Kobiece fochy, księżniczkowanie oraz dziwne i głupie zachowanie wobec facetów wg Was - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-04, 17:16   #1
meliandra
Zakorzenienie

Kobiece fochy, księżniczkowanie oraz dziwne i głupie zachowanie wobec facetów wg Was

Były tu rankingi na najbardziej skąpego faceta, na najgorszy numer jaki wyciął facet i na koszmarną randkę. A ja pomimo, że sama jestem kobietą chciałam zapytać Was o najgłupsze zachowania kobiet w związku. Jest taki stereotyp, że kobiety lubią obrażać się o nic, strzelać fochy, często są niezadowolone i oczekują, że mężczyźni będą czytać im w myślach. Czy wg Was jest w tym jakieś ziarnko prawdy? Ja osobiście uważam, że nie jest to tylko stereotyp i że prawdy jest w tym znacznie więcej niż ziarenko. Słysząc znajome i koleżanki bądź przebywając z nimi nie mogę uwierzyć, że dorosła kobieta może się zachowywać jak pięcioletnia dziewczynka. Czy w Waszym towarzystwie też znajdują się takie osoby? A może kiedyś same jakoś głupio się zachowałyście i teraz zastanawiacie się czemu ? No i pytanie do panów. Jakich zachowań nie lubicie najbardziej, z jakim najgłupszym się spotkaliście, dlaczego tolerujecie takie rzeczy i kiedy granica została przekroczona?

Do założenia wątku skłoniło mnie wczorajsze spotkanie z koleżankami. Jedna z nich opowiadała, że cały dzień była obrażona na swojego TŻ, bo dzień wcześniej miał imprezę pracowniczą i przez niego się nie wyspała, bo wrócił późno, a ona na niego czekała. Moja reakcja to oczywiście śmiech, bo dla mnie to totalna abstrakcja Z podobnych rzeczy mam koleżankę z którą chłopak jeździ na rzęsy i paznokcie, jeśli jest umówiona na późniejszą godzinę (najczęściej w zimie), bo ona boi się wracać po ciemku. Facet siedzi z nią w gabinecie, pije kawkę i gada z kosmetyczką. No i klasyka gatunku czyli laska z pracy, która cały czas męczyła o pierścionek zaręczynowy, w końcu poszli razem wybrać. TŻ się oświadczył, ale był foch, bo nie zrobił to tak romantycznie jak ona chciała i miał zrobić to jeszcze raz

Tak wiem, że to niby nie moja sprawa, ale skoro ktoś opowiada mi o takich rzeczach to daję sobie prawo do skomentowania.Dodatkowo ciekawi mnie czy takie zjawisko jest powszechne i chciałabym poznać Wasze podejście do takich spraw oraz co kieruje dziewczynami, że tak się zachowują i co chcą przez to związku osiągnąć.
meliandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 17:20   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: Kobiece fochy, księżniczkowanie oraz dziwne i głupie zachowanie wobec facteów w

Oooo, znam jedna lasencje, co sie doskonale wpasuje w ten watek . Znajde chwile to napisze .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 17:53   #3
201709120941
Konto usunięte

Dot.: Kobiece fochy, księżniczkowanie oraz dziwne i głupie zachowanie wobec facetów w

bardzo dużo chętnie bym dał parę przykładów z mojego poprzedniego ' związku' dam jeden póki co. mówię że mi zablokuja jutro konto i nie będę miał jak pisać ( byłem bez pracy) jak mnie już zablokowali nie pisałem chyba 3 dni gdzie po dniu jak nie odpisałem było ze nie kocham ze nam gdzieś itp itd a było info ze nie będę miał jak to obraza

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
201709120941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 18:13   #4
Kasia19861
Raczkowanie

Dot.: Kobiece fochy, księżniczkowanie oraz dziwne i głupie zachowanie wobec facetów w

