|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co lepsze???? Studniówka 2k20
Hej!
Mam do Was pytanie. Mimo, że jest jeszcze sierpień ja już mam swoją sukienkę na studniówkę, która będzie w styczniu 2020r. Sukienka ma kolor butelkowej zieleni, niestety nie udało mi się znaleźć zdjęcia, gdzie kolor będzie jak najbardziej zbliżony do mojego, a w dodatku cała jestem ozdobiona brokatem. Biżuterię będę mieć złotą, a buty czarne z elementem złotym. Największym kłopotem jest, że ja oraz mój chłopak, który będzie tego wieczoru mi towarzyszył, nie wiemy jaka opcja jego stylizacji będzie lepsza :/ Zastanawiamy się nad dwiema opcjami: 1. Kupić garnitur w kolorze mojej sukienki, mucha/krawat złoty 2. Założyć stary garnitur w kolorze granatowym, ale kupić muchę/ krawat i szelki w kolorze sukienki Jak Wy myślicie? Jaka będzie lepsza decyzja? Co będzie lepiej i ładniej wyglądać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Inez
|
Dot.: Co lepsze???? Studniówka 2k20
Ja myślę, że idziecie tam jako para, a nie jako komplet
![]() Jeśli już koniecznie chcesz, to prędzej niech ma krawat w kolorze sukienki, cały garnitur to moim zdaniem przesada. Byłam na studniówce całkiem niedawno. Praktycznie żadna para nie była do siebie "dopasowana". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Lepiej niech nie kupuje zielonego garnituru, bo może go już potem nie założyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moze koszula zielona do granatowego garnituru? A zuzyje ja potem do dzinsow, wiec sie przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tu masz fajny artykul https://mrvintage.pl/2014/12/poradni...tudniowke.html
Szczegolnie ten zestaw z tego artykulu jest do rozwazenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopasowywanie krawata, poszetki lub o zgrozo garnituru do sukienki to taki polski modowy koszmarek ![]() Coś jak przy ślubach - pan młody ma przyczepiony bukiecik będący miniaturką bukietu panny młodej ![]() Zawsze nejlapiej postawić na klasykę - koszula absolutnie śnieżnobiała, garnitur granatowy, stalowy. Jesteście młodzi, można zaszaleć z dodatkami - krawatem, muchą czy poszetką. Tylko żeby czasami nie stanowiły kompletu bo to kolejny koszmarek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.