|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwsze stosunki
Witam potrzebuje pomocy wizytę u ginekologa mam za dwa tygodnie jednak sama już wariuje.. Ze swoim chłopakiem próbujemy współżyć używamy lubrykantów aby było lepiej jednak cały czas nie wiem z czym u mnie jest problem podczas zbliżenia (najcześciej w pozycji na jezdzca gdyż wolę mieć kontrolę) czuje dziwny opór w środku, nie wiem czy to cały czas blona czy jestem za ciasna bol jest w środku jak już połowa członka jest we mnie uczucie jest jakbym miała tam jakaś ścianę która wystrzymuje ruchy bol jest jakby rozrywajacy sama już nie radzę sobie z myślami gdyż czuje się źle że mam takie problemy czy ktoś miał podobnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwsze stosunki
Błona jest na zewnątrz, a opór czujesz bo jesteś zdecydowanie za mało rozgrzana i napięte mięśnie uniemożliwiają udane zbliżenie. Może tak naprawdę nie jesteś jeszcze gotowa na seks?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie potrzebnie się zadręczasz sytuacją, przecież to nie twoja wina. Może spróbujcie na razie innych form seksu poza penetracją, a wizyta u ginekologa powinna rozjaśnić ci czy sytuacja wynika z pozostałości błony czy budowy anatomicznej np. tyłozgięcia macicy. Pamiętaj, że seks powinien być komfortowy dla obu stron, a jeśli chłopak ma do ciebie pretensje w tej sprawie to jest niepoważny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Na początku spróbowałabym po misjonarsku, aż się dobrze rozluźnisz, a później jak coś na jeźdźca. Jeżeli nie jesteś do końca rozluźniona, pewna że tego chcesz, masz sucho, to może boleć. Przestań się przejmować, dłuższa gra wstępna i wszystko powinno być w jak najlepszym porządku.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.