Oczywiście że wady i głupie zachowania zdarzają się niezależnie od płci

Moja koleżanka ma dziwny zwyczaj łapania ciężkiego focha na swojego męża o byle pierdołę. Naprawdę o szczegół taki, który może wywołać u mnie co najwyżej wzruszenie ramion. Ale meritum jest takie, że nie odzywa się do niego i jest zimna jak lód do chwili, aż w geście przeprosin otrzymuje biżuterię Wtedy natychmiast wraca słodycz, serduszka i jest milusio To tak funkcjonuje już kilka lat, ma szkatuły klejnotów jak Brytyjska królowa. Uwielbia zakupy w galeriach handlowych, takie całodniowe... On musi dzielnie chodzić za nią krok w krok i doradzać kolor szminki, angażować się w kwestię które szpilki mają bardziej kształtne noski itp. Jak chciał czekać pod sklepem...zgadnijcie Była nowa biżuteria Podziwiam tego faceta, naprawdę

Inna znajoma z kolei trzyma swojego faceta na smyczy krótkiej jak nadgarstek, telefony kontrolne co pół godziny to norma. Musi poznać wszystkie jego znajome i koleżanki, pyta go regularnie czy mu się któraś podoba... W każdej chwili wymaga raportu gdzie on jest, z kim i co robi a wisienką na torcie jest żądanie podania do telefonu osoby z którą jest celem potwierdzenia jego wersji Dodam że w tym związku zdrady nie występowały, przynajmniej taka jest wersja oficjalna, on się jej zwyczajnie boi... Zawsze jak opowiada o jakiejś kobiecie z jego pracy, dziewczynie jego kumpla itp. to czyni to bardzo jadowicie. Ta sama pani zarządza budżetem, z czego jest zresztą bardzo dumna, pamiętam jak opowiadała z westchnieniem, że miś ma imieniny, więc pozwoliła mu jak robił zakupy kupić sobie dwa piwa, bo były w promocji po złoty cośtam

Przykłady można mnożyć, niemniej podziwiam tych dwóch facetów, ciekawe jaka potężna miłość ich skłania do takiej ofiary
Kasia19861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 18:13   #5
natalia_t
Zakorzenienie

Dot.: Kobiece fochy, księżniczkowanie oraz dziwne i głupie zachowanie wobec facteów w

Ja mam takie osoby w swoim otoczeniu. Tylko kilka osób, ale jak rozmawiamy w babskim gronie o takich rzeczach, to czuję się jak kosmitka, bo reszta albo przyznaje rację koleżankom, że miały powód do wyrzutów, albo milczy. Tylko ja i czasami jeszcze jedna koleżanka wyrażamy swoje zdanie, co jest powodem oburzenia, że dajemy facetom się jechać po sobie, że jesteśmy uległe, że dajemy facetowi za dużo wolności, itp.

Jedna to przykład typowego "domyśl się". Tzn. najpierw domyśl się, że masz coś zrobić, potem domyśl się, za co się obraziła, a potem domyśl się, jak to naprawić. Raz mi się żaliła, że jechała do niego autobusem, zadzwoniła żeby mu powiedzieć, że jedzie, będzie za 5 minut na przystanku i ma dużo bagażu. Jak doszła do niego do domu to była wściekła, że nie wyszedł po nią na przystanek i musiała dźwigać ciężary i iść po ciemku między blokami. Zapytałam co on na to, czy przeprosił, a ona, że mu nie powiedziała. Na moją sugestię, że jak tak bardzo chciała, żeby po nią wyszedł to wypadałoby poprosić i ustalić coś na przyszłość, stwierdziła, że to głupie, że musi się upominać o tak proste rzeczy i że on się powinien domyśleć. Tak samo dzwoniła do niego, żeby mu powiedzieć, że jest bardzo głodna, a on głupek nie domyślił się, że ma zrobić obiad, zabrać ją gdzieś czy coś. Bo niby takie rzeczy powinny wychodzić od faceta.

Druga strzela fochy za takie rzeczy, że ja się dziwię, że jeszcze planują ten ślub. Dziewczyna na co dzień niegłupia, ale jak opowiada o ich związkowych problemach to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Np. kłótnia z powodu tego, że on jej nie zapytał, czy może iść do kolegi. Ja bym oszalała, gdyby mój facet pytał o zgodę za każdym razem, gdy chce wyjść z domu. Powiedzieć ok, miło z jego strony, ale pytać o zgodę? Nie jestem jego matką.

