|
Notka |
|
W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Mroczny Elf ¶w. Miko³aja
Wiadomo¶ci: 1 205
|
![]() W³osy wymykaj± siê spod kontroli
Witajcie! Pierwszy raz zaczê³am mieæ do czynienia z tym dzia³em forum dwa lata temu, kiedy moje w³osy zdecydowa³y, ¿e bêd± siê falowaæ. Dosta³am wówczas szereg cennych rad na temat specjalnych metod traktowania takich w³osów, czyta³am o CG i w ogóle. Kiedy zaczê³am wprowadzaæ te wszystkie zasady w ¿ycie, moje w³osy z b³yszcz±cych, do¶æ grubych fal stopniowo zmieni³y siê w zmechacone drobne falki a la zupka chiñska (na ¿elu mokra w³oszka).
Wygl±da³o to bardzo niechlujnie, wiêc zaczê³am je prostowaæ codziennie. Jednak teraz, po tych dwóch latach, w³osy znowu powsta³y przeciwko mnie i znajdujê po myciu szokuj±ce rzeczy na g³owie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 861
|
Dot.: W³osy wymykaj± siê spod kontroli
Jak je katujesz prostownica to nic dziwnego ¿e wariuja
![]() Je¶li chcesz wydobyæ fale to przestañ je prasowac ![]() I dobierz pielegnacje. Nie mówiê o CG bo mo¿e nie s³u¿yæ ale wariantów dobrej pielêgnacji jest mnóstwo. Poczytaj pigu³kê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.