Facet nie chce seksu? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-12-04, 17:51   #1
koteczek24
Przyczajenie

Question

Facet nie chce seksu?

Jestem z chłopakiem jakiś miesiąc, mamy po 20 lat. On jest dość nieśmiały a raczej ma problem żeby się przed kimś otworzyć. W łóżku posunęliśmy się do seksu oralnego oraz do uprawiania seksu "przez ubrania". Ja chciałabym więcej ale zwykle kończy się na tym, ze podczas takiego seksu zaczniemy się całować i przestajemy. Czy to możliwe, że on chce z seksem jeszcze czekać? Jest mi strasznie dziwnie, bo zwykle nie miałam oporów przed rozmową na takie tematy zwłaszcza, że to facet zwykle naciskał na seks. Tymczasem w ogóle nie wiem jak z nim o tym rozmawiać, jak zacząć temat. Nie chcę, żeby pomyślał, że za bardzo mi zależy na seksie ale nie mogę już wytrzymać jak się o mnie ociera.
Nie wiem o co może mu chodzić, więc chciałabym Was zapytać, jak zacząć rozmowę o seksie z osobą, która w ogóle nie porusza tego tematu (ciężko się jej otworzyć na poważne tematy, mówić o sobie)? Jak zmusić go do mówienia?
koteczek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-05, 15:28   #2
edan84
BAN stały

Dot.: Facet nie chce seksu?

Cytat:
Napisane przez koteczek24 Pokaż wiadomość
Jestem z chłopakiem jakiś miesiąc, mamy po 20 lat. On jest dość nieśmiały a raczej ma problem żeby się przed kimś otworzyć. W łóżku posunęliśmy się do seksu oralnego oraz do uprawiania seksu "przez ubrania". Ja chciałabym więcej ale zwykle kończy się na tym, ze podczas takiego seksu zaczniemy się całować i przestajemy. Czy to możliwe, że on chce z seksem jeszcze czekać? Jest mi strasznie dziwnie, bo zwykle nie miałam oporów przed rozmową na takie tematy zwłaszcza, że to facet zwykle naciskał na seks. Tymczasem w ogóle nie wiem jak z nim o tym rozmawiać, jak zacząć temat. Nie chcę, żeby pomyślał, że za bardzo mi zależy na seksie ale nie mogę już wytrzymać jak się o mnie ociera.
Nie wiem o co może mu chodzić, więc chciałabym Was zapytać, jak zacząć rozmowę o seksie z osobą, która w ogóle nie porusza tego tematu (ciężko się jej otworzyć na poważne tematy, mówić o sobie)? Jak zmusić go do mówienia?
Co to jest seks przez ubranie?
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-05, 15:41   #3
koteczek24
Przyczajenie

Dosłownie on na mnie leży lub ja na nim i wykonujemy takie ruchy jak podczas stosunku tylko, że w ubraniu i się ocieramy o siebie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
koteczek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-05, 16:19   #4
samotny_t
BAN stały

Cytat:
Napisane przez koteczek24 Pokaż wiadomość
Na litość, jesteście ze sobą miesiąc, a uprawiacie już seks oralny, wszystko jest jak najbardziej w normie, a wręcz szybko. Na wszystko przyjdzie czas, daj sobie na wstrzymanie, wyluzuj i jak za 3 miesiące nadal nic, to zacznij się martwić znowu.

A co do rozmowy, to jeśli chcesz rozmawiać, to po prostu spytaj otwartym tekstem, np. możesz zapytać w jakieś neutralnej sytuacji "czy chciałbyś, byśmy uprawiali już seks klasyczny?".
samotny_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-05, 17:36   #5
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samotny_t Pokaż wiadomość
Na litość, jesteście ze sobą miesiąc, a uprawiacie już seks oralny, wszystko jest jak najbardziej w normie, a wręcz szybko. Na wszystko przyjdzie czas, daj sobie na wstrzymanie, wyluzuj i jak za 3 miesiące nadal nic, to zacznij się martwić znowu.