Takich sytuacji jest wiele. Zapewne większość kobiet ma jakiś grzeszek na sumieniu, ale gdy takie "grzeszki" są codziennością, to wg mnie coś jest bardzo nie tak. Dla mnie to proste powiedzieć "byłoby mi miło, gdybyś ..........". Mimo że jestem dorosła i potrafię załatwić większość spraw to jednak czasami potrzebuję jakiejś pomocy, tak samo jak chłopak czasami potrzebuje mojej, i nie wstydzę się o nią prosić, nie patrzę na chłopaka jak na niedojdę, gdy on też mnie o coś prosi. Uważam, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i nie musimy pytać siebie o zgodę na niektóre rzeczy.
Niektóre kobiety chyba z jednej strony chcą dominować w związku, chcą, aby mężczyźni pytali je o zgodę i robili wszystko pod ich dyktando, z drugiej strony to mężczyzna powinien być tym silnym, wszystkowiedzącym rycerzem.
natalia_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 18:14   #6
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Przypomniała mi się taka pewna sytuacja jak mieszkałam jeszcze z pewną parą w mieszkaniu studenckim. Wrócili z jakiejś imprezy, po alkoholu w nocy. Ja nadal nie spałam i wszystko słyszałam co mówią. Od progu kłótnia, ona miałam wielkie pretensje o coś. Już nie pamiętam dokładnie o co poszło, on na spokojnie jej wszystko tłumaczy i mówi, że jest w błędzie. Ona nadal przy swoim, on ze stoickim spokojem nadal jej wszystko mówi i stara się jakoś załagodzić sytuację. W pewnym momencie ona chyba stwierdziła, że w sumie on ma racje i nagle wybuch: 'bo Ty mnie już nie kochasz!!!!' i płacz, a raczej szloch, zanosiła się tak, że nie mogłam usnąć. Przez godzinę tak wyła, a on biedny ją pocieszał. Zamiast od razu przyznać się do winy i załagodzić sytuację, to odwaliła taką akcję :P
Stary 2016-09-04, 18:28   #7
Limonka2738
Zakorzenienie

Nie wiem, czy to się liczy, ale mam koleżankę (miałam, bo w sumie się rzadko widujemy), która za czasów podstawówkowo-gimnazjalnych zawsze zrywała z facetami na zimę. A wiosną znajdowała nowego. Kiedyś w końcu zaintrygowane zapytałyśmy, czemu, bo to już się powtarzało w kółko.

Jej odpowiedź: "A co ja będę w zimie nogi goliła, latem to trzeba, bo krótkie spodenki, ale zimą dla jednego faceta?"

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 18:59   #8
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Moje hity ostatnich czasów autorstwa współpracowniczek:
1. Obraziła się na narzeczonego, bo w rozmowie telefonicznej przyznał się, że po pracy idzie zjeść na mieście i nie zapytał czy jej też przynieść.
2. Para jechała na wakacje i ustalili, że kupią śpiwory. Ona znalazła jakieś przykłady w sklepie internetowym, on je przejrzał i zamówił sobie jakiś. Obraziła się, bo kupił nie taki, jaki sobie wyobrażała.
3. Obraziła się, bo facet odmówił późnym popołudniem jeżdżenia z nią samochodem po niesprecyzowane zakupy spożywcze. Dzień wcześniej byli na zakupach i zapełnili lodówkę.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 19:17   #9
adult90
Zadomowienie

To ja mam hit:
Obraziła się, bo śniło jej się, że on pił kawę z byłą.

najwięcej fochów i księżniczkowania to jednak wykazują faceci!...
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 19:48   #10
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Mam taką znajomą, która co chwilę strzela focha na swojego faceta, wiecznie ma do niego pretensje, wymyśla, że on ją zdradza, itd. On co chwilę chodził przez nią zdołowany. Ona jest wielką fanką "Zmierzchu". Kiedyś nie wiem, czy razem oglądali, czy coś takiego, ale wypaliła do niego z tekstem, że to jest prawdziwa miłość, jak Bella i Edward się kochają, że ma patrzeć i się uczyć, czy coś takiego.
Na szczęście trochę odpuściła, gdy razem zamieszkali, ale i tak wszyscy się dziwią, czemu on wciąż z nią jest.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 19:51   #11
Calla_
Rozeznanie

