|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z zębami, strach przed utratą miłości
Witam,
Tak wiem.. wiem nie jestem Kobietą ale wsumie tylko Panie mogą mi na to pomóc Mam mały problem i trochę wątpliwości.. więc piszę tutaj by zobaczyć jak kobiety na to zareagują i jaką mają opinie na ten temat.. Więc mój problem wygląda tak, że poznałęm dziewczyna kilka lat temu i jestem bardzo w niej zakochany i ona we mnie też za jakiś czas mamy się spotkać pierwszy raz... chwilowo jest fajnie piszemy gadamy nonstop dosłownie non-stop... jak się spotkamy to mamy zamiar być razem ale obawiam się jednego że może mnie nie zaakceptować mimo to że jestem przystojny uczuciowy stanowczy dbam o kobiety i nigdy bym jej nie skrzywdził i i ona twierdzi że jestem tym z któym chce spędzić resztę życia ja też tak twierdze, może to się wydawać śmieszne ale wiele przeżyliśmy i razem.. i obawiam się tego że może mnie nie zaakceptować przez moje jedynki i dwójki które sobie uszczerbiłem jak byłem młodszy.. niestety moi rodzicie nie mieli na ten czas pięniedzy żeby mi je naprawić.. więc tak z nimi zostałem... są uszczerbione i trochę popsute mimo to dbam o nie żebynie popsuły się jeszcze bardziej.. Mam 21 lat i mam pracę i oszczędzam pięniadze by te zęby sobie zrobić.. mam termin na październik więc wtedy będę miał te żeby już zrobione niestety będę miał koronki zamiast pięknych żebó jakie kiedyś miałęm przed wypadkiem ale ja niestety będę się z nią widział przed zrobieniem tych zębów i się boję że nawet jeśli jej wytłumaczę całą sytuajcę to może mnie odrzucić bo z czego co wiem to każdy z jej byłych miał ładnę i białę żeby.. skąd to wiem bo kiedyś mi pokazywałą swoich byłych niesety... ďťż pytanie do was Panie czy jeśli wy byście byli w takiej sytuacji i chłopak by wam wszystko wytłumaczył i byście były w nim zakochane to odrzuciłybyście go?ďťż Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2019-01-23 o 15:28 Powód: przywrocenie tresci |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem z Zębami, strach przed utratą miłości
Jakie zakochanie jak Wy się na żywo nie widzieliście?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86405689]Jakie zakochanie jak Wy się na żywo nie widzieliście?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kolejny troll... "Jak się spotkamy to mamy zamiar być razem" - przecież to śmierdzi na kilometr. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86405715]Kolejny troll...
"Jak się spotkamy to mamy zamiar być razem" - przecież to śmierdzi na kilometr.[/QUOTE]Tych trolli to ostatnio jak mrówkow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W czasie ferii dzieci się nudzą.
#6 |
Wtajemniczenie
|
Jesteście nieromantyczni. Związek zaplanowany
![]()
#7 |
Konto usunięte
|
Ehh no coz poradzić
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Tyle lat się nie widzieli, to bym przesunęła to spotkanie, póki Autor zębów nie zrobi. O ile to prawda
![]()
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
uparta chmura
|
Dot.: Problem z zębami, strach przed utratą miłości
Serio masz termin dopiero na październik?
![]()
#11 |
Zadomowienie
|
No dobra to teraz na serio. Ja bym nie chciała chłopaka z uszczerbionymi i nadpsutymi zębami. Więc póki się nie widzieliście jeszcze to może warto poczekać aż zęby się zrobią i dopiero wtedy w pełnej krasie pokazać się pannie. No chyba ze spotkacie się teraz A ty nie będziesz szeroko się uśmiechał to może nie zauważy co tam w buzi się dzieje u ciebie niedobrego.
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez bym przesunela spotkanie. Ja bardzo zwracam uwage na uzebienie. Krzywe, zepsute, zolte zeby sprawiaja ze facet odpada. Nosilam aparat wiec moze dlatego mam teraz takie zboczenie ![]()
![]() |
#13 |
Wizażowy Kot Igor
|
Autor usunął pierwszy post, z czego wnioskuję, że nie chce o tym rozmaać i nie jest zainteresowany kontynuowaniem wątku.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.