![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SILOWNIA w Warszawie-ursynow
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: SILOWNIA w Warszawie-ursynow
Polecam siłownię na Ursynowie na ulicy Dybowskiego "Olimp". Niedaleko Centrum Onkologii. Chodzę tam jakieś 7 lat i jestem bardzo zadowolona, zarówno z profesjonalnego sprzętu jak i atmosfery tam panującej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A może jest ktoś chętny żeby ćwiczyć ze mną na tej siłowni? Można się wzajemnie dopingować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja zapisze sie na fitness (już mam wypatrzony, koło siebie gdzie mieszkam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dlatego na siłownię najlepiej mieć partnera/partnerkę żeby się wzajemnie motywować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja bym chętnie zapisała się na siłownię, bo chcę zrzucić sporo wagi. Jest obok mnie na Ursynowie siłownia, bodajże róg Pasażu Ursynowskiego i Dzwonniczej, ale nic o niej nie słyszałam. Może ktoś coś o niej słyszał albo tam chodzi? Bo Olimp to kawał ode mnie i nie wiem czy zdecydowałabym się na bardziej odlegle usytułowaną siłownie. Interesują mnie jakieś ćwiczenia odchudzające, fat burning czy aerobik. EDAK, możesz proszę napisać coś więcej o Olimpie - cena, rodzaje ćwiczeń, natryski itp.? Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja też nie mieszkam tuż obok tej siłowni, ale akurat wracając z pracy autobus się przy niej zatrzymuje. Siłownia jest bardzo dobrze wyposażona w sprzęt Olimp - jedna sala jest aerobowa (bieżnia, steper, elipsa, rowery), druga sala - drążki, maszyny do ćwiczenia mięśni, sztangi, sztangielki i trzecia - maszyny na mięśnie nóg, pośladków, brzucha...W siłowni jest sklepik, gdzie można kupić różne "spalacze" i "wzmacnicze", wodę. Dwie szatnie z osobnymi natryskami (damska i męska) - stan ogólny - nie najgorszy. W ramach wykupionego karnetu można chodzić do sauny koedukacyjnej, która ma osobny prysznic.
Co jeszcze? Miła atmosfera, trenerzy służący pomocą...ja ogólnie jestem bardzo zadowolona. A i karnety (w przybliżeniu) - jednorazowe wejście 14 pln, karnet 8 wejść w miesiącu - 80 pln, 12 wejść - 90 pln. W ramach jednego wejścia można ćwiczyć nieograniczoną ilość czasu, jednak karnet można wykorzystać od pierwszego do ostatniego danego miesiąca (jak nie wykorzystasz wejść w danym miesiącu, to przepadają). Coś jeszcze chciałabyś wiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Czyli można sobie wejść i dowolnie ćwiczyć na różnym sprzęcie? Może to głupie pytanko, ale czy przychodzą tam grubsze dziewczyny? Bo ja mam 20 kg nadwagi i trochę bym się wstydziła wśród samych szczupłych. Luknęłam na mapę i w sumie to nie tak daleko ode mnie, więc chyba powinnam wziąć pod rozwagę korzystanie z tej siłowni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Przychodzą tam różni ludzie. Ostatnio pojawiło się trochę puszystych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
aaa, jak już zapłacisz za wejście na siłownię, to możesz ćwiczyć gdzie chcesz i ile chcesz! Siłownia jest do Twojej dyspozycji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi! Muszę się nad tym wszystkim poważnie zastanowić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Chcialabym Was prosic, abyscie mi polecily jakies dobre studia fitness w Warszawie, najlepiej w okolicach Ursusa, Żoliborza, Woli, Ochoty lub Bemowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fitness WARSZAWA :)
chętnie się dołącze do twojego pytania, ale interesuje mnie Mokotów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fitness WARSZAWA :)
Ja kiedyś chodziłam do fitnes clubu na ul Miedzianej 11 (okolica Placu Zawiszy), którego właścicielem jest Andrzej Supron (PRO ACTIV). Najbardziej podobałao mi się w tym klubie to, że wykupując karnet mogłam chodzić na siłownię i aerobic kiedy tylko chciałam i bez ograniczeń czasowych. A przeważnie w innych klubach jest tak, że trzeba się zdeklarować ile razy w tygodniu, w jakie dni i w jakich godzinach będzie się chodzić.
Poza tym jest jeszcze sauna i jacuzzi rownież bez ograniczeń. Karnet kosztował ok. 200 zł/miesiąc (normalny) i ulgowy ok. 150 zł (dla studentów)
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Silownia w Warszawie
Dziewczyny,od razu przepraszam,jesli ten temat juz byl.Szukalam,ale nie znalazlam.
