|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hotel Grafit Kostomłoty Pierwsze
Hej dziewczyny.
Mam do was pytanie, czy ktoś był albo ma znajomego co był w Hotelu Grafit na weselu lub sam tam robił swoje wesele. Jak opinie na temat sali, jedzenia i pokoi hotelowych? Mamy zarezerwowany termin i nie możemy się zdecydować i potrzebuję waszej porady. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hotel Grafit Kostomłoty Pierwsze
byłam na weselu w hotelu Grafit w Kostomłotach. Sala bardzo ładna, słodki stół ok, ale porcyjki - weselne. Łyżka rosołu na talerzu dosłownie. Poza tym jedzenie średnie.
![]() |
#3 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Istnieje możliwość że para młoda wybrała sobie jakieś inne menu z "wykwintnymi" posiłkami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja byłam w listopadzie 2018 roku. Przyjechaliśmy do hotelu i jeszcze nic nie było gotowe, słodki stół rozstawiany był w trakcie gdy byli już goście
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.