|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mój chłopak nie chce mnie zaspokajać.
Kochane!
Oo 5 lat jestem z moim chłopakiem bardzo go kocham i jestem wdzięczna za to, że jest ze mną i zawsze mnie wspiera. Był ze mną w chorobie i złych chwilach. Jednak ma jedną wielką wadę. Nie chce mnie zaspokajać. Nie interesuje go to, że kiedy się kochamy ja nie mogę dojść. Kiedy ja mam ochotę się kochać to on nie ma, ale kiedy on ma ochotę się kochać to ja zawszę muszę mieć ochotę. Nigdy też nie doszłam podczas stosunku bez stymulowania się ręką. Nigdy nie zrobił mi minetki, a kiedy proszę go żeby zrobił mi palcówkę - z łaską się za to zabiera i nie słucha moich potrzeb, a następnie się obraża za to, że go poprawiam i mówię co mi się podoba, a co nie. Palcówka nie sprawia mi przyjemności tylko mnie boli. POMOCY! Co mam robić, żebym ja też czerpała z tego przyjemność? |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mój chłopak nie chce mnie zaspokajać.
Zmienić faceta, bo z tym na pewno przyjemności nie zaznasz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie facet cię nie szanuje i traktuje w łóżku jak dmuchaną lalę. Nie wiem co robisz z nim 5 lat.
Wiele kobiet ma problem z dojściem od samej penetracji, a ich partnerzy pomagają im w inny sposób. Dlaczego nie uprawiacie seksu oralnego? |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86521937]Nie wiem co robisz z nim 5 lat. [/QUOTE]
Masakra. Facetowi nawet nie chce się palcem czy językiem poruszać, obraża się jak go poprawia, seks jest od niechcenia a ona 5 lat z nim jest :O Uważasz że nie masz prawa do szczęścia? Czy to jakiś masochizm? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a rozmawialiście o tym czemu tak jest?
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Rozmawialiśmy, ale on mówi, że jego po prostu brzydzi zrobienie mi minetki. Próbowałam już wszystkiego rozmawiałam, prosiłam, kazałam nawet się kiedyś związałam, ale to nic nie dało...
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- [1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86521989]Masakra. Facetowi nawet nie chce się palcem czy językiem poruszać, obraża się jak go poprawia, seks jest od niechcenia a ona 5 lat z nim jest :O Uważasz że nie masz prawa do szczęścia? Czy to jakiś masochizm?[/QUOTE] Nie czerpie szczęścia tylko z seksu, ale wiadomo, że przez tę sytuację jestem po prostu sfrustrowana. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86522386]I nic nie da, bo ten typ tak ma. Pogodz się z tym, że nigdy nie zaznasz dobrego seksu albo rzuć go.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Spróbuje go zaszantażować, że może zapomnieć o seksie dopóki się to nie zmieni. Do tej pory nie byłam zbytnio konsekwentna. Ja na prawdę nie wiem co robić.. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zmienić faceta, to powinnaś zrobić i już dawno. Ja sobie nie wyobrażam szczęścia bez dobrego seksu, to nie związek dla mnie tylko jakieś partnerstwo biznesowe. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86522407]Szantaż...
Zmienić faceta, to powinnaś zrobić i już dawno. Ja sobie nie wyobrażam szczęścia bez dobrego seksu, to nie związek dla mnie tylko jakieś partnerstwo biznesowe.[/QUOTE] Ale to nie jest takie proste, zbyt wiele nas łączy, żeby po 5 latach to zakończyć, bo mam problem z dochodzeniem, a on nie chce mnie zaspokajać.. Kiedyś taki nie był, kiedyś interesowało go moje szczęście, a teraz ma to totalnie gdzieś. |
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
No to bądź sobie z nim dalej, aż frustracja cie zezre. Co ci mamy niby napisać?