A co do rozmowy, to jeśli chcesz rozmawiać, to po prostu spytaj otwartym tekstem, np. możesz zapytać w jakieś neutralnej sytuacji "czy chciałbyś, byśmy uprawiali już seks klasyczny?".

Po miesiącu za szybko, ale jak po 3 miesiącach nic nie będzie to ma się martwić?

Całujecie się i co dalej? Zacznij go rozbierać, siebie. Kup prezerwatywy. Podczas całowania, seksu oralnego zapytaj czy chce pójść krok dalej.

On ma jakieś doświadczenie?

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-05, 17:48   #6
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Ja bym z nim wprost porozmawiała czy chce uprawiać seks waginalny, a jeśli nie to dlaczego. Krótka piłka. Może on chce jeszcze zaczekać, może zgrywać rycerza i pokazać, że nie dybie na twoją cnotę, a może ma problemy z utrzymaniem wzwodu w czasie penetracji. Inaczej niż pytając, nie dowiesz się. Nie znając problemu go nie rozwiążesz.

f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-05, 18:58   #7
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

No patrz, trafił się facet który nie szuka tylko seksu, po miesiącu się nie dobiera do kobiety a ta widzi problem i wariuje

Nie każdy leci tylko na jedno i po miesiącu będzie chciał Was przelecieć. Jeden wytrzyma tydzień, drugi miesiąc, a trzeci nawet pół roku. Zawsze narzekacie że faceci to świnie i chcą tylko seksu, a jak facet nie chce seksu to od razu tragedia. Przecież on robi to czego oczekujecie od nas, czyli nie jest nachalny.

Chociaż z drugiej strony to trochę dziwne, bo skoro godzi się na oral, a na więcej nie to hmmm... I co dalej? Pieścicie się i on stwierdza że co, koniec zabawy i się ubiera? Rozumiem obawy przed seksem, ale skoro na część się godzi i nie pcha tematu dalej, to nieco zastanawiające (z reguły facet gdy kobieta mu pozwoli na coś, to będzie próbował dalej, choćby ta się opierała, więc może ODWRÓĆ role i to Ty nacieraj).

Najpierw z nim porozmawiaj, może się boi że wytrzyma 5 sekund czy coś. Ostatecznie jak rozmowa nic nie da a Ci zależy to go przyciśnij lekko, idź o krok dalej, ocierajcie się bez ubrania, może to mu coś zakomunikuje.

Jest też opcja że ma złe wspomnienia po poprzednich razach z innymi, coś się stało itp. Ale to już Ty musisz go wypytać, wysłuchać i powiedzieć że nawet jak mu nie wyjdzie to nic się nie stanie. Męskie ego nie dopuszcza sytuacji że nie stanie na wysokości zadania.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-12-08, 10:07   #8
sobietaka
Raczkowanie

Ja ze swoim mezem po pol roku od poznania uprawialismy sex. Wczesniej dotykanie i pieszczenie siebie nawzajem juz po tyg znajomosci. Wiec wyluzuj i poczekaj..

sobietaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-10, 17:10   #9
Valernia
Raczkowanie

Nie masz oporów, aby z nim uprawiać seks, a zapytać o to już się boisz? Komunikacja leży. Powiedz mu wprost, że jesteś gotowa na ten krok i zapytaj jak on to widzi.
Valernia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-10, 20:34   #10
AnielskaGrzesznica
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Co to jest seks przez ubranie?
Seks przez ubranie inaczej zwany pettingiem. Seks bez penetracji.
AnielskaGrzesznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-10, 23:30   #11
sygnalista
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AnielskaGrzesznica Pokaż wiadomość
Seks przez ubranie inaczej zwany pettingiem. Seks bez penetracji.
Bez penetracji to zgoda ale niekoniecznie przez ubranie.

Edytowane przez sygnalista
Czas edycji: 2018-12-11 o 07:14
sygnalista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości