|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
jak wrócić do swojego świata
mam 22 lata, Nie mam praktycznie żadnych znajomych, nie mam z kim wyjsc na piwo, wygadac się, Sylwester, ostatki, swieta- zawsze spedzalam sama. z każdym rokiem zauwazam, ze podnosi się moja pewność siebie, ze zaczynam walczyć o siebie, ale dzieje się to strasznie powoli. na jesieni zaczelam pracę w pepco, praca z ludźmi, w moim otoczeniu okazała się strzałem w dziesiątkę, chociaż na poczatku chciałam uciekać. zaczęłam chodzić na randki(nigdy nie miałam chłopaka), jednak zainteresowani mną kompletnie nie byli w moim typie-malo przebojowi, spokojni, może nawet zakompleksieni. aż w końcu poznalam chłopaka, który wydal się inny, szybko miedzy nami zaiskrzylo. i poznalam piękny świat, który zawsze chciałam mieć. imprezy co weekend, imprezowa ekipa, mnóstwo znajomych, kuzynów itp. ciągle ktoś znajomy, na ulicy, wszędzie... a teraz zerwalismy... boje się powrotu do tej codzienności, kiedy jestem sama, zdana na siebie, bez nikogo, tak ciężko wrócić do takiego życia kiedy poznalo się smak czegoś lepszego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: jak wrócić do swojego świata
Nie możesz kontynuować życia w tym pięknym świecie już na własną rękę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Żaden partner nie będzie przepustka do lepszego życia. Sama możesz takie mieć, wtedy będziesz szczęśliwa.
Wejdź na wątek rozsadniowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
No niestety, ale tak to jest gdy uzależniamy swoje życie i szczęście od partnera. Musisz nabrać pewności siebie i znaleźć siłę w sobie samej, bo niestety ale nigdy nie będziesz szczęśliwa w związku, jeśli poza facetem nie będziesz miała swojego świata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Kochana, to zrozumiałe, że się boisz, ale dasz radę!
![]() Ale spokojnie, poradzisz sobie! Trzeba po prostu odbudowywać samą siebie krok po kroku. Rozwijać siebie i swoje własne życie. Na początku jest najgorzej, ale z czasem zaczniesz przyzwyczajać się do nowej sytuacji i coraz lepiej się w niej odnajdywać. Trzymam za Ciebie kciuki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ci ludzie przestali cię znać, dokąd zerwałaś z facetem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
[1=a9e9b14f0920806ea67464f a4f1a029ea354de7e_6212d60 30631b;87094611]Nie możesz kontynuować życia w tym pięknym świecie już na własną rękę?[/QUOTE]
w jakim sensie? ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- dopiero minelo pare dni od rozstania, umowiona jestem tylko z siostra byłego na piwko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
[1=ff2897be88094ba9561d813 e403cae158fb7339e_607773f 290367;87097891]w jakim sensie?
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- dopiero minelo pare dni od rozstania, umowiona jestem tylko z siostra byłego na piwko[/QUOTE] No bo napisałaś "i poznalam piękny świat, który zawsze chciałam mieć. imprezy co weekend, imprezowa ekipa, mnóstwo znajomych, kuzynów itp. ciągle ktoś znajomy, na ulicy, wszędzie... " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
ale to jego znajomi a ja nie mam nikogo... czy w ogóle powinnam utrzymywać z nimi jakiś kontakt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
[1=ff2897be88094ba9561d813 e403cae158fb7339e_607773f 290367;87102007]ale to jego znajomi a ja nie mam nikogo... czy w ogóle powinnam utrzymywać z nimi jakiś kontakt?[/QUOTE]A dlaczego nie? Skoro oni chcą i Ty też to nie widzę problemu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
niestety nie nawiazalam z nimi głębszej relacji... a gdzie oni tam i on, kompletnie nie wiem, jak się zachować gdy go spotkam razem z nimi, obiecalismy sobie ze nie będziemy udawać, ze nie znamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Bardzo znam ten ból, ponieważ sama w dość młodym wieku uzaleznilam się psychicznie od faceta, który psychicznie pociągnął mnie na dno, a kiedy się odcielam, okazało się, że odizolowalam się kompletnie od świata i wcześniej nawet tego nie zauwazalam. Teraz odbudowuje swoje życie, choć żal za utraconymi ludźmi pozostał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
A może załóż na wizazu jakis temat o tym, że szukasz kumpeli w mieście, w którym mieszkasz? Kilka przyjaźni tutaj powstało w ten sposób
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim buduj swoj kapital w oparciu o siebie a nie chlopaka. Miej wlasna siatke znajomych z ktorymi sie dobrze bawisz, nigdy nie bedziesz sie martwic ze wszyscy znikna jak ktos cie zostawi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.