|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Perfumeria oryginały ?
Witam kochani, dawno mnie tu nie było, zakręcona sytuacja, która długo i do tej pory się za mną ciągnie sprawiła że długo myślałam nad sobą i wracam, dziś natomiast w innym pytaniem ;-)
Szukałam, ale nie znalazłam, na internecie zdania są podzielone, a chciałam zapytać wprost osoby, które miały podobne pytanie ale zaryzykowały. Poszukuję perfum, a nawet znalazłam, nie chcę robić reklamy, ale chcę znać opinię o konkretnym sklepie, a dokładniej jednej z ostatnio najbardziej popularnych perfumerii, której nazwa zaczyna się od Iperf..... Produkt który chcę zamówić w innych drogeriach kosztuje około 400 zł, tam jest aktualnie promocja na dokładnie te i mogę je zamówić za 30% mniej, dla mnie to dużo. Ale nie chcę placić nawet takiej sumy za podróbki, gdyż wole juz zapłacić więcej, podróbki mnie wcale nie interesują, nawet za 5% całkowitej kwoty. Dlatego pytam Was, jakie są Wasze opinie? Proszę o odpowiedz krótką i stanowczą, oryginały czy też nie ![]() Jeżeli naruszam tym postem regulamin, od razu przepraszam i proszę o usunięcie
|
|
|
|
#2 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Perfumeria oryginały ?
Poczytaj forum.
Wątek o wiarygodnych perfumeriach jest przyklejony jako pierwszy na samej górze, wątek weryfikacyjny nieco niżej.
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Milion razy już było na forum to pytanie. Jak powyżej - wątek o wiarygodnych perfumeriach się kłania.
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690381
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.