Mam znajomą, która jakiś czas temu odwaliła taką akcję, że aż mi się śmiać chce. Chłopak, wielki fan piłki nożnej, grał w miejscowym klubie, ale przestał z powodu kontuzji zapragnął obejrzeć sobie jakieś polskie rozgrywki klubowe. Był to jakiś ważny mecz, a grał jego ulubiony klub. Dziewczyna wiedziała, że ten wieczór ma zajęty i umówił się z kolegami, już wtedy zaczęła mu robić wyrzuty, że spędza z nią mało czasu, a dla kolegów i piłki zawsze coś wygospodaruje. W trakcie meczu zadzwoniła do niego, że ma okres i jest głodna, więc niech przyjedzie do niej z kebabem. Chłopak się zgodził, ale powiedział, iż na razie jest to niemożliwe i przyjedzie do niej w przerwie. Dziewczyna zaczęła go wyzywać, że w ogóle o nią nie dba i ona się zastanawia czy to wszystko ma jeszcze sens. Kiedy przyjechał do niej z tym kebabem nawet nie otworzyła mu drzwi. Nie odzywała się do niego przez kolejny tydzień. Gdy koleżanki przemówiły jej do rozsądku przeprosiła swojego chłopaka i powiedziała, że to wszystko przez hormony w trakcie okresu.

Dość absurdalną sytuację stworzyła też jedna z moich bliższych koleżanek, która zabroniła swojemu chłopakowi wychodzić bez niej do klubu z kolegami. Powiedziałam jej, że ten zakaz według mnie jest śmieszny, ale nie wiem jak to się skończyło, póki co są w fazie wielkiego zauroczenia, więc mało się ich widuje osobno. Zobaczymy za jakiś czas. Ta sama koleżanka po jednej imprezie obraziła się na swojego misiaczka, bo za rzadko mówił, że pięknie wygląda.

Edytowane przez Calla_
Czas edycji: 2016-09-04 o 19:57
Calla_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 19:52   #12
kielczanin
BAN stały

Nie wiem dlaczego, ale w Niemczech jakos jeszcze nigdy nie natrafilem na takie niedojrzale idiotki xDD Tu kobiety wykazuja sie pragmatyzmem zarowno zawodowym i emocjonalnam... W Polsce imidz faceta w glowie kobiety to jest zbawca i jednoczesnie oprawca.
kielczanin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 20:29   #13
Adrianna_8
Zakorzenienie

1. Ksiezniczka, o ktorej tyle akcjach juz slyszalam, ze glowa mala. Chlopakowi zabrania napic sie piwa, spotkac z kolegami. Zareczyny wymuszone, dokladnie zaplanowane przez nia. Oczywiscie byly fochy, bo pierscionek byl nie taki jak chciala . Ale moja ulubiona historia to jak rzucila W RODZICOW SWOJEGO CHLOPAKA prezentem bozonarodzeniowym, ktory od nich dostala. Dokladnie to rzucila w ojca chlopaka. Najprawdopodobniej jej sie nie spodobal ... Ale o tej dziewuszce mozna pisac i pisac. Smieszne bylo tez to, jak jej chlopak dostal przepustke na wyjscie z kumplami, a ona jezdzila po miescie, wokol jego bloku i obserwowala co robia .

2. Parka, znajomi z roku. Rozstali sie, ale dalej ze soba mieszkali. Chlopak byl w trakcie szukania nowego mieszkania. W sumie dlugo mu to zajelo. Juz po jakims czasie od rozstania organizowalam domowke, na ktora oprocz paru znajomych zaprosilam tego chlopaka. Mniej wiecej po godzinie zadzwonila do niego i powiedziala, ze grozi jej niebezpieczenstwo, ale nie moze mu powiedziec przez telefon, o co chodzi, tylko ma wrocic do domu . Kolega nie chcial miec potem wyrzutow sumienia, wiesz poszedl. I co sie okazalo? Kopnal ja prad z lodowki i obok w bloku bylo wlamanie i ona sie bala, bo policja przyjechala i stala pod sasiednim blokiem... Kolega powiedzial, ze wiedzial, ze to wszystko wal. Dziewczyna jeszcze probowala zatrzymac go w domu, ale sie nie udalo .

Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 20:31   #14
aer
O RLY?

Moja znajoma z bylego miejsca pracy kiedys obrazila sie na faceta, za to ze osmielil sie przyjechac odebrac ja z pracy nie informujac wczesniej.
Nie, nie miala zadnych planow ani spraw do zalatwienia, wracala prosto do domu.

Chlopak piwa nie moze sobie wypic a wychodne z kolegami max raz na 2 miesiace.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language

Edytowane przez aer
Czas edycji: 2016-09-04 o 20:33
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 20:34   #15
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Moja znajoma z bylego miejsca pracy kiedys obrazila sie na faceta, za to ze osmielil sie przyjechac odebrac ja z pracy nie informujac wczesniej.
Nie, nie miala zadnych planow ani spraw do zalatwienia, wracala prosto do domu.

O to to też się wkurzyłabym. Nie cierpię czegoś takiego.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 20:37   #16
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość

najwięcej fochów i księżniczkowania to jednak wykazują faceci!...
Fakt. Mój były strzelał focha, bo na koniec rozmowy tel. powiedziałam na razie, zamiast pa, bo poszłam na kawę z koleżanką zamiast siedzieć i czekać na tel. od niego, bo nie odebrałam telefonu w pracy i na pewno robię tam nie wiadomo co. Był też foch, bo wstawiłam jako profilowe zdjęcie na fb, które wcześniej jemu wysłałam, bo na pewno chcę na to zdjęcie złapać jakiegoś nowego faceta. Zdjęcie było normalne, sama twarz, żadnych cycków na wierzchu czy coś w tym stylu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Keket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 20:41   #17
cholernarejestracja
Copyraptor

Będę pierwsza, która opisze siebie? A, co mi tam

Jakiś czas temu miałam straszne wahania nastroju, później się okazało, że mam Hashimoto, więc to prawdopodobnie to. No ale nie będę się usprawiedliwiać.

W każdym razie kiedyś się rozszlochałam i zrobiłam awanturę mojemu eksowi, bo jakoś cynicznie skomentował mój status na facebooku, który generalnie dotyczył feminizmu i nierealistycznych wymagań, jakie są stawiane kobietom. Poczułam się strasznie zdradzona, że mój partner to publicznie obśmiewa i daje do zrozumienia, że to jakieś głupie wymysły. Takie to było dla mnie wtedy ważne, że mimo, że jego komentarz nie był jakiś wybitnie chamski, to się fochnęłam, a później rozryczałam. do dziś mi głupio, jak czasami o tym myślę
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 20:44   #18
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Będę pierwsza, która opisze siebie? A, co mi tam

Jakiś czas temu miałam straszne wahania nastroju, później się okazało, że mam Hashimoto, więc to prawdopodobnie to. No ale nie będę się usprawiedliwiać.

W każdym razie kiedyś się rozszlochałam i zrobiłam awanturę mojemu eksowi, bo jakoś cynicznie skomentował mój status na facebooku, który generalnie dotyczył feminizmu i nierealistycznych wymagań, jakie są stawiane kobietom. Poczułam się strasznie zdradzona, że mój partner to publicznie obśmiewa i daje do zrozumienia, że to jakieś głupie wymysły. Takie to było dla mnie wtedy ważne, że mimo, że jego komentarz nie był jakiś wybitnie chamski, to się fochnęłam, a później rozryczałam. do dziś mi głupio, jak czasami o tym myślę
Skoro chamsko skomentował to dlaczego masz sobie za złe że miałaś z tym problem? Miałaś prawo nawet jesli raczyl nie być "wybitnie chamski", a tylko chamski.

