|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co najczęściej kupujecie w drogerii internetowej?
Witajcie
![]() ![]() ![]() Podzielcie sie swoimi opiniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co najczęsciej kupujecie w drogerii internetowej
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam, po pierwsze nie ma firmy po drugie nie robię riserczu chciałam sie po prostu dowiedzieć, gdyż poszukuje kosmetyków niszowych z lat mojej mamy i ciężko mi znaleźć dla tego założyłam ten post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co najczęściej kupujecie w drogerii internetowej?
A nawet jeśli by robiła risercz, to jest zabronione? Pytam z czystej ciekawości, bo przecież to nie reklama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Najczęściej kupuję:
1. Rzeczy, które w internetach są o połowę tańsze, np. perfumy. 2. Rzeczy marek niedostępnych w Rossmannie, Hebe, Superpharm i w Drogeriach Polskich. Np. Korana, Mydlarnia Cztery Szpaki, Sadza Soap. 3. Rzeczy marek, które teoretycznie są powszechne i dostępne w każdej drogerii, ale praktycznie akurat te produkty trudno znaleźć w chwili, gdy ich potrzebuję, bo np. minęło już trochę czasu od ich wejścia na rynek i w drogeriach ogólnie albo są, albo ich nie ma. Np. mleczko do ciała Bieleda Afryka Spa albo żel pod prysznic z Joanny gruszkowy. Mi ogólnie brakuje drogerii internetowej, która miałaby wszystkie marki, które mnie interesują, zawsze jakiejś nie ma ![]() To, czego mam wrażenie nie ma - trudno jest na polskojęzycznych stronach znaleźć niektóre kosmetyki, które stacjonarnie można kupić chyba tylko w TK maxxie, np. Peckniff's. Mnie tego akurat nieszczególnie brakuje, ale jest taka luka. Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2018-02-10 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja kupuję najczęściej podkłady, które mam już sprawdzone. W internecie są w tańszych cenach. Często zamawiam też kremy z apteki internetowej. Zazwyczaj nie kupuję produktów w ciemno, których nie używałam wcześniej. Chyba że są to kosmetyki naturalne, które nie mają sklepów stacjonarnych, wtedy zdarzy mi się eksperymentować i rzadko kiedy się zawodzę
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki naturalne, perfumy i kwasy.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za obszerną odpowiedź
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Witaj masz racje może to zabrzmiało komercyjnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- A możesz polecić firme z kosmetykami naturalnym , którą najbardziej lubisz ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- A co sądzicie o kosmetykach rosyjskich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja na przykład szukam przede wszystkim kosmetyków o naturalnych składach, od kiedy się na nie przestawiłam, moja cera wreszcie zaczęła jakoś wyglądać. Długo szukałam Drogerii, która będzie miała w swoim asortymencie wszystko to, czego potrzebuję...i znalazłam! Drogeria xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-09-16 o 13:13 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.