![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy coś będzie z tej znajomości?
Hej. Poznalam w dość nietypowych okolicznosciach faceta. Zaczęliśmy się spotykać. Niby wszystko ok, ale mam metlik w głowie. Powiedział, że on zawsze zachowuje dystans, jest nieśmiały, brak mu pewności siebie. Widzieliśmy się w weekend wypilsmy trochę i on zaczął mowic, że ciezko mu sie teraz do kogoś przyzwyczaić - ma 36 lat, czesto jeździ w delegacje, z drugiej strony powtarza jakies teksty, ze czas zalozyc rodzine, chcialby miec dzieci. Pytał czy będę się z nim dalej spotykać. Po spotkaniu odezwal sie tego samego dnia i następnego. Gdy się widzieliśmy spędzilismy 7 h Nie bardzo wiem jak mam do tego podchodzic do tych jego słów i czy na coś liczyć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy coś będzie z tej znajomości?
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie przeszkadzają mi jego wyjazdy. Teraz duzo ludzi tak ma. Troche przeszkadza nastawienie, ze tak podchodzi jak pies do jeża. Albo sie decydujemy spotykac, poznajemy i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, albo jasno określamy, że jesteśmy znajomymi. W niedziele napisal mi dziwny tekst i zapytal czy mialam pomalowane usta i cos, że się patrzył na moje usta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ile było spotkań i czy są jakieś gesty, dotyk, flirt?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Widzielismy sie 7 razy. Z gestów np przytulenie na pożegnanie, gdy szliamy objęcie ramieniem. Gdy gadamy to widzę w jego oczach, ze mu się podobam. Sam powiedzial ze jest niesmialy, brak mu pewności siebie. Bal sie do mnie pisac, ze zrobi bład ort lub napisze cos glupiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
7 razy to pokaźna suma. Nikt nie oczekuje wyznań miłości, ale jakiś minimalnych konkretów, pocałunków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
On mieszka w miarę blisko Ciebie, czy poznał Cię będąc w jednej z delegacji? Co o nim realnie wiesz i co jesteś w stanie zweryfikować - znasz jakąś jego rodzinę chociażby z widzenia, czy ze słyszenia, jakichś znajomych?
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mieszka 10 km ode mnie. Znam ludzi ktorzy go znają. W jakim sensie asekuruje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
7 spotkań za Wami, niektóre były z tego, co pisałaś intensywne. Na 8 "zaatakowałabym" temat konkretnie - pocałowała go i przede wszystkim pogadała o tym jak on dalej widzi nie ogólnie jakieś tam znajomości, że mu ciężko bla bla bla, tylko konkretnie znajomość ze mną. Czy próbujemy czegoś, czy nie za bardzo jest zdecydowany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja po prostu nie rozumiałam jego różnych zachowań. Te jego słowa były wyjaśnieniem. Powiedział, że on nie lubi jak mu się coś narzuca. Problem jest taki, że to od niego wyszło żeby się spotykać. Jesli nie ma ochoty, to nie ma sprawy. Nie chce sie tak bujac bez celu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Chce Ci się w to bawić? Ile masz lat?
Pewnie chce się spotykać bez zobowiązań |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziwaczne tlumaczenie. Albo sie kogos lubi i chce go blizej poznac albo nie. Brzmi jakby ten facet sobie przygotowywal grunt pod romans bez zobowiazan. Nie chcialoby mi sie bawic z panem niezdecydowanym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Właśnie nie wiem. Niby mnie zapraszał na imieniny siostry, ale nie mogłam wtedy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Z drugiej strony zapytałam kolegę, to stwierdził, ze te słowa nie znaczą nic zlego. Ze gosc mi po prostu wytlumaczył jak ma, a ze mną chce rozwijać znajomość. Skoro siedzial ze mna 7 h, a bym umowiony z siostrą i nie poszedł gdy ona pisała to nie jestem mu chyba obojetna. Jak sam stwierdził zasiedział się ze mną Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Pogadaj z nim szczerze, bo po co masz marnować czas i się niepotrzebnie angażować?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że facet jest Tobą zainteresowany, ale chyba ma bardzo małe doświadczenie z kobietami. Być może wstydzi się swojego małego doświadczenia w tym temacie w takim wieku i jednocześnie dochodzi do tego fakt, że właśnie z racji tego małego doświadczenia nie za bardzo wie jak się za to wszystko ( i za Ciebie ;P ) zabrać. Rozmawialiście może na temat jego przeszłych związków ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Powiedział, że był w kilku zwiazkach i ze np mu się nie podobalo jak dziewczyna po krótkim czasie zaczeła mówić ile osób na ślub zaproszą, on jej powiedział, że jej prawie nie zna, a ona o ślubie mówi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ale tu nie chodzi o ślub, tylko chociaż o jakiś dotyk...
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Mnie to dziwi ze jak się widzieliśmy to się kilka razy wypytywal czy się z nim spotkam, gdy mnie zapytał o szminkę, powiedziałam ze użyję innej gdy się spotkamy, to odpisal jakby chciał kolejnego spotknia, gdy z nim pisał to mi napisał, że miał fatalny tydzień i jest zmeczony. Nie wiem co robić. Chcialabym to wyjaśnić i albo zakończyć albo rozwijać znajomość
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Zaproś go na spotkanie i szczerze pogadaj.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ale ostatnio ja proponowalam. Ile można
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
To przestań inicjować kontakt i zobaczysz, jak on zareaguje.
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Tak zrobię. Najgorzej jak się nie odezwie. Ta będzie dziwne, ze tak się dopytywał o spotkania czy jeszcze się z nim spotkam a potem nic nie proponuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Odezwałam się do niego w niedzie i podpytałam o co mu chodzi, w zasadzie to nie dowiedziałam sie żadnych konkretow.
Jeden fragment rozmowy mnie zastanawia Ja: najlepiej wprost powiedziec, a nie zastanawiać się co ktos mial na mysli On: ok, ja nie wiem co ja mysle, lubie cie... ja tylko prosze o jakis dystans do mnie bo nie jestem dobra osobą Ja: jakim sensie dystans? On: na jeden widelec, jedna herbatę Ja: nie rozumiem On: ja tez nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
.
|
Daj sobie z nim spokoj. Teksty tego typu rzucają kretyni, którzy chca się spotykać niezobowiązująco.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
.
|
Dopóki nie przecztalam o waszej wymianie zdan to bylam nastawiona bardziej pozytywnie do tego czlowieka. Ale po tych wiadomościach... szkoda twojego czasu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#27 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Napisalam ze nie wymagam nic od niego, ale fajnie jakby się odezwal lub chcial spotkac, odpisal ze mozemy gadac, pisac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
.
|
Mnie by razilo co innego niz nieinicjowanie kontaktu. Gorszy jest wydzwiek "jesten taki zuy, niczego ode mnie nie oczekuj i nie zdziw sie, jak sie pobawie i uciekne". Jak slysze od faceta, ze jest niesmialy to dziele to przez 2. Czasem ludzie mowia tak, zeby kokietowac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Ucz sie jezdzic w szkole nauki jazdy, bo sobie wyrobisz nawyki, przez ktore oblejesz egzamin. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#29 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. mam wrażenie, że już tu zakładałaś wątek o tej znajomości. Jeżeli tak, to tym bardziej czas iść po rozum do głowy i dać sobie spokój. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.