Stary 2016-09-04, 20:45   #19
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
O to to też się wkurzyłabym. Nie cierpię czegoś takiego.
Z mojej perspektywy, biorac okolicznosci jak zwyczajowo wygladal nasz powrot z pracy wyglada to inaczej - pracowalysmy w korpolandii, wracajac czasem trzeba bylo przeczekac i 5 tramwajow zeby dostac sie do jakiegos a i tak jechalas scisnieta jak sardynka no i powrot trwal miliony godzin.

Z tego co kojarze chlopak nie uprzedzil bo zapomnial telefonu.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-04, 20:51   #20
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Skoro chamsko skomentował to dlaczego masz sobie za złe że miałaś z tym problem? Miałaś prawo nawet jesli raczyl nie być "wybitnie chamski", a tylko chamski.
To było dawno, więc już za dobrze nie pamiętam, ale to była raczej taka złośliwostka. Nic, o co warto było urządzać aż taką awanturę
Stary 2016-09-04, 20:56   #21
thirky
on tired little feet

Cytat:
To było dawno, więc już za dobrze nie pamiętam, ale to była raczej taka złośliwostka. Nic, o co warto było urządzać aż taką awanturę
Ja za zlosliwostki w kierunku równouprawnienia bym zerwała.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Z mojej perspektywy, biorac okolicznosci jak zwyczajowo wygladal nasz powrot z pracy wyglada to inaczej - pracowalysmy w korpolandii, wracajac czasem trzeba bylo przeczekac i 5 tramwajow zeby dostac sie do jakiegos a i tak jechalas scisnieta jak sardynka no i powrot trwal miliony godzin.

Z tego co kojarze chlopak nie uprzedzil bo zapomnial telefonu.
Jakby nie było, ja bardzo nie lubię takich niespodzianek i by mi się nie podobało. Co nie znaczy że foch czy awantura jest dobrym rozwiązaniem w takiej sytuacji, ale rozumiem że dziewczyna się zdenerwowała.

Stary 2016-09-04, 20:56   #22
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Ja za zlosliwostki w kierunku równouprawnienia bym zerwała.
Zerwaliśmy z powodów ogólnego braku dogadywania się. To, że wciąż obśmiewał (i dalej obśmiewa) feminizm też miało swoją rolę
Stary 2016-09-04, 20:58   #23
thirky
on tired little feet

Cytat:
Zerwaliśmy z powodów ogólnego braku dogadywania się. To, że wciąż obśmiewał (i dalej obśmiewa) feminizm też miało swoją rolę
ano widzisz, czyli jak najbardziej nie była to bezpodstawna uraża ksiezniczkowego majestatu nie dziwię się że się wkurzyłaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-04, 20:58   #24
zakonna
Naczelna Nastolatka

Thirky, weź ty tą swoją walkę z system z tego wątku, to ma być lajtowy wątek, a nie kolejne miejsce na bój o równouprawnienie.
Stary 2016-09-04, 21:00   #25
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Thirky, weź ty tą swoją walkę z system z tego wątku, to ma być lajtowy wątek, a nie kolejne miejsce na bój o równouprawnienie.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2016-09-04, 21:04   #26
adult90
Zadomowienie

Jest taki wątek o fochach i księżniczkowaniu facetów? byłby 100x ciekawszy mój się obrażal i zabraniał mi wszystkiego, doslownie.
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-04, 21:04   #27
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Ja z nikim nie bojuję, dziwi mnie że dziewczyna uważa że źle zrobiła.

Jednym z takich fochow za który do dziś mi wstyd było odesłanie z kwitkiem eksa, który przyszedł w walentynki z kwiatami i bransoletką. Wkurzył mnie bo nie lubię obchodzenia tego dnia (o czym oczywiście nie raczyłam uprzedzić) i nie lubię nachodzenia bez uprzedzenia. Bidak szedł z tymi kwiatami 2km a powiedziałam mu że ma spadać. Z perspektywy czasu widzę że to był po prostu beznadziejny związek z "przymusu" i stąd takie akcje były na porządku dziennym, to było w gimnazjum, ale dalej mi głupio jak o tym pomyśle.

Stary 2016-09-04, 21:13   #28
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z nikim nie bojuję, dziwi mnie że dziewczyna uważa że źle zrobiła.