|
|
|
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wypaliło się uczucie między wami i już mu się nie chce o Ciebie dbać. Proste. I nie, nie odmieni mu się magicznie bo zaczniesz go szantażować, w taki sposób to jedynie zainicjujesz rozstanie i to on Ciebie zostawi. Rób jak chcesz, rady dostałaś. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86522457]Ludzie byli w dłuższych związkach które się rozpadły więc nie tłumacz że Twój przypadek jest wyjątkowy i zbyt dużo was łączy, bo to bzdura
![]() Wypaliło się uczucie między wami i już mu się nie chce o Ciebie dbać. Proste. I nie, nie odmieni mu się magicznie bo zaczniesz go szantażować, w taki sposób to jedynie zainicjujesz rozstanie i to on Ciebie zostawi. Rób jak chcesz, rady dostałaś.[/QUOTE] To nie jest tylko tłumaczenie, ponieważ łączy nas wiele. Rok temu poważnie zachorowałam i już prawie nie byłoby mnie na tym świecie, a on przy mnie był, pomagał mi wspierał mnie i jestem ogromnie wdzięczna mu za to. Dlatego też nie zostawie go, bo wciąż go kocham.. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą, skąd wiesz, czy teraz zachowałby się tak samo? Skoro nawet podczas seksu ma cię w tyłku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wysiadam, wiesz lepiej i nie wiem dlaczego pytasz o radę. Nie zerwiesz z nim, a innej porady nie otrzymasz, bo do seksu go nie zmusisz. Żyj z tym. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86522641]Faktycznie, tylko Twój facet potrafi się opiekować w chorobie. Wręcz mu medal jeszcze.
Ja wysiadam, wiesz lepiej i nie wiem dlaczego pytasz o radę. Nie zerwiesz z nim, a innej porady nie otrzymasz, bo do seksu go nie zmusisz. Żyj z tym.[/QUOTE]Haha dobre z tym medalem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Za karę z nim jesteś?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakby mu zależało, to by chociaż stosownie palcami zrobił, delikatnie. Słuchałby twoich rad. Zwykły egoista i tyle. Swoją drogą, czy nie jest mu wstyd, że przez tyle czasu jego partnerka nie miała orgazmu.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
A mnie by taka niechęć zastanowiła. Może jest gejem, nie bardzo się chce przyznać sam przed sobą i dziewczyna jest przykrywką? no umówmy się, ilu znacie/słyszałyście o facetach, którzy kompletnie nie są zainteresowani dotykaniem kobiety (już nie mówiąc o myśleniu o jej przyjemności)?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;86525858]A mnie by taka niechęć zastanowiła. Może jest gejem, nie bardzo się chce przyznać sam przed sobą i dziewczyna jest przykrywką? no umówmy się, ilu znacie/słyszałyście o facetach, którzy kompletnie nie są zainteresowani dotykaniem kobiety (już nie mówiąc o myśleniu o jej przyjemności)?[/QUOTE]
Niekoniecznie. Może jest już tak wypalony związkiem i znudzony, że nie czerpie przyjemności z dotykania jej. Tylko wtedy po co z nią jest? Dla mnie związek bez dobrego seksu jest martwy. |
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;86525858]A mnie by taka niechęć zastanowiła. Może jest gejem, nie bardzo się chce przyznać sam przed sobą i dziewczyna jest przykrywką? no umówmy się, ilu znacie/słyszałyście o facetach, którzy kompletnie nie są zainteresowani dotykaniem kobiety (już nie mówiąc o myśleniu o jej przyjemności)?[/QUOTE]
Nie musi być homoseksualistą, żeby się brzydzić. Może mieć zahamowania na tle światopoglądowym albo ze względu na jakieś przykre doświadczenia. Partnerka może nie być dla niego atrakcyjna. Co by to nie było to zachowuje się bardzo nie w porządku w stosunku do autorki. Ona zasługuje na czerpanie przyjemności z seksu tak samo jak on, a nie bycie traktowaną jak mobilny masturbator. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Jak można być z takim egoistą... I jak można nie chcieć sprawić swojej dziewczynie przyjemności? Nie starać się by było jej dobrze?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem jeżeli to idzie w tym kierunku to powinnas mu postawic sprawe radykalniej i albo cos robicie ze swoim zyciem lozkowym albo ktos to zrobi za niego jak sie rozejdziecie.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Polecam znaleźć lepszego faceta. A jeżeli tego kochasz to znajdź kochanka który pokocha Twoją Cipke. Po co być z takim f***** ? Szkoda czasu, nie marnuj czasu na egoistę. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
on tired little feet
|
co to znaczy że kiedy on ma ochotę na seks to Ty "zawsze musisz mieć ochotę"? co się dzieje jeśli nie masz ochoty i odmawiasz?
Twój chłopak zachowuje się bardzo niefajnie, każda osoba ma prawo mieć swoje granice w seksie i np. nie chcieć uprawiać seksu oralnego, ale to że jego kompletnie nie interesuje Twoja przyjemność to nie jest zdrowe zachowanie
|
|
#28 |
|
xddddd
|
....
Edytowane przez klaudia_zagrabska Czas edycji: 2019-08-09 o 12:03 |
|
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Nick zmieniła bo hasła zapomniała jak i maila którego do rejestracji podała? To nie Autorka tylko jakaś podszywka. Autorka jest już załamana i szuka nowego faceta.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.