|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
epanel.pl
Dostałam dziś maila, którego treść zamieszczam poniżej. Zawsze ignorowałam tego typu wiadomości, bo uważałam, że to pic na wodę, ale teraz zastanawiam się czy na tym faktycznie można cokolwiek zarobić? Wiecie... Nadzieja matką głupich
![]() Szanowna Pani! W Polsce już od 2001 roku przeprowadza się badania opinii publicznej przez Internet. Daje to możliwość nie tylko wypowiedzenia swojej opinii na wiele tematów, ale także, dodatkowo, zarobienia pieniędzy. Badania często dotyczą produktów skierowanych do kobiet: kosmetyków pielęgnacyjnych, produktów dla dzieci, najnowszej mody, itd. Dlatego tak bardzo zależy nam na Pani opinii. Wystarczy tylko zarejestrować się na stronie www.epanel.pl. Za udział w badaniach zarejestrowani uczestnicy epanelu są wynagradzani zarówno w formie upominków i pieniędzy. Zapraszamy na stronę www.epanel.pl, tam pozna Pani wszystkie szczegóły!
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: epanel.pl
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Obecnie większość Instytutów Badania Opinii Społecznej i Rynku jako formę podziękowania za poświęcony czas i silniejszego zmotywowania respondentów "używa" właśnie nagród rzeczowych(upominków, prezentów) jak i gotówki.
Jakość i rodzaj takiego motywatora zależy od firmy zlecającej badanie. Sama bardzo często uczestniczę w wypełnianiu ankiet lub focusach(dyskusjach w grupie)-upominki to począwszy od długopisów, poprzez herbaty, kawy, cukierki, kosmetyki do pielęgnacji ciała, markowe wina/inne alkohole, aż do gotówki(10-30 zł) Nie wiem jak w tym przypadku, ale zawsze można spróbować- nic nie tracisz ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wydawało mi się, że to jakiś kit... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam to szczęście, że mamy moich 2 przyjaciółek są ankieterkami i jeśli akurat mój profil odpowiada do danej ankiety zawsze dają mi cynk ![]() czasem są naprawdę fajne rzeczy dlatego jeśli ktoś ma okazję to polecam korzystać ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.