Jednym z takich fochow za który do dziś mi wstyd było odesłanie z kwitkiem eksa, który przyszedł w walentynki z kwiatami i bransoletką. Wkurzył mnie bo nie lubię obchodzenia tego dnia (o czym oczywiście nie raczyłam uprzedzić) i nie lubię nachodzenia bez uprzedzenia. Bidak szedł z tymi kwiatami 2km a powiedziałam mu że ma spadać. Z perspektywy czasu widzę że to był po prostu beznadziejny związek z "przymusu" i stąd takie akcje były na porządku dziennym, to było w gimnazjum, ale dalej mi głupio jak o tym pomyśle.
Widzę, że tez odkładasz jakąś ważną robotę na później, bo zaraz pokłócimy się w każdym wątku.

Ale serio, trochę zluzuj, mamy się tu pośmiać. Rozgrzeszam za dobrą historię.

Stary 2016-09-04, 21:21   #29
thirky
on tired little feet

IP
Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Widzę, że tez odkładasz jakąś ważną robotę na później, bo zaraz pokłócimy się w każdym wątku.

Ale serio, trochę zluzuj, mamy się tu pośmiać. Rozgrzeszam za dobrą historię.
Uczę się
Głupio żeby dziewczyna myślała że postąpiła jak histeryczka skoro to on był palantem.

Wątek mnie zmusił do rachunku sumienia, przypomniał mi się jeszcze jeden mój durny foch, tym razem z obecnego związku. Byliśmy na kajakach, ja siedziałam z przodu a tż z tyłu. On waży dokładnie dwa razy tyle co ja, więc mocno przeważał. Jak się zaplątaliśmy w jakieś krzaki i on przechylił się na bok to kajak zaczął nabierać wody i w końcu wylądowałam całkiem za burtą do tego wypadły nam z kajaka nektarynki ktore sobie wzięłam na drogę a akurat były przepyszne (dogonilismy je późniejpłynąc i wyłowiliśmy ),zła byłam bardzo i całą drogę fukalam na niego i dopiero kupieniem mi gofra mnie przeblagał, a w sumie to nie jego wina była.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-09-04 o 21:22
Stary 2016-09-04, 21:23   #30
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
1. Ksiezniczka, o ktorej tyle akcjach juz slyszalam, ze glowa mala. Chlopakowi zabrania napic sie piwa, spotkac z kolegami. Zareczyny wymuszone, dokladnie zaplanowane przez nia. Oczywiscie byly fochy, bo pierscionek byl nie taki jak chciala . Ale moja ulubiona historia to jak rzucila W RODZICOW SWOJEGO CHLOPAKA prezentem bozonarodzeniowym, ktory od nich dostala. Dokladnie to rzucila w ojca chlopaka. Najprawdopodobniej jej sie nie spodobal ... Ale o tej dziewuszce mozna pisac i pisac. Smieszne bylo tez to, jak jej chlopak dostal przepustke na wyjscie z kumplami, a ona jezdzila po miescie, wokol jego bloku i obserwowala co robia .

2. Parka, znajomi z roku. Rozstali sie, ale dalej ze soba mieszkali. Chlopak byl w trakcie szukania nowego mieszkania. W sumie dlugo mu to zajelo. Juz po jakims czasie od rozstania organizowalam domowke, na ktora oprocz paru znajomych zaprosilam tego chlopaka. Mniej wiecej po godzinie zadzwonila do niego i powiedziala, ze grozi jej niebezpieczenstwo, ale nie moze mu powiedziec przez telefon, o co chodzi, tylko ma wrocic do domu . Kolega nie chcial miec potem wyrzutow sumienia, wiesz poszedl. I co sie okazalo? Kopnal ja prad z lodowki i obok w bloku bylo wlamanie i ona sie bala, bo policja przyjechala i stala pod sasiednim blokiem... Kolega powiedzial, ze wiedzial, ze to wszystko wal. Dziewczyna jeszcze probowala zatrzymac go w domu, ale sie nie udalo .

Opowiedz o niej coś więcej

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości