|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Stalker?
Cześć Dziewczyny,
Miałyście kiedyś jakieś doświadczenia ze stalkingiem/cyberstalkingiem? Poznałam 2 miesiące temu chłopaka (przez aplikację, która pokazuje odległość między obydwiema osobami - wiadomo którą). Na początku wszystko było super, bardzo fajnie się dogadywaliśmy, ale kiedy podróżowałam, sprawdził w jakim mieście jestem na podstawie odległości z tej aplikacji - nie rozumiem dlaczego, mógł zapytać. Sprawdził gdzie pracuję (chodzi o lokalizację firmy) i pytał mnie np. gdzie chodzę na siłownię, jakie mam zajęcia dodatkowe itp. Nie zdradzałam wszystkich tych szczegółów, ale zaczęłam się trochę obawiać, że ma "stalkerskie zapędy". Wiadomo, sama sprawdzam osoby z którymi się spotykam, ale nie zdradzam tego, a już na pewno nie jestem taka skoncentrowana na lokalizacjach. Co o tym myślicie |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Stalker?
Po co miał pytać, jak mógł sprawdzić? Stalking to by był gdyby cię w tych lokalizacjach nachodził. Jeśli tak po prostu sprawdził informacje podane przez ciebie samą w necie, to żaden stalking nie jest. Zresztą sama się przyznajesz, że robisz to samo.
|
|
|
|
|
#3 |
|
uparta chmura
|
Jakiś rok remu, ktoś chciał mi się włamać na fejsa, przeprowadziłam małe dochodzenie i wyszło po lokalizacji jakieś warszawskie zoo
: ![]() A tak jeszcze mieszkając z rodzicami, miałam miliony głuchych telefonów na stacjonarny i na komórkę. Śmiał am się, taki romantyczny, chce usłyszeć mój głos. O każdej porze, pamiętam jak w nocy ten ktoś wydzwaniał to wszyscy domownicy przywykli i nawet nikt nie wstawał do telefonu haha ten ktoś był chyba chory ![]() A ten Twój autorko ciekawy chłopak, może coś chciał sprawdzić na tej lokalizacji.
In a rainbow Now our rainbow is gone I am lost in a rainbow Now our rainbow is gone Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2019-04-21 o 18:15 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie kiedyś przez 1,5 roku ( z różnych numerów których nie miałam więc czasem odebrałam bo w tamtym okresie szukałam lepszej pracy ) pisał i dzwonił facet z którym spotkałam się 2 razy a on wyznał mi że mnie kocha i chce ze mną być ja odmówiłam. Wiem że to on bo odpisywał gdy pytałam kim jest.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie rozumiem po co rozmawiasz z kimś kogo się obawiasz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

: