![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 64
|
Przesz³o¶æ partnera
Hej,
Jestem z moim partnerem od pó³torej roku. Zna³am jego przesz³o¶æ od pocz±tku, nie mia³ zbyt wielu kobiet - 4 zwi±zki, najd³u¿szy chyba tylko 3 miesi±ce. Nie by³ szczê¶ciarzem co do kobiet, trafia³ na te nieodpowiednie i niewarte zbyt d³ugiej uwagi. Po tych licznych niefartach, doszed³ do wniosku ¿e za³o¿y konto na tinderze i ¿e bêdzie 'szala³' i ¿e nie chcê zwi±zku. Pozna³ dziewczynê, ogólnie niezbyt ciekawa z twarzy, ale mia³a biust. Du¿y, zrobiony. To by³o oko³o miesi±c przed tym jak zacz±³ siê ze mn± spotykaæ. Widzia³am jak pisa³ o niej z koleg±, ¿e chêtnie by jej zdj±³ fiszbiny ze stanika itp... Ona mu wysy³a³a jakie¶ swoje pó³nagie zdjêcia. Spotka³ siê z ni± raz, powiedzia³ ¿e nie jest zbyt inteligentna, nie chcia³ mieæ z ni± nic wspólnego i zerwa³ znajomo¶æ. Do niczego nie dosz³o. Jednak ostatnio rozmawiali¶my o tym, ja zaczê³am mocno dr±¿yæ czy mo¿e takie biusty mu siê podobaj±, on zacz±³ mówiæ ¿e by³ ciekawy jak to wygl±da na ¿ywo, zobaczy³ (bo jego partnerki mia³y mniejsze biusty i naturalne), nie spodoba³o mu siê wiêc dlatego nawet siê z ni± nie przespa³. Ale powiedzia³ mi, ¿e nie wie jakby to siê zakoñczy³o gdyby za du¿o wypi³ i nie wie do czego by dosz³o i czy mo¿e by siê z ni± nie przespa³... Zabola³o mnie to i jako¶ nadal huczy mi to w g³owie, on powiedzia³, ¿e paln±³ g³upot±, ale chodzi³o mu o to ¿e czasami siê tak zdarza ¿e siê cz³owiek upije i uwa¿a brzydk± dziewczynê za bardzo atrakcyjn±, i ¿e czasami faceci tak robi±, i ¿e jakby chcia³ to pomimo tego, ¿e by³a g³upia to by z ni± pisa³ ¿eby tylko wskoczyæ z ni± do ³ó¿ka. Ja mimo wszystko zastanawiam siê co jej pisa³ po tych zdjêciach... Odk±d pozna³ mnie, zakocha³ siê i stwierdzi³, ¿e mo¿e warto by by³o spróbowaæ zwi±zku bo wydaje siê byæ sensowna i zmieni³o mu siê podej¶cie i otworzy³ siê. Czy powinnam o tym zapomnieæ i nie rozliczaæ go za to? Bo on stwierdzi³, ¿e zachowuje siê jak wariatka bo nawet gdyby siê z ni± przespa³ totalnie mnie to nie powinno interesowaæ bo mnie wtedy nie zna³ i nie powinnam go za to rozliczaæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 634
|
Dot.: Przesz³o¶æ partnera
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 412
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
no i ch³opak ma racje. nie twój biznes, co móg³ z ni± zrobiæ, zanim siê poznali¶cie i weszli¶cie w zwi±zek. serio nie masz wiêkszych zmartwieñ?
![]() |
#5 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 548
|
Nie rozliczaj go za przesz³o¶æ. Nic z³ego nie zrobi³. On Ciebie chyba nie rozlicza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 159
|
Nie stworzysz nigdy szczê¶liwego zwi±zku, gdy bêdziesz go ta rozliczaæ. By³o i tyle. Nie pytaj sie, nie szukaj dodatkowych informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 823
|
Facet ma racjê a ty ostro przeginasz. I jeszcze czyta³a¶ jego smsy z koleg± o tych fiszbinach? Czerwona lampka mi siê zapala. Nie masz prawdziwych problemów i nudzi ci siê?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 826
|
Po pierwsze niepotrzebnie tak wszystko analizujesz i siê czepiasz. Po drugie, nic Ci do jego przesz³o¶ci. Po trzecie, nie czytaj jego wiadomo¶ci z kolegami. Po czwarte, w tym co o nim napisa³a¶ nie ma moim zdaniem nic alarmuj±cego.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 896
|
Do niczego nie dosz³o, spokojnie. Niepotrzebnie sobie zajmujesz tym serce i szukasz problemów na si³ê. Daj Wam szansê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 663
|
Widzia³a¶ jak pisa³ o niej z koleg±. Ciekaaawe jak dosz³o do tego widzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dosz³o do tego tak, ¿e niestety ale zajrza³am... Babska ciekawo¶æ ehh...
No i widzia³am wiadomo¶æ jak napisa³ do kolegi ¿e idzie j± wyru... wiecie. Ale w koñcu do niczego nie dosz³o. Mi mówi³, ¿e zobaczy³ jak taki biust wygl±da i jakby chcia³, to by siê z ni± 2 razy spotka³ i by do tego dosz³o. Dodam, ¿e ch³opak ma 25 lat. Czy to normalne ¿e oni miêdzy sob± tak pisz±? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zas³aniaj siê posiadaniem cycków i waginy, robisz co¶ z³ego. Koniec. I tak, to normalne ¿e ludzie rozmawiaj± ze sob± o seksie. I to nie twój interes. On nie jest twoj± w³asno¶ci±.
