|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wizażowe wyzwanie filmowe 2020
Cześć,
Mam pomysł na nową zabawę ![]() Moja propozycja jest taka, by do końca listopada zbierać propozycje na kategorie, a przez grudzień urządzić ankietę internetową, w której potencjalne uczestniczki / uczestnicy wyzwania głosowaliby na swoje typy. 35 kategorii, które uzyskałyby najwięcej głosów, stałoby się wizażowym wyzwaniem filmowym na rok 2020 ![]() Moje propozycje kategorii: 1) Mniej niż 10 000 ocen na filmwebie w momencie oglądania (mało popularny film) 2) Film czarno - biały 3) Premiera w 2020: film amerykański 4) Premiera w 2020: film europejski 5) Premiera w 2020: film polski 6) O wymowie lewicowej 7) O wymowie prawicowej (najciekawiej by było, gdyby w wyzwaniu trzeba było zrealizować oba powyższe punkty ![]() 8) Zbiór krótkich "opowiadań filmowych" (coś w stylu "Nocy na ziemi" lub "Kawy i papierosów" Jarmuscha) 9) Film sprzed 1960r. 10) Wysoko oceniany film z gatunku, za którym nie przepadasz (konieczność wyjścia ze strefy filmowego komfortu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.