mówi żebym jeszcze troszkę poczekal że ten związek długo nie potrwa że się nią zabawi i zostawi i mam taką nadzieję i chciałbym żeby on na prawdę się z nią zabawil i zostawił niech cierpi tak samo jak ja cierpię do tej pory
Źle Ci mówią. Na co masz czekać? Miej trochę szacunku dla siebie. Ona zachowała się bardzo nie fair, to już koniec, trzeba zamknąć te drzwi i iść dalej. Nie warto za dużo zastanawiać się co u niej, czy ją zostawi, czy nie, cokolwiek... To już nie Twój problem.
MiamiGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 12:38   #7
otsochodzi
Raczkowanie

Miała miłego i fajnego faceta, poleciała do ćpunka i kryminalisty.

Wiesz jak to się skończy? On w pewnym momencie zacznie ją bić albo pójdzie do paki, a ona nagle sobie o Tobie przypomni. Wrócicie do siebie, a ona poleci do innego patola.

Ten typ kobiet tak ma. Powiedz mi jeszcze czy twoja dziewczyna ma symptomy DDD/DDA? Jeśli tak, to na 99% ten scenariusz się spełni i to nawet nie jest wina tej dziewczyny, tylko choroby, braku dojrzałości.

Ja nie rozumiem jak mogłeś siedzieć spokojnie, kiedy twoja dziewczyna zdradziła Cię współlokatorem i jeszcze zamiast cię przeprosić idzie do niego do pokoju. Ja po takiej akcji zabrał bym swoje rzeczy, usunął kontakt i sayonara.

Proponuje Ci, abyś poszedł do psychologia i starał się odbudować swoją samoocenę, sport np: siłownia może ci w tym pomóc. W tym momencie - muszę ci to powiedzieć, bez obrazy ale straciłeś jaja. Totalnie straciłeś jaja.

"Normalną zdradę", kiedy dziewczyna lata miesiąc po akcji na kolanach i robi wszystko, abyś jej wybaczył - można się zastanowić.

Ale to co twoja dziewczyna zrobiła to jest chore. Jesteś w pokoju obok, ona Cię zdradza i wszystko jest OK. Następnego dnia znowu ma cię w dupie, idzie do kochanka. Zero szacunku do Ciebie.

Najlepsze co możesz teraz zrobić - to zadbać o swoją samoocenę. Zablokować ją wszędzie gdzie się da, a jak ją spotkasz to zachowywać się chłodno - ani jej nie wyzywać, ani nie błagać o powrót.

Całkowite olanie jej osoby, wbrew pozorom zrobi jej największą sieczkę w mózgu i najbardziej ją zaboli, ale jednocześnie zrozumie co zrobiła i być może kiedyś się zmieni.

Jak zaczniesz za nią latać albo wyzywać - to nic się nie zmieni.
otsochodzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-19, 13:06   #8
matvlda30
Przyczajenie

Popieram otsochodzi. Zapomnij niej i zajmij się swoim życiem. Odbuduj swoją samoocenę, zacznij być człowiekiem, jakim chciałbyś być.
Stary 2018-11-19, 13:44   #9
monique_05
Raczkowanie

Po prostu musisz się z tym pogodzić. I tak już Cię skrzywdziła, ona nic do Ciebie nie czuje, nie czekaj na nią, bo nie ma na co. Wiem, że Ci trudno nie myśleć o niej, ale tak będzie lepiej. Głowa do góry i znajdziesz w końcu kochającą dziewczynę.
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości