|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brak sensu życia po rozstaniu
Witam.
Mam 21 lat i pół roku temu wróciłam do mamy po rozstaniu, nie pasowalismy do siebie i nadal widzę, że to nie miało sensu. Problem w tym, że planowałam rodzinę bo zawsze to był dla mnie największy priorytet gdyż nie wyniosłam ciepła z domu.Wiec wróciłam do domu i nie mam już żadnej bliskiej osoby. Myślałam nad rozpaczesciem studiów i złożyłam papiery patrzyłam na pokoje I trochę oklamując siebie cieszyłam się, że będę miała dobra pracę może itp. Jednak przed wczoraj napisałam do starej przyjaciółki z gimnazjum , okazało się że ona ma już dziecko które było przypadkiem I zarazem szczęściem gdyż w innym wypadku by pewnie ciągle gnila w depresji u rodziców. Nie wiem czemu ale strasznie mnie to dobiło, nie mam sily na nic.Jedyne czego chce w życiu to rodzina, nie mam sily być silna Ale rzeczy które wcale nie są dla mnie aż tak ważne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brak sensu życia po rozstaniu
Cytat:
Teraz radziłabym Ci dać sobie czas na żałobę po rozstaniu a potem zrobienie planu na życie, wspominasz studia, pracę - go for it! Zajmij sie sobą, usuń toksycznych ludzi z otoczenia (nawet jeśli to Twoja rodzina, rodzice, rodzeńśtwo czy kto tam jeszcze) i idź do przodu, jesteś młodziutka a w obecnych czasach naprawdę jest mnóstwo możliwości. Edytowane przez Senija Czas edycji: 2019-07-02 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.