|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 100
|
Jak odbudowaæ zwi±zek?
.
Edytowane przez tymczasowy97 Czas edycji: 2020-03-30 o 22:11 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Dot.: Jak odbudowaæ zwi±zek?
Cytat:
Takie teksty mówi± dziewczyny, które nie chc± zraniæ ch³opaka, ale nie widz± ju¿ ich razem. Je¶li co¶ do niej czujesz, to przyja¼ñ, kiedy w grê wchodz± emocje, nie jest najlepszym pomys³em. Zamêczysz siê. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9 946
|
Je¿eli co¶ do niej wci±¿ czujesz to przyja¼ñ jest g³upim pomys³em. Bêdziesz sobie robi³ niepotrzebnie nadziejê. Wielkich szans na powrót te¿ nie widzê. Ewidentnie jeste¶ jej obojêtny. Sprzeda³a ci najbardziej standardowe teksty przy dawaniu kosza - 'jeste¶ wspania³y i na pewno która¶ kiedy¶ to doceni (ale nie ja bo mam ciê gdzie¶, chocia¿ nie chcia³abym mieæ poczucia winy, ¿e ciê tak potraktowa³am i marzê o innych facetach, wiêc powiem ci kilka komplementow na odchodne i bêdê rozgrzeszona).
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- PS Nie musi byæ konkretnego powodu. Wystarczy, ¿e ona nic do ciebie nie czuje. Jak to mówi± - serce nie s³uga. Nie bierz tego do siebie, ale te¿ nie skoml o drug± szansê. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo chcia³bym poznaæ prawdziwy powód jej decyzji, my¶lê, ¿e je¿eli jest to faktycznie pogorszenie kontaktu przez ostatni czas, to nie widzê problemu, by daæ sobie 2 szansê i to odbudowaæ, to co budowali¶my przez 5 miesiêcy... Mo¿e prze¶piê siê z tym i jutro pomy¶lê, czy jest sens o to pytaæ...
|
|
|
|
|
#6 | |
|
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Cytat:
Je¶li tak, to siê nie dziwiê, ¿e dziewczyna nie chce tego ci±gn±æ. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 634
|
Cytat:
I tak jak wy¿ej, nie musi byæ powodu. Czasem po prostu... przestaje siê kochaæ lub nie zaczyna siê kochaæ i nie tylko kobiety tak maj±. Uszanuj jej decyzjê i daj jej odej¶æ, je¶li mieliby¶cie siê zej¶æ, to "normaln±" drog±, a nie przez b³aganie. Na si³ê czy argumentami jej nie zatrzymasz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 521
|
Brzmi to wszystko tak, jakby ona siê odkocha³a / to uczucie jej zwyczajnie przesz³o. I te¿ mi siê wydaje, ¿e mo¿e chodziæ o to, ¿e pojawi³ siê kto¶ inny...
Tak¿e ja nic nie bêdê doradza³a, bo sama nie wiem, czy w takiej sytuacji da siê cokolwiek zrobiæ... Raczej jak jedna osoba mówi, ¿e nie chce, to druga osoba powinna odpu¶ciæ. Na tym przecie¿ to wszystko polega, ¿e dwie osoby musz± chcieæ. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Spotykali¶my siê, w lipcu 2 razy, mia³a te¿ pracê, wiêc jedynie weekendy zostawa³y, sierpieñ mia³a mieæ wolny, ja równie¿. Przez ostatnie 2 tygodnie nie widzieli¶my siê, fakt, i te¿ kontakt telefoniczny siê pogorszy³. Jednak nadal my¶lê, ¿e mo¿e powodem by³o co innego, mo¿e te¿ przesta³a co¶ czuæ do mnie i nie chce tego napisaæ, nie wiem... Mówi, ¿e bêdziemy mieli kontakt jako przyjaciele... sam nie wiem czy w to wchodziæ i próbowaæ potem drugi raz. Ciê¿ko walczyæ mi ze wspomnieniami i uczuciami... Ciê¿ko zapomnieæ to wszystko.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 211
|
Na Twoim miejscu nie pisa³bym do niej pierwszy, a odpisywa³ jej zdawkowo.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 542
|
Cytat:
Jak dla mnie to ona wie, ze nic z tego nie bedzie, Wypalila sie/odkochala, dla niej to nie to. I to nie oznacza, ze pojawil sie ktos inny. Daj sobie spokoj, bo tylko zmarnujesz swoj czas. Jak to mowia - serce nie sluga.
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.