|
|||||||
| Notka |
|
| Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Poprawa matury czy wynik niepoprawiony otrzymuje?
Hejka
Jak to jest z tą poprawą matury? Mówię tutaj o przedmiotach dodatkowych( nie chodzi mi o przedmioty obowiazkowe). Jeśli np w latach ubiegłych napisałam maturę na poziomie 60% i nastepnie podeszlam do poprawy i napisalam zalozmy na 40%, to czy dostane i nformacje na temat mojego wyniku, czy po prostu nie dostane w ogole aneksu z tego przedmiotu? I jeszcze jedno aneksy odbiera sie w dniu, w którym wszyscy odbieraja matury tak? I czy mozna wynik sprawdzic przez internet, jesli sie poprawialo mature? Wiem,ze piszac po raz pierwszy jest taka mozliwosc, natomiast nie wiem nic na temat, jak to wyglada podczas poprawiania wyniku matury. Czy szkola poda mi login, bo wczesniej takowego nie otrzymalam? A i ostatnie pytanie, czy ktos moze za mnie odebrac aneks, bez pisania zgod i upowaznien( np moja mama) Z gory dzieki za odpowiedz.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poprawa matury czy wynik niepoprawiony otrzymuje?
Dopisywałam i poprawiałam sobie maturę 4 lata temu. Jeżeli uzyskasz gorszy wynik niż za pierwszym razem nie wpisują tego gorszego wyniku na aneksie. Jeżeli poprawiasz więcej niż jedną maturę i jedną napiszesz lepiej drugą gorzej - na aneksie będziesz miała tylko to, co poszło ci lepiej. W przypadku gdy poprawiasz tylko jedną i uzyskasz gorszy wynik chyba aneksu nie otrzymasz. Czy gdzieś można ten gorszy wynik odnaleźć - nie wiem.
Co do daty, możliwości loginu i odbioru - zadzwoń do sekretariatu swojej szkoły i zapytaj. Edytowane przez Karla Electra Czas edycji: 2019-06-27 o 14:28 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
W niczyim interesie nie lezy aby wpisywac ci gorszy wynik z poprawki z rejestr, uwierz mi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Na 100% nie wpiszą Ci gorszego wyniku, nic więc nie tracisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

Jak to jest z tą poprawą matury? Mówię tutaj o przedmiotach dodatkowych( nie chodzi mi o przedmioty obowiazkowe). Jeśli np w latach ubiegłych napisałam maturę na poziomie 60% i nastepnie podeszlam do poprawy i napisalam zalozmy na 40%, to czy dostane i nformacje na temat mojego wyniku, czy po prostu nie dostane w ogole aneksu z tego przedmiotu? I jeszcze jedno aneksy odbiera sie w dniu, w którym wszyscy odbieraja matury tak? I czy mozna wynik sprawdzic przez internet, jesli sie poprawialo mature? Wiem,ze piszac po raz pierwszy jest taka mozliwosc, natomiast nie wiem nic na temat, jak to wyglada podczas poprawiania wyniku matury. Czy szkola poda mi login, bo wczesniej takowego nie otrzymalam? A i ostatnie pytanie, czy ktos moze za mnie odebrac aneks, bez pisania zgod i upowaznien( np moja mama) Z gory dzieki za odpowiedz.