|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jestem kretynem
Witam wszystkich
Tytuł mojego posta dokładnie mnie odzwierciedla. Teraz o tym doskonale wiem ale che się z Wami podzielić moją historią i poznać Wasze zdanie (wiem, że okrutne w większości przypadków) Byłem żonaty, nasze małżeństwo już od drugiego roku po ślubie to była jedna wielka katastrofa. Z żoną żyłem jak brat z siostrą. Poznałem młodszą dziewczynę. Bardzo dobrze mi się z nią rozmawiało, była dla mnie wypełnieniem tego co brakowało żonie. Pokochałem ją szczerze i doszło do tego, że się razem przespaliśmy. Raz, potem kolejny itd to się pociągło. Ona miała faceta, którego zdradzała ze mną a ja żone, którą zdradzałem z nią. Oczywiście, żonie powiedziałem o sytuacji i doszliśmy do wniosku, że to nie ma sensu. Rozwiedliśmy się bez jakiejś większej złości. Ciągnąłem swój związek z nową partnerką ale los chciał tak, że stwierdziła, że chce odpocząć. Później okazało się, że puszcza się z innym (cały czas miała faceta). Minęło trochę czasu, zaczęliśmy rozmawiać no i dalej poleciało, znowu się związaliśmy, spotkania, wyznania miłości i seks. Jednak nie trwało to długo, znalazła sobie innego, a mi powiedziała, że tak na prawdę nic nigdy do mnie nie czuła. Zaczęła się bawić z kimś innym (cały czas miała faceta ![]() I co jest najśmieszniejsze w tym ? to że nadal ją kocham i wybaczyłbym po raz kolejny. Co o tym myślicie? + stało się to stało nie będę się użalał. tak jakoś mnie coś tchnęło wczoraj na napisanie Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2019-07-25 o 07:56 Powód: przywrocenie tresci |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: Jestem kretynem
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmm, w sumie seks nie był najważniejszy ale masz rację, brak mi dumy i honoru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie kłóci Ci się pisanie że dziewczyna się "puszcza" w kontekście tego co Ty robiłeś? Jak mnie coś takiego wkurza. Facet ma po prostu seks na boku ewentualnie zdradza a dziewczyna to się "puszcza". Wrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zamykam. Autor nie jest zainteresowany kontynuowaniem wątku.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.