![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nałęczów - co tam robić?
Jadę w ten weekend z koleżanką i jej mamą do Nałęczowa. Jest to uzdrowisko i z tego chce korzystać jej mama, a my.. nie zupełnie.. będziemy tydzień kombinować co ze sobą zrobić.. szukamy w internecie jakichkolwiek atrakcji, narazie najciekawszy jest basen
![]() nie wiecie co można robić w Nałęczowie oprócz poprawiania się? albo chociaż w niedalekiej okolicy?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałęczów - co tam robić?
Szczerze mówiąc nie ma co robić w Nałęczowie, można pochodzić po parku, iść na lody i pojechać do Kazimierza albo pozwiedzać jakieś miasta wokół. Ale w samym Nałęczowie raczej nie ma nic ciekawego.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
w Kazimierzu też nie ma co robić.. byłam niedawno na wycieczce... same zabytki, galerie i stragany
nawet jakies dyskoteki czy czegos takiego nie ma?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi się; ale można się wykąpać w basenie z glinką, może pójdziesz na jakieś zabiegi?
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
mieszkam w pulawach, to niedaleko naleczowa wlasnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
acha a co do tych dyskotek... to w naleczowie nie ma. jedynie w pulawach .. hah.. jest jedna wieksza dyskoteka Lawa i sa knajpy w ktorych organizowane jest jakies disco... ale nic specjalnego, niestety. musisz sie przygotowac na bardziej "relaksujacy" wypoczynek ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
właśnie o to chodzi, że my na zabiegi nie będziemy za bardzo chodzić.. a taka kąpiel w glince trwa tylko 20 minut
![]() hmm.. mam znajomego w Puławach ![]() w kazimierzu niedawno byłam i pozwiedzałam wszelkie knajpy ![]() ![]() jakieś autobusy kursują między Nałęczowem a Puławami, prawda?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
na impreze zawsze mozecie sie wybrac do Lublina, choc w lecie tez nie duzo sie tu dzieje, no ale zawsze to cos
![]()
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Około pół godziny jazdy samochodem. Jeśli będziecie w weekend, to na pewno załapiecie się na jakąś grubszą imprezę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Faktycznie w Nałęczowie dyskoteki jako takiej nie ma, ale w Atrium (Spa) na dole jest bar, gdzie odbywają się w określone dni imprezy (w roku akademickim były jakoś w weekendy, nie wiem jak to jest w wakacje). Nie przetestowałam na własnej skórze ale ponoć jest spoko. Moge natomiast polecic sam bar, ciekawy wystrój, czerwone skórzane kanapy, w lecie stoliki i grill na dworze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No to powiedzcie jeszcze, prosze, czy warto, spedzając kilka dni w Kazimierzu, wybrać się do Sandomierza. Czy oprócz starówki mają tam coś atrakcyjnego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tifa Atrium jest w parku zdrojowym? kojarzę jakiś bar z czerwonymi kanapami
![]() w ogóle dzisiaj przeglądając zdjęcia na róznych stronach uświadomiłam sobie, że 1,5 miesiąca temu byłam w tym parku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Podróżniczka
|
W Naleczowie otwarto niedawno cos w rodzaju parku rozrywki, a wlasciwie tor wspinaczkowy. Cos podobnego jak jest w Tatralandii [ jesli ktos wie o co chodzi
![]() ![]() A tutaj link o Naleczowie: http://serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50346,376178.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() wnioski - STRASZNIE NUDNE MIASTO! ehh... ale chodziłam sobie na zabiegi, po kawiarniach, do herbaciarni, raz bylam na basenie ale jakos mnie nie przekonał, nawet sie na kino załapałam ![]() ![]() pozapisywałam sobie Wasze propozycje, ale niestety koleżanka była nastawiona na nie od samego początku, więc niewiele się dało zrobić ale bardzo Wam dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nałęczów
Śliczne, małe miasteczko.
Czy któraś wizażanka oprócz mnie równieć lubi to miejsce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałęczów
Czyżby żadna z Was nigdy nie odwiedziła Nałęczowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie.
Lubie, to jest bardzo dobre slowo, jako, ze mieszkam niedaleko, to moge sie wybrac w niedzielne popolunie na spacer, do Naleczowa wlasnie, ale jak dla mnie to miasteczko na 1 dzien max ![]() Park-ladny, w 3 godziny mozna obejsc caly z kazde strony i...tyle ![]() ![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
okolice nałęczowa
12.09.2009 Stanisławka woj. Lubelskie Wielkie otwarcie toru dla quadów krosów i wszystkiego co jeździ . Trasa ok. 5-6 kilometrów w terenie zróżnicowanym : zakręty, las, wąwozy, kopalnia piachu i błoto . Brakowało takiego miejsca w naszym województwie i to skłoniło nas do stworzenia takiego cuda. W dniu otwarcia jazda po torze na własnym quadzie gratis beka piwa na wieczornej imprezie gratis możliwość zakwaterowania na miejscu imprezy. Więcej informacji 785-722-448 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
planuje wyjazd do naleczowa na 14 dni
czy jest tam jakis klub fitness, silownia?? google nic nie odnajduje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
czy w nałęczowie jest jakis fitness club?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
a siłownia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
siłownia jest i nawet z sauną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
już na tej stronie byłam i odszukało mi jedną siłownię - która wyglada jak zrobiona w piwnicy - bez zadnych nowoczesnych sprzetow i na pewno nie wyglada jakby miala saune chyba ze okna sie nie otwieraja to moze i sauna sie zrobi czy masz na mysli silownie z sauna Adres › Bochotnica 13 Miasto › Nałęczów?? czy moze jakas inna mam nadzieje ze jakas inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
własnie tą miałem na mysli i wiem jak ona wygląda.
![]() Edytowane przez siojo Czas edycji: 2009-09-14 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
jak byscie chciały troche błotka i adoracji to zapraszam do stanisławki na integracje quadowo-imprezową 03.10.2009 bedzie fajna impreza i w Nałęczowie takich nie ma i nie bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Do MagdyGd, więcej tu nie przyjeżdzaj, mamy dość naszych miejscowych paskud, a Ty Sioju sam byś poćwiczył na siłowni, trzęsąca się galareto, zamiast skubać laske z kasy byś trochę schudł, no i gimnazjaliści by Ci nie dokuczali...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.