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 663
|
Szczerze mówi±c nie wiem, czy to normalne, bo jeszcze nikomu nie trzepa³am wiadomo¶ci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86314284]Ile dziewczyno masz lat i ilu facetów mia³a¶? To Twój pierwszy?[/QUOTE]
22, i to mój drugi partner. Mój pierwszy nie mia³ nikogo przede mn±, by³am równie¿ jego pierwsz±. Dlatego po raz pierwszy zmagam siê z takim problemem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
przestan rozliczac faceta za to corobil zanim cie poznasz
NIE MASZ do tego PRAWA ja bym mowiac szczerze cie porzucila po takim sledztwie ,babraniu sie w mojej prywatnosci czego ty dziewczyno od niego oczekujesz? przeszlosci nie zmieni,prawde mowiac nawet jakby sie z nia przespal to co to zmienia miedzy wami? masz jakies kompleksy na punkcie biustu ze tak sie zakrecilas na punkcie tej laski z implantami? daj mu spokoj a jak nie mozesz to poszukaj prawiczka ps,jak ty bys sie czula gdyby twoj partner zaczal wypytywac cie o intymne szczegoly,jakiego penisa mial poprzedni,czy dobrze cie lizal,czy ty mu bralas do buzi i co myslalas w tym momencie itpitd,fajnie? Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-01-02 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Tak, mam kompleks na punkcie piersi, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Konto usuniête
|
tak myslalam
wiec teraz ci powiem ze twoj facet pewnie juz o tym wie i pewnie dlatego powiedzial ze mu sie nie podobaly i nic z tego nie bylo jezeli to taki problem to zacznij odkladac pieniadze i zrob sobie biust odrazu ci wszystko przejdzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 163
|
Co ja przeczyta³am.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86314413]tak myslalam
wiec teraz ci powiem ze twoj facet pewnie juz o tym wie i pewnie dlatego powiedzial ze mu sie nie podobaly i nic z tego nie bylo jezeli to taki problem to zacznij odkladac pieniadze i zrob sobie biust odrazu ci wszystko przejdzie[/QUOTE] Sugerujesz, ¿e mój facet mnie ok³ama³? I ¿e nie mówi³ tego szczerze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 163
|
Niewykluczone.
![]() |
#24 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usuniête
|
tak
mysle ze widzi ze jestes zafixowana na tym punkcie i dlatego powiedzial ze mu sie nie podobaly a ona byla glupia i nie w jego typie tez bym tak powiedziala zeby miec swiety spokoj nie wiem wogole po co zaczynasz poruszac tematy przeszlsoci seksualnej partnera skoro nie umiesz poradzic sobie z tym co uslyszysz wyciagnij z tego lekcje i nie rob tego w nastepnym zwiazku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Akurat to ¿e by³a g³upia mówi³ ju¿ na samym pocz±tku naszej znajomo¶ci.
To dlaczego siê z ni± nie przespa³, skoro mu siê tak podoba³a i jej biust, gdy mia³ okazje? Jednak zostanê przy tym ¿eby mu zaufaæ. Bo od operacji odci±ga mnie jak tylko mo¿e i powiedzia³, ¿e nawet z³otówki do tego nie do³o¿y. Nic nie wyci±ga³am, tylko znalaz³am jej pó³nagie zdjêcia u niego na komputerze. Których zapomnia³ usun±æ. My¶lisz, ¿e chcia³abym wiedzieæ takie rzeczy? NIE. I od razu powiem, ¿e znalaz³am je przypadkiem na pulpicie. I nie mam zamiaru koñczyæ tego zwi±zku, wiêc dziêkujê za rady odno¶nie kolejnego, ale podejrzewam ¿e nie przydadz± siê :P Edytowane przez natuth Czas edycji: 2019-01-02 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 311
|
Nawet gdyby do czego¶ miêdzy nimi dosz³o to wci±¿ nie Twoja sprawa, nie by³ wtedy z Tob±, to tak jakby teraz On Ciebie rozlicza³ z kim siê spotyka³a¶, z kim o czym pisa³a¶.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Popracuj nad pewno¶ci± siebie. Ja mam ca³e ¿ycie ma³e piersi i ¿aden facet nawet nie zwróci³ na to uwagi. Ma³e te¿ s± fajne
![]() I nie grzeb nikomu w telefonie! Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- * w komputerze Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usuniête
|
Nie wiem sk±d siê bierze my¶lenie u kobiet ¿e ma³e cycki s± brzydkie. I ¿e to jest jaki¶ wyznacznik atrakcyjno¶ci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86314603]Nie wiem sk±d siê bierze my¶lenie u kobiet ¿e ma³e cycki s± brzydkie. I ¿e to jest jaki¶ wyznacznik atrakcyjno¶ci.[/QUOTE]
![]() Dziewczyno, daj facetowi ¿yæ. Tak, przed tob± podoba³y mu siê inne kobiety i uprawia³ z nimi seks, albo chcia³. Niektóre z nich mog³y wygl±daæ inaczej ni¿ ty. To zupe³nie normalne. Ty masz problemy z samoocen± i wiercisz facetowi dziurê w brzuchu o nic. Nie masz prawa rozliczaæ go z przesz³o¶ci w której nie zrobi³ NIC Z£EGO. Teraz jeste¶ m³oda, za kilka lat bêdzie ci ciê¿ko znale¼æ prawiczka do zwi±zku. Musisz nauczyæ siê 1) zaakceptowaæ siebie 2) zaakceptowaæ to, ¿e przed tob± by³y inne.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.