|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Co w tej chwili...
Bardzo podobają mi się wątki z cyklu: "co w tej chwili robisz", "czego w tej chwili słuchasz", "co w tej chwili jesz". Chciałbym pójść o krok dalej=dowiedzieć się na wasz temat więcej. Dlatego też zapytam:
1. Jaki masz włączony kanał w TV? 2. Jakiego używasz majonezu? 3. Co trzymasz w szafce obok lodówki? 4. Gdzie chowasz mazaki, temperówkę i gumową kaczuszkę? 5. Ile okien masz w tej chwili otwartych/uchylonych? 6. Gdzie wieszasz pranie? 7. Jaki masz kubek do picia herbaty? 8. Podlałaś dziś paprotkę i fikusa? 9. Lubisz chleb z pasztetową? 10. Czy miewasz zaparcia? |
|
|
|
|
#2 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: Co w tej chwili...
1.nie
2.nie jem,nie lubię 3.szklanki na kompot ![]() 4.do wiklinowego koszyka (kaczuszki nie posiadam )5.2 6.Na dworze ![]() 7.Duuuuży 8.Nie (nie podlewam kwiatów [słaba pamieć],bo nie mam liściastych, a testuję wytrzymałośc kaktusów-4 padły) 9.Nieee 10.Miewam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. brak kanału 2. wolę musztardę 3. eee...nie mam tam szafki 4. nie chowam, poniewierają się 5. jedno 6. na żyrandolu 7. ładny ![]() 8. nie podlewam kwiatków, bo mi się nie chce 9. oł noł 10.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tvn24 helmanasa przyprawy szuflada balkonowe w lazience nie lubie kubkow nie mam pewnie nie wystepuja u mnie ![]() buziaki spray
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
1. dwójke
2. nie pamietam marki 3. heh w szafce obok lodówki jest kosz na śmieci i ziemniaki 4. w szufladzie biurka, kaczuszki nie posiadam 5. trzy 6. w łazience albo na balkonie 7. czerwony za małym uszkiem 8. nie bo nie mam takich kwiatków 9. lubie chleb, ale bez pasztetowej, samej jej też nie lubię 10.hmm nie spoko wątek
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Jest to....( sprawdzam ) Jest to TVN siedem. 2. Nie uzywam 3. W szafce obok lodowki jest herbata i kawa. 4. Temperówkę i mazaki mam w piorniku, ale niestety nie posiadam gumowej kaczki. 5. wszystkie są zamknięte, bo pada. 6. W łazience lub na balkonie 7. w krówki 8. nie 9. lubie 10. nie miewam Potworsky zauwazyłam, ze Twoje wątki są nie na tyle smieszne co glupie. Po co zasmiecac forum?
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1 żaden 2 helmans babuni 3 nie mam tam szafki 4 nie chowam, rzucam na biurko 5 chyba 3 6 yy w łazience 7 raczej nie pijam herbaty, a jesli już to mam chyba z 5 własnych prywatnych kubków ale najchetniej pijam w takim co to w Strazniku teksasu występował w barze u CD ![]() 8 nie wiem gdzi ejest konewka :/ 9 nie 10 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. tvn
2. nie jadam 3. szklanki i talerze 4. w szufladzie ![]() 5. jedno 6. na strychu 7. ładny niebieski w kwiatuszki8. nie 9. nie bardzo 10. czasem
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. żaden
2. winiary 3. talerze 4. nie posiadam ''żadnej z opcji'' 5. 2 6. na strychu 7. Wygląda jakby był z koglu moglu, aż chce się go ugyźć i zjeść, z napisami: Chocolate 8. nie 9. tak 10. nie
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po drugie - to po kiego grzyba odpowiadasz? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musiałam się tu wpisać 1. nie oglądam tv 2.yyy chyba wyborowy? krakusa 3. zależy po której stronie bo to baaardzo istotne. odp. wodę i foilowe woreczki ![]() 4.mazaki na szafce nad biurkiem 5. zdaje się że 3 6.jak jest ciepło to na balkonie ![]() 7.zielony- pistacjowy 8. nie mam ani paprotki ani fikusa. podlałam tulipany 9. nieeee 10. a jakże ![]() Widze że spodobało Ci się ne Wizażu Pozdrawiam 5.
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
1. Żaden
2. Helmans 3. Garnki 4. Do szawki, ale kaczki nie posiadam ![]() 5. W moim pokoju ani jednego, za zimno :P 6. W ogrodzie 7. Czarny z logo ulubionego zespołu 8. Nie 9. Nie, jestem wegetarianką 10. Jeszcze się nie zdarzyło
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Nie uzywam majonezu, wole ketchup. 3. Nie mam szafki obok lodowki, tylko stolik, ale mam szafke pod i nad lodowka. Tam mam przyprawy, sosy, ryz, makarony itd. 4. W szafce pod TV. 5. Jedno. 6. Na strychu. 7. Duzy z napisem "kubek chlopaka" ![]() 8. Jeszcze nie. 9. Nieeee!! 10. Raczej nie. ![]()
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Majonez Świdnicki is da best ![]() 3. Nie mam szafki obok lodówki. ![]() 4. W różne miejsca, ale gumową kaczuszkę gdzieś mi wcięło. ![]() 5. 2 okna 6. W łazience 7. Nie piję herbaty. ![]() 8. Nie posiadam. ![]() 9. Jeszcze jak. 10. Nie zdarzyło mi się, chyba wiele tracę.
