|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Własne opowiadania
Hej wszystkim
![]() Przeszukałam forum i chyba tutaj najodpowiedniej zadać to pytanie. Otóż, od dziecka uwielbiałam pisać wiersze, opowiadania, nawet rozprawki. Kiedyś tworzyłam więcej, później z braku czasu trochę się to ukróciło i zapisywałam jakieś pojedyncze teksty, zdania. Niedawno zaczęłam pisać opowiadanie i w sumie nie mam kogo się poradzić. Narzeczonemu się podoba, mamie i przyjaciołom, a ja jednak potrzebuje rady kogoś z zewnątrz. Przez ten czas trochę wypadłam z wprawy i zastanawiam się czy jest sens kontynuacji akurat tego dzieła. Zastanawiam się też czy nie udostępnić tego na blogu, bo na razie mój blog jest prywatny i nikt nie ma tam dostępu. Więc pytanie do Was. Gdzie szukać porad i czy może ktoś z Was chętnie by przeczytał i wyraził opinie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Własne opowiadania
To jakiś romans, fantastyka..? Daj więcej szczegółów. Możesz mi podesłać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Własne opowiadania
Romans, kryminał.
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Podesłałam priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.