![]() |
#1 |
Taktyczny Obserwator
|
Czy erekcja przeszkadza?Witam, Panie.
Przejdę od razu do rzeczy, bez zbędnych szczegółów. Bo już powoli wariuję. I potrzebuję kobiecego punktu widzenia. Otóż z moimi poprzednimi partnerkami nie miałem tego problemu, pewnie ze względu na to, że dość szybko się wiązaliśmy więc przestałem na to zwracać uwagę. Jednak wszystkie te związki to "nie było to". Jakiś czas temu, po długim samotnym życiu los postawił przede mną - w to wierzę - moje przeznaczenie. W naszej znajomości wszystko jest inne. Wszystko robimy powoli, przemyślanie, szanujemy siebie nawzajem, chcemy być wszystkiego pewni. Nigdy przez całe życie nie czułem się tak przy kobiecie i z tego co widzę, z wzajemnością. Do seksu jeszcze pewnie daleka droga, nawet o tym nie myślę. Pierwszego pocałunku nie mieliśmy, ale... powoli się do siebie zbliżamy i wchodzimy w bardziej śmiały etap. I tu się pojawia problem. Czasami się zdarza, że obejrzymy u mnie lub u niej film, ona się na mnie położy lub się wtula, lubi jak ją gładzę po ramieniu lub nodze... no i tu się zaczyna. Mój przyjaciel bardzo pewnie się podnosi. I potrafi tak stać cały film, całe spotkanie. Próbuję to jakoś maskować ale no... coraz gorzej mi to wychodzi. I właśnie tego się obawiam, ze względu na to, że nie jesteśmy jeszcze na takim etapie. To dość wczesny etap znajomości i ze względu na to, że to zupełnie inny przypadek - ogromnie mi na niej zależy i nie chcę żeby coś się zepsuło. Stąd też nie wiem jak ona by na to zareagowała teraz? A ja nie jestem w stanie tego kontrolować i powiem szczerze, że wręcz przeszkadza mi w tym spędzaniu czasu teraz. Bo tylko wymyślam jakieś wygibasy żeby tego nie zauważyła. Pomijając fakt, że jak już ją zaczynam gładzić to po czasie się ze mnie leje ![]() ![]() Dziękuję za każde słowo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy erekcja przeszkadza?
Ta dziewczyna ma 15 lat, że się tak boisz?
Myślę, że dorosła kobieta powinna wiedzieć jak działa męski organizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Przecież to naturalny odruch organizmu, ludzka rzecz. Zdarzyło mi się zauważyć to u faceta właśnie przy oglądaniu filmu i przytulaniu. Normalna sprawa, autorze, nie stresuj się.
![]() |
#5 |
Taktyczny Obserwator
|
Dlatego mi głównie chodzi o to w oparciu na obecny etap znajomości.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A co to ma do rzeczy? Jeśli się wstydzisz wzwodu to go nie prowokuj. Jak dziewczyna jest normalna to nie ucieknie z tego powodu, bez przesady. A jeśli ucieknie to lepiej teraz niż później.
Bardziej mnie zastanawia dlaczego jej nie pocałowałeś? Z tego co piszesz to spotykacie się dłużej. Chodzicie do siebie, oglądacie filmy, przytulacie, ale jej nie pocałowałeś? To jest dla mnie zastanawiające, a nie to że Twój organizm reaguje naturalnie na bodźcie (zamiast się wstydzić powinieneś się cieszyć, zresztą ona też). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No nie wiem, mnie to dziwi, że dorośli ludzie (o ile nie macie 15 lat, bo wtedy by mnie to nie dziwilo) spotykają się w domu, mają się ku sobie a nawet się jeszcze nie calowali, a facet boi się, że dziewczyna odkryje jego erekcję jak diabeł wody swieconej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jakby twoje ciało tak nie reagowało, to myślałabym na jej miejscu, że ci się nie podobam.
I pocałuj ją w końcu! Ile można czekać?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja tez się dziwię że jej jeszcze nie pocalowales. I gdybym byla nia to by mnie bardziej zastanawialo niż twój wzwód. A tak swoją drogą mogę się założyć, że jej cialo też reaguje na twoje glaskania, przytulania itp.
No chyba, że dziewczyna nie ma 15 lat. No to wtedy fu, bleee i ohyda. Jak Ty się zachowujesz. Zasłon się poduszką.
