|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się mężczyźni w wieku mojego ojca
Od zawsze odczuwałam pociąg go mężczyzn starszych od siebie i nigdy nie uważałam tego za nic dziwnego ani nienormalnego, ale zauważyłam, że coraz częściej zaczynają wpadać mi w oko dużo starsi mężczyźni. Sama mam trzydzieści lat i spostrzegłam, że niesamowicie pociągają mnie panowie po pięćdziesiątce, a nawet jeszcze starsi. Parę miesięcy temu zauroczyłam się mężczyzną wyglądającym już jak typowy dziadziuś, starszym ode mnie o ponad trzydzieści lat. I to trwa nadal. Wystarczy, że ten człowiek obok mnie przejdzie, a ja już jestem cała w skowronkach i nie umiem się opanować. Nie miałam już czegoś takiego od lat.
Nie ukrywam jednak, że zaczęłam zastanawiać się, czy wszystko ze mną okej. Nie próbuję nigdy wykonać pierwszego kroku, ponieważ z góry zakładam, że tacy mężczyźni mają już rodziny i nie są zainteresowani znajomością z "małolatami", poza tym nie jestem zbyt atrakcyjna (w zasadzie to w ogóle), więc i tak oceniam swoje szanse nisko. Z czego to się mogło wziąć? Jeszcze parę lat temu pociągali mnie mężczyźni koło trzydziestki, a dzisiaj w ogóle niemalże nie zwracam na nich uwagi. Czy takie związki w ogóle istnieją? Czy ktoś odnalazł w nich szczęście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Podobają mi się mężczyźni w wieku mojego ojca
A jaką masz relacje z ojcem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dobrą. Nigdy nie było między nami jakiejś wielkiej zażyłości, ale możemy na siebie liczyć, czasami rozmawiamy, wyświadczamy sobie przysługi i wspólnie oglądamy mecze. Jak to w rodzinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ile masz lat?
Póki nie spróbujesz relacji oraz seksu z kimś takim, to się nie przekonasz. Może codzienność z takim facetem to będzie dla Ciebie właśnie "to", a może szybko stwierdzisz, że platoniczne zauroczenie sobie, a rzeczywistość sobie i jednak to nie dla Ciebie. Poszukaj wolnego, starszego od siebie faceta i umów się na randkę. Raz się żyje.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam trzydzieści lat, wspomniałam o tym w pierwszym poście.
Chętnie bym się umówiła, ale tutaj za bardzo blokują mnie kwestie, o których wspomniałam. Mam wrażenie, że każdy taki mężczyzna raczej woli bawić wnuki niż spotykać się z "małolatami", a jakby już miał to robić, to z jakąś atrakcyjnieszą, a nie poniżej przeciętnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz 30 lat, więc zrób to na co masz ochotę, zamiast tracić kolejne lata na zastanawianie się "co jeżeli, co gdyby...". Nie nastawiaj się od razu na związek. Nastaw się na przygodę, romans. Zobacz, czy w ogóle Ci leży taka relacja. I wierz mi, dla faceta dziesiąt lat starszego większość młodych, "nie krzywych" kobiet jest atrakcyjna. Znam pary z dużą różnicą wieku i dziewczyny to nie jakieś piękności, a faceci i tak się rozpływają, że och ach.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-07-15 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
załóż sobie np. Tindera, ustaw preferencje wiekowe i szukaj. Jak trafisz na starszego i chętnego to spróbuj Wtedy się przekonasz czy to tylko Twoje wyobrażenie o starszych mężczyznach czy rzeczywiście Cię do nich ciągnie.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=eae41177eb364e60e3fe3d4 7289b23a1b4ea3858_5d8e947 1c90a4;86996631]Z kompleksów Cię leczyć nie będę, ale wydaje mi się, że każda 20 lat młodsza partnerka to i tak wygryw (dla mężczyzny o takich preferencjach).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dokładnie, co jedrny cycek to jedrny cycek ![]() Raz się żyje, bierz dziadka za roga i się delektuj. A jak ci zbrzydnie to sobie poszukasz młodego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.