W³osy wymykaj± siê spod kontroli - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2019-07-20, 12:04   #1
Rainberry
Mroczny Elf ¶w. Miko³aja

Wiadomo¶ci: 1 205
Question

W³osy wymykaj± siê spod kontroli

Witajcie! Pierwszy raz zaczê³am mieæ do czynienia z tym dzia³em forum dwa lata temu, kiedy moje w³osy zdecydowa³y, ¿e bêd± siê falowaæ. Dosta³am wówczas szereg cennych rad na temat specjalnych metod traktowania takich w³osów, czyta³am o CG i w ogóle. Kiedy zaczê³am wprowadzaæ te wszystkie zasady w ¿ycie, moje w³osy z b³yszcz±cych, do¶æ grubych fal stopniowo zmieni³y siê w zmechacone drobne falki a la zupka chiñska (na ¿elu mokra w³oszka).

Wygl±da³o to bardzo niechlujnie, wiêc zaczê³am je prostowaæ codziennie. Jednak teraz, po tych dwóch latach, w³osy znowu powsta³y przeciwko mnie i znajdujê po myciu szokuj±ce rzeczy na g³owie Jednak tak same z siebie krêc± siê raczej tylko konkretne pasma/obszary. Teraz nawet nie mogê do koñca ich wyprostowaæ, nie daj± siê No i co ja mam zrobiæ, powiedzcie? Za³±czam zdjêcia robione tu¿ po farbowaniu.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0634.jpg (83,5 KB, 25 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0637.jpg (66,8 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0644.jpg (79,6 KB, 24 za³adowañ)
Rainberry jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-07-28, 18:21   #2
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861
Dot.: W³osy wymykaj± siê spod kontroli

Jak je katujesz prostownica to nic dziwnego ¿e wariuja
Je¶li chcesz wydobyæ fale to przestañ je prasowac
I dobierz pielegnacje. Nie mówiê o CG bo mo¿e nie s³u¿yæ ale wariantów dobrej pielêgnacji jest mnóstwo.
Poczytaj pigu³kê.
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-07-28 19:21:16

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.