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle Potworsky to też powinieneś się z nami podzielić swoimi odpowiedziami
Najbardziej jestem ciekawa jaki lubisz majonez, i czy podlałeś już kwiatki
|
|
#16 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
)ps.szalejesz dziś z tymi wątkami
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nie mam włączonego telewizora 2.Nie lubie majonezu ![]() 3. Chleb ![]() 4. Do szuflady w biurku. 5. Wszystkie zamkniete (ziimno) 6. Na balkonie lub w łazience 7.Niebieski z napisem Londyn 8. ![]() 9. Nie przepadam. 10. Rzadko
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Discovery
2.Kielecki 3.Tego napisac nie moge... 4.Mazaki w szufladzie,z kaczuszki wyroslam.. 5.Wszystkie zamkniete(zimno jest) 6.W pralni 7.Cenzura.... 8.Podlalam ale kaktusy 9.Nie lubie 10.Dlatego nie mam..... |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
1. Polsat
2. Kętrzyński 3. Śmietnik i butle z gazem 4. Mazaki i temperówka na biurku, a kaczuszka odfrunęła ![]() 5. 1, w kuchni 6. Na balkonie 7. Prozaiczny biały z Ikei 8. Nie mam paprotki i fikusa 9. Nie! 10.Nie.
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
1. żaden
2. żadnego 3. mąkę, cukier, płatki śniadaniowe i takie tam 4. kaczuszki nie posiadam(tracę coś? 5. w pokoju żadnego, w domu nie chce mi się sprawdzać 6. na strychu 7. piękny, źółty z Liptona 8. nie 9. nie 10. nie
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.nie wiem ![]() 3.mam tam zlew 4.do zielonego pojemniczka na biurku 5.jedno 6.na suszarce w łazience albo na zewnątrz balkonu 7.pomarańczowy ze stworkami,pojemny 8.nie( )9.nie ![]() 10.tak
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 bialuty 3 przyprawy kakao i takie tam w tym typie 4 w piorniku 5 chyba 1 6 nad wanna lub na dworzu 7 duzy bbialy ze znakiem z zodiaku i z napisem "pozdrowienia z ciechocinka zdroje" 8 nie 9 nie 10 sama nie wiem...
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Polsat reszta rodziny oglada
2. Helmans albo Kielecki 3. W ktorej ? Tej nizszej czy wyzszej ? ![]() 4. Gdzies w pokoju (nigdy nie moge dojsc gdzie) 5. Ani jednego 6. Na polu 7. Mam ich kilka... 8. To nie moja dzialka - kwiatki sa taty 9. Lubie 10. Nie
|
|
#25 | |
|
Raróg
|
1. Żaden 2. Dobrego 3. Reklamówki 4. W biurku (kaczuszkę )5. Jedno 6. W łazience lub na balkonie 7. Kolorowy 8. Nie, nie mam 9. Nie 10. Nie
|
|
|
|
#26 | ||||
|
Zadomowienie
|
1. Polsat sport
2. Kielecki 3. Szklanki 4. nie chowam leza w roznych miejscach ![]() 5. Wszyste zamkniete bo zimno 6. Na balkonie 7 rozne nie mam swojego ulubionego 8. nie 9. tak 10. czasem
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
1. Żaden,
2. Kętrzyńskiego, 3. Nie mam szafki bezpośrednio obok lodówki ![]() 4. do piórnika, 5. jedno, 6. na balkonie, zimą w suszarni, 7. mam kilka kubków - najczęściej używam żółtego ze zdziwioną mordką i czerwono-żółto-zielonego w kwiatowe wzory, 8. nie, 9. średnio, 10. rzadko.
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Mam wyłączony TV
2. Helmans 3. obok lodówki mam kuchenkę ![]() 4. mazaki,oddałam bratu- mi juz nie potrzebne , temperówkę- koło lampki, gumową kaczuszkę- nie posiadam![]() 5. nie mam ani jednego bo straszna zimnica 6. Gdzie wieszasz pranie? 7. Nieprzezroczyste matowe szkło z 6 kwiatuszkami i napisem Schenker 8. Mam same kaktusy- paprotka i fikus należą do ammy(nie wiedziałąś o tym ![]() )9. Nie 10. Czy miewasz zaparcia? [/quote]
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2. Wniary 3. talerze 4. w koszyczku z tego typu przyborami; kaczuski nie mam 5. ani jednego, bo zimno i pada deszcz 6. na suszarce 7. mam dwie brązowe filiżaneczki 8. nie mam kwiatów liściastych 9. tak 10. niestety tak
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
1. chyba polsat
2. kielecki 3. lekarstwa 4. w roznych dziwnych miejscach 5. jedno 6. na suszarce 7. z owieczka svenem 8. nie 9. niekoniecznie 10. czasami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

)

bo to baaardzo istotne. odp. wodę i foilowe woreczki