Od lutego chce zapisac sie na silownie.Najchetniej w okolicy woli.Chodzilam do Olimpusa na AWF i bardzo mi sie podobalo,jednak to troszke za daleko.Zastanawiam sie nad Calypso w Parku Wola,przeraza mnie tylko oplata czlonkowska-100zl... Moze ktoras z Was chodzi na jakas fajna silownie w okolicy Woli,albo wie,ze gdzies tam jakas silownia jest. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dot.: Silownia w Warszawie
Do Calypso w Wola Parku chodzę od początku stycznia 4 x w tyg. Atmosfera bardzo fajna
![]() ![]() Opłata członkowska jest jednorazowa - niewygasająca. Karnet open miesięczny za 150,- (w ramach ktorego 2 x w tyg. zajecia areobikowe). Dla porównania w fitnesie w akademikach na jelonkach karnet na areobik 2x w tyg po 1h - to wydatek 140,-. Tutaj za 10,- więcej masz free wstęp na siłownię i do sauny. Zaplecze sanitarne - prysznice, suszarki, szatnie - czysto i schludnie, nic do zarzucenia. Jednym słowem polecam ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ja chodziłam na siłownię na bemowie- APLAUZ. miesięczny karnet kosztował mnie 65 zl, ale to jest ulgowy ze wzgledu na to, że się jeszcze uczę.
![]() ![]() niemniej APLAUZ nie jest zły, masz za darmochę saunę i w razie czego panowie dietetycy ułożą Ci dietkę a nawet plan treningowy, bo to dietetycy i kulturyści w jendym. ogromni są. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Elizo a czy możesz coś więcej napisac o tej na AWFie
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Martiq,ja Olimpusem bylam zachwycona i szukam wlasnie podobnej silowni
![]() No wlasnie chyba skusze sie na ten Wola Park,bo mam chyba najblizej.Mieszkam kolo Teatru na Woli,wiec blizej bedzie do Parku Wola niz Aplauzu-nad nim tez sie zastanawialam,bo kolezanka mi bardzo polecala,ale to jednak dalej. Najblizej siebie mam silownie na Kolejowej,ale raz tam bylam i wyglada jak taka typowa silownia-menelownia,poza tym miejsce takie,ze nawet samochod strach tam postawic... Dzieki za odpowiedzi,jak ktos ma jeszcze jakies informacje to bede wdzieczna ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
dzięki za odpowiedź. może się skuszę
![]() Edit: czy ta siłownia jest na terenie kampusu na Bielanach??
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Martiq,ona jest na terenie AWF niedaleko od wejscia.Idzie sie taka mala drozka po lewej od wejscia i odbija w lewo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
fitnessland zna ktoś? Warszawa
Czy ktoś z was uczęszczał do tego klubu?
Ciekawi mnie opinia. http://www.fitnessland.waw.pl/ A swoja drogą moze ktoś chce sie tam zapisać by powalczyć z sadełkiem? Bo ja sama jakos nie mog sie zebrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dot.: fitnessland zna ktoś? Warszawa
Ja właśnie też sie zastanawiam czy sie tam nie zapisac. Waham sie czy fitnessland czy wola park...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Akrzesak mam nadzieję, że pozwolisz mi się podłączyć pod Twój wątek z pytaniem czy znacie jakiś dobry fitness club lub basen w kolicach sródmieścia a jeszcze lepiej mokotowa?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Na Mokotowie podobno nieźle jest na Nałęczowskiej, a w centrum całkiem ok w Jerozolimskich mniej wiecej na przeciwko DworcaCentralnego, znajoma jest instruktorką i klub poleca
![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja z tego klubu na przeciwko Centralnego uciekałam bardzo szykbo... mi się nie podobało, instruktor na siłowni wścipski, sprzęt na siłowni nie za fajny
co do klubów to koleżanka chodzi tutaj http://www.fitness-platinum.com/ i nie narzeka ![]() osobiście polecam Gymnasion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dzięki. Śliweczko nie wiesz może jak nazywa się ten klub na nałęczkowskiej? Może mają swoją strone interentową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
no wiecie ten fitnessland jest tani a gimnasion czy wola park to trochę drogo.
Szczególnie że mi zalezy na fitnessie a nie na siłowni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
patrząc na zdjecia tego fitnesslandu to siłka nie jest za ciekawa
![]() oczywiście ja nie jestem bezstronna więc nie będe w ten temat brnąć... p.s. a jeśli tylko na fitnessie Tobie zależy to może Fitness Dla Kobiet- Gymnasion Women? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
alcia: wklejam link do klubu na nałęczowskiej http://www.bodyline.com.pl
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.