|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wybór uczelni- fizyka KOSZALIN
Hej hej hej
![]() Jestem w pierwszej liceum i już od czasów gimnazjum interesuję się fizyką i matematyką i widzę, że serio mi to wychodzi. Mieszkam w Koszalinie i już powoli zaczynam zastanawiać się w jakim kierunku iść i jakie studia wybrać. Proszę o pomoc w znalezieniu kierunków fizycznych i ew matematycznych w okolicach Koszalina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wybór uczelni- fizyka KOSZALIN
Eh, serio? Kierunków po mat-fiz jest w ciul, choćby całe polibudy, plus wydziały nauk ścisłych na uniwerkach...
Po pierwsze, sprawdzasz, jakie kierunki istnieją i wchodzą w grę. Przy okazji zastanawiasz się, czy to może być kierunek technicznym czy raczej fizyka czysto akademicka. Po drugie, sprawdzasz, jakie uczelnie mają ten kierunek (to nie jest wiedza tajemna, wystarczy google) Po trzecie, sprawdzasz na mapie, czy gdziekolwiek indziej, które miasta Ci odpowiadają. Tyle, cała filozofia. Na forum jest sens zadawać konkretne pytania, a nie znajdźcie mi coś, co dla mnie będzie fajne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.