ona 16 lat czy moze byc w ciazy po "oralu" ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-12-28, 20:22   #1
dzunner1998
Przyczajenie

ona 16 lat czy moze byc w ciazy po "oralu" ?

Witam
Wczoraj razem z moją ukochaną (ja 19 lat, ona 17) mieliśmy chwilę uniesienia miłosnego bez zabezpieczenia, leżeliśmy na łóżku, całowaliśmy się a następnie piescilismy się wzajemnie - wcześniej umyłem swojego penisa dla wspólnego komfortu. Na początku zadowoliłem moją dziewczynę palcami (czystymi) w okolicach łechtaczki (nie wkładałem głębiej), doszła, a następnie ona wzięła sprawy w swoje ręce i pieściła mnie - zaznaczę że bardzo pilnowaliśmy aby nie dotykała okolic pochwy - wówczas nie doszło jeszcze do wytrysku ale mógł pojawić się preejakulat... Natomiast dziewczyna była już ubrana więc nie było możliwości aby dotknęła się w pochwę.

Zaznaczę że nie było żadnego seksu ani zbliżenia pochwa-penis itd. - dziewczyna najprawdopodobniej nawet nie dotykała spermy rękami i nie miała jej na rękach.
Na koniec zdecydowałem że zakończę w ustach i doszedłem tam po czym dziewczyna całość połknęła. Chwilę później oboje poszliśmy do łazienki, umyliśmy ręce a później przepłukaliśmy nasze narządy.
Bardzo proszę o pomoc czy jest ryzyko ciąży, wydaje mi się że nie, bo to absurdalne - może się państwu wydawać że przespałem lekcje WDŻ w szkole lata temu, ale chyba za mocno spanikowałem, za ok. dwa tygodnie ma mieć okres więc nie będę chyba spał w nocy i wolę się upewnić czy możemy spać spokojnie czy nie...

Przecież chyba nie jest tak łatwo o zapłodnienie nawet jeżeli plemniki byłyby na palcu to raz że bylo za sucho a dwa zignelyby szybko... Musiałbym chyba tylko dojść w środku bez gumki albo ewentualnie dokonać wytrysku bezpośrednio na pochwę...
Czy na 1000% nie ma możliwości przeniesienia spermy z żołądka do dróg rodnych, słyszałem przypadki że nie została strawiona i trafiła do pęcherza a z pęcherza do macicy..

Dodam że ona jest dziewicą. Póki co to były takie pieszczoty przed pierwszym razem który dopiero kiedyś planujemy...
Dzisiaj leci jej taki dziwny upław z pochwy, brzuch ją boli i jej niedobrze. Czyżby zbieg okoliczności? Czy zawsze oznacza on ciążę? Przecież jest ona wykluczona poprzez wytrysk do ust... może po prostu leci jej z powodu zbyt ostrych pieszczot ręką? i to kwestia psychiki i stresu? :/

Proszę o pomoc...
dzunner1998 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-28, 20:45   #2
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa
Dot.: ona 16 lat czy moze byc w ciazy po "oralu" ?

Nie, nie ma możliwości.

Objawy to albo stres, albo zbieg okoliczności. Niech wybierze się do ginekologa.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-28, 21:33   #3
aniula_2010
Raczkowanie

nie, nie ma możliwości zapłodnienia przez żołądek. Zanin następnym razem zaczniecie bawić się w dorosłych radzę poczytać trochę o sposobie zapłodnienia ssaków.
aniula_2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-28, 21:58   #4
sygnalista
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzunner1998 Pokaż wiadomość
Czy na 1000% nie ma możliwości przeniesienia spermy z żołądka do dróg rodnych, słyszałem przypadki że nie została strawiona i trafiła do pęcherza a z pęcherza do macicy..
Od kogo słyszałeś, od kolegi? Od przedszkolaka w ogródku jordanowskim?

Jakbyś użył w okienku wyszukiwarki Google odpowiedniej kombinacji fraz np. "ciąża przez połknięcie spermy" (ale bez cudzysłowu) to od razu otrzymałbyś wyczerpującą odpowiedź i to chyba od doktora. Ile trwa wpisanie takiego wyrażenia i kliknięcie a ile trwało napisanie tylu znaków przez Ciebie w poście...

Chyba że Cię rajcuje takie pisanie o tym. Ja jak w jednym wątku napisałem jak mi koledzy (osobno, w różnych odstępach czasu) chcieli loda zrobić, to się podnieciłem tak samo jak w innym wątku jak ciocię lizałem choć o tym nie wiedziałem tzn. że się podniecę pisząc. Wobec tego na pewno jeszcze coś napiszę, podobno od takich podniet nie wyładowanych wrasta poziom testosteronu który mi jest potrzebny (nie do seksu bo go wystarcza do tego), bo chcę się maks doje...ać na siłowni u mnie w domu bo za jakieś 5-10 lat już ciężko będzie o przyrosty wg teorii. A sterydy mnie nie interesują. Na zdrowie.
sygnalista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-29, 13:46   #5
Frezja__
Zakorzenienie

Nie, i jeszcze raz nie.

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-30, 11:56   #6
Memories90
Rozeznanie

Powiedzcie, że to żart
Poziom wiedzy "młodych" przeraża.
Memories90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-01, 10:02   #7
inezina
Rozeznanie

Nie wierzę, to musi być troll.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
inezina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości