|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Max Factor: 2000 calorie czy Masterpiece?
Który jest lepszy waszym zdaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Max Factor: 2000 calorie czy Masterpiece?
Masterpiece przekonuje mnie bardziej, choc podobaja mi sie oba tusze. Masterpiece jednak ma super szczoteczke w której lezy cały sekret
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Używałam obydwu i stwierdzam, że oba świetnie pogrubiają, wydłużają i w ogóle robią z rzęs firany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
koncze wlasnie masterpiece, na szczescie.. dla mnie 2000 calorie jest tysiac razy lepszy, lepiej pogrubia. zeby masterpiece uzyskac dobry efekt musze dlugo bawic sie szczoteczka.
ale zalezy co kto lubi. ja wole mocne rzesy, masterpiece na pewno bedzie dobry na dzien, kiedy lubimy naturalne lekko podkreslone rzesy ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To zależy jaki efekt chciałabys uzyskać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Teraz Masterpiece jest w promocji w SuperPharmie za 29,90, 2000 Calorie we wszystkich drogeriach za 36-37zł.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja wszystkimi łapkami głosuję na masterpiece
![]() miałam oba te tusze i generalnie przetestowałam wiele innych... masterpiece to jak do tej pory moj faworyt z tuszy w przedziale cenowym do 50 zł. akurat masterpiece mialam tuz po 2000 kaloriach i nie uważam aby dawał mniej spektakularny efekt od od tego pierwszego. byc moze to wrażenie wynika z tego, że masterpiece idealnie rozdziela rzęsy. i za to właśnie go kocham!!! dla mnie większość tuszy skleja rzęsy, niestety w moim przypadku nie inaczej było z 2000 calorie. a jak nałoży się 2 warstwy masterpiece'a to naprawdę rzęski są bardzo ładnie podkreślone - pogrubione ale rozdzielone ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
aha! jeszcze jedna wazna sprawa... pojemnosc/zywotnosc.
ja swojego masterpiece'a mam juz 3 miesiac i dalej zipie bez zarzutu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja tez pisze, ze "zalezy jaki chcesz efekt' ja ogolnie jestem zwolenniczka rzes gigantow wiec wybieram 2000calorii ale Masterpeace uzywam kiedy np chce zeby bylo zza rzes widac cienie cieniowanie itp
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.