|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studniówka - płaskie buty?
Witam wszystkich, mam matko dylemat. A więc, co myślicie o płaskich butach na studniówkę? Mój problem polega na tym że ja i mój chłopak jesteśmy równego wzrostu (on może minimalnie wyższy, ale to Max 1 cm)
Nie chce być od niego wyższa dlatego planuje założyć płaskie buty na studniówkę, jednak zdaje sobie z tego sprawę ze większość dziewczyn będzie na obcasach i zastanawiam się czy to nie będzie dziwnie wyglądało np. przy polonezie kiedy jako jedna z nielicznych lub nawet jedyna będę miała płaskie buty? Co myślicie na ten temat bo ja już sama się pogubiłam, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Studniówka - płaskie buty?
Myślę, że spokojnie możesz ubrać płaskie buty jeśli się w takich dobrze czujesz. Polonez jest zwykle "kręcony" bez nóg, więc to akurat chyba najmniejszy problem. Albo wybierz malutki obcas.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Plaskie buty lub tzw. Kitten heel beda ok. A jak bedziesz miala dluga suknie, to nawet nikt nie zauwazy
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wybierz bardziej ozdobna suknie, by efekt nie byl zbyt codzienny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.