|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przerwa w związku
Cześć. Mam problem. Jestem (byłam) z chłopakiem około pół roku i po tym okresie powiedział, że nie wie czy coś czuje i że nie chce ze mną być. To było okropne, bo czuje że kocham, więc usunęłam go z mediów społecznościowych i napisałam, że to koniec, bo mnie to za bardzo boli. Pózniej napisał i dzwonił, spotkaliśmy się gdzie było powiedziane to samo co wcześniej i powiedział że potrzebuje jeszcze kilku dni żeby to przemyśleć. Ogólnie mamy zupełnie rożne gusta jesli chodzi o filmy i nie znajdowaliśmy kompromisu, mamy również większość odmiennych zainteresowań i zdarzało sie ze nie mieliśmy o czym gadać. To było dla mnie trudne a relacja była pusta, ale nie chce go stracić.
Już druga noc nie spałam, nie jem, płacze i mam drgawki przed nadmiar emocji. Chce napisać ale nie chce wyjsć na desperatkę. Mówiłam tez że nie chce być w związku z kimś, kto nie wie czy mnie kocha, ale dochodzą do głosu po prostu uczucia. ![]() Chce mu przekazać te mysli, które sie pojawiły, ale nie chce pisać... wstępnie jesteśmy umówieni na spotkanie za kilka dni. Boje sie, ze dojdzie do wniosku ze nic z tego i zostawi mnie, a wtedy będzie jeszcze gorzej. Co mam robić? Czekać mimo tego jak sie czuje czy napisać, mimo ze może to do niczego nie doprowadzić? Jesli chodzi o dni organizuje je sobie i czuje sie lepiej, ale noce sa koszmarne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przerwa w związku
Nie rozumiem. Uczucia uczuciami, ale wielka miłość po kilku miesiącach do gościa, z którym nie masz o czym rozmawiać i który jawnie się z tobą bawi? Jak zależy, to zależy. Jak nie, to się kończy. On to zakończył, lecz zostawił sobie koło ratunkowe.
"spotkaliśmy się gdzie było powiedziane to samo co wcześniej i powiedział że potrzebuje jeszcze kilku dni żeby to przemyśleć" Po co się spotkaliście? Na seks? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ale po co Ci on i cały ten "wspaniały" związek jak Cię praktycznie nic z nim nie łączy??? Nie rozumiem tego...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Lepiej to zakończyć, przecież was nic kompletnie nie łączy i on już sam wycofuje się z tej relacji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.