"Mówimy o Polsce. Tam nic i nigdy nie jest normalne" A. Sapkowski "Narrenturm" Edytowane przez pfffh Czas edycji: 2019-04-01 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Taktyczny Obserwator
|
Znamy się prawie 3 tygodnie więc nie wiem czy to tak długo. Zresztą nigdzie tego nie napisałem. Natrafiliśmy na siebie tydzień po tym jak się rozstała ze swoim facetem. Dlatego też mi powiedziała że nie chce się teraz spieszyć. Tym bardziej że jeszcze niedawno mieliśmy do siebie dystans, teraz już to głaskanie jest. Do pocałunku dojdzie pewnie ale nie czuję żeby to był już ten moment. Aż tak się mylę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Leżycie przytuleni i jej nie całujesz. Jeżeli macie więcej niż 16 lat, to dziewczyna pewnie już się zastanawia co z tobą nie tak.
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Napisales ze wszystko robicie pozwoli z rozmyslem,ze to twoje przeznaczenie więc założyłam że znasz ja co najmniej kilka miesięcy skoro doszedłes do wniosku że to ta specjalna przeznaczona.a tu 3 tyg ;-p trochę śmieszne jak dla mnie
Co do erekcji to może zrób sobie dobrze zanim się z nią spotkasz to może stanie Ci trochę później Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-04-01 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Za szybko na pocałunek w usta, ale na mizianie po nodze żeby się podniecić to już odpowiednia pora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Czy erekcja przeszkadza?
Koleś, ja w pierwszym momencie czytania Twojego postu myślałem ze zmierzasz do tego, ze Ci w jej obecności NIE staje. A Ty się przejmujesz, ze masz przy dziewczynie która Cię podnieca erekcje.
Ile Ty masz lat? Kończysz właśnie gimnazjum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Następny tytuł wątku autora może brzmieć: Trafiłem do friendzone. Pomóżcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zasiedzenie
|
Mi przeszkadza, zwłaszcza w oglądaniu filmu. Nigdy w takiej sytuacji nie obejrzałam do końca.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Wyluzuj i nie przejmuj się tym, Autorze. Erekcja jest naturalną rzeczą. Daj się tej znajomości spokojnie rozwijać.
Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2019-04-02 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Najpierw pisze ze wszystko robią powoli bo to ta jedyna a potem wycgidzi ze się znają trzy tygodnie XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I to jest normalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ja na twoim miejscu autorze cieszyłabym sie. To znaczy, że wszystko z tobą okej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja się dziwie tej dziewczynie. Skoro do niczego nie doszło ani na pierwszym ani na drugim spotkaniu, to można się domyślać, ze jest coś nie tak. U mnie zawsze wystarczały max dwa spotkania aby stwierdzić, czy znajomość się pcha we friendzone czy w miłosna stronę. Możliwe, ze dla niej obecnie jesteś tylko kumplem do filmów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
To na trzecim. Nie wiem, może innym się chce odbywać 35 spotkań aby się cmoknąć. Po mnie i innych wiem, ze nie zdzierzyliby takiej cieplej kluchy, która nie wie jak się zabrać za kobietę. Poza tym zaproszenie typu Netflix & Chill jest tak bardzo czytelne, ze każdy wie po co się przychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
on tired little feet
|
Jak dla mnie to ona wcale nie ma ochoty się z tobą wiązać i jesteś zapchajdziurą na miejsce po tamtym facecie. Jeszcze nie przebolała tamtego związku. Nic z tego nie będzie
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#30 | |||
Taktyczny Obserwator
|
Cytat:
To jest właśnie to... co mnie męczy. Bo ja nie wiem czy powinienem i ona prawdopodobnie myśli to samo. Niby się przytula, niby ciągle jakiś krok do przodu robię i pojawiają się jakieś odważniejsze elementy dotyku i wciąż nie uciekła ale daje mi często do zrozumienia, że PÓKI CO jeszcze są granice. I tu się gubię bo nie do końca wiem co ma w głowie i nie mam pewności czy faktycznie potrzebuje czasu i pewności do mnie, czy właśnie oczekuje tego ryzyka, spontanicznej próby przegięcia ![]() Cytat:
Niby długo, przynajmniej dla mnie. Biorąc pod uwagę jak niektórzy pisali, i też tego doświadczałem gdzie po kilku dniach już zazwyczaj coś było to teraz te 3 tygodnie to wieczność. ALE, nie narzekam, nie mam jakiegoś wielkiego parcia, podoba mi się docieranie powoli. Tym bardziej, że nie chcę jej zranić czy odstraszyć żadnym pochopnym ruchem. Cytat:
Otóż to ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.