![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gdzie szukać atrakcyjnych fizycznie mężczyzn?
Wiem, że jestem wymagająca względem mężczyzn, podoba mi się ściśle określony typ - szczupły brunet, gęste włosy, ciemne oczy, owłosione ciało. Do tego ważny jest zapach faceta, jak mi nie podpasuje zapachowo, to nici z tego. Gdzie szukać atrakcyjnych fizycznie mężczyzn? Zaczęłam tęsknić za seksem, ale docelowo zależałoby mi na związku. W pracy mam same kobiety. Staram się jak najwięcej wychodzić ze znajomymi na miasto. Myślałam, żeby jutro wybrać się na zlot samochodowy. Ale jak koleżanka nie będzie miała czasu, to pójdzie mi iść samej, bo nikogo nie ma jutro w mieście. Jeszcze została mi jedna osoba, której o to nie pytałam. Ale to nie problem, mogę się przejść. Myślę, że dobrą opcją są też mecze piłki nożnej oraz festiwale książki oraz zakupy w centrach handlowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Czy da się go jakoś przekonać do regularnego seksu?
Nie ukrywam, że brakuje mi seksu i to bardzo dotkliwie. Niemniej ciężko mi znaleźć faceta, który budzi moje pożądanie. Mam swój określony typ urody, który mnie pociąga, do tego dużo wagę przywiązuję do zapachu faceta. Nawet jak znajdę szczupłego bruneta o ciemnych oczach, mocnym zaroście i owłosieniu, to nie zawsze mi ładnie pachnie.
W ostatnim czasie trzech facetów spełniają moje kryteria estetyczno-zapachowe. Jeden był Hindusem, spotkałam go w autobusie, przykuł moją uwagę, stał blisko, ładnie pachniał. Próbowałam zagadać po angielsku, ale nie znał języka. Mówi się trudno. Drugi to przyjaciel mojego kumpla. Postanowiłam wcześniej zasięgnąć opinii u kumpla, zanim zacznę działać, ale dowiedziałam się, że chłopak jest zajęty, więc go sobie odpuściłam. Trzeci jest wolny i miałam z nim seks. Spotykałam się z nim, ale jego zachowanie to jakaś katastrofa. Nie ogarniam go. Tak się składa, że w łóżku byliśmy mega dopasowani, a mnie przy nim zawsze chciało się seksu. Cudnie pachniał, z wyglądu też mi pasował, mamy podobne preferencje seksualne. Ja wiem, że związku z tego nie będzie, ale chciałabym chociaż regularnego seksu. Ale to dziwak. On ciągle przeprasza za swoje rzekome uchybienia w łóżku. Wstydzi się, ciągle wyłączałby światło. Przeprasza, że było za krótko i za gwałtownie, ale ja tak lubię, to mnie najmocniej kręci. Strasznie to wszystko przeżywa i ciężko go namówić na seks. Parokrotnie sam wychodził z inicjatywą, gdy ja wyszłam, był przestraszony, myślał, że robię sobie jaja, bo przecież pewnie tego nie chcę. Teraz ciągle odmawia. Jak zaproponowałam spacer wieczorem, to myślał, że chcę go wykorzystać w plenerze. ![]() ![]() Myślę, że najlepiej będzie znaleźć sobie kogoś innego. Tylko nie wiem, gdzie szukać. Jakieś zjazdy samochodowe, mecze, koncerty. Jestem odważna, mogę podejść, zagadać. Niczego mi nie brakuje. Ale ciężko mi znaleźć kogoś, kto mnie naprawdę kręci. Jak już znajdę, to zajęty, obcokrajowiec albo facet z problemami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gdzie szukać atrakcyjnych fizycznie mężczyzn?
Aplikacje randkowe, wspólni znajomi, grupy tematyczne/spotkania ludzi z podobnym hobby, sportowe eventy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Proponuje Tindera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na pewno nie aplikacje ani portale. Ja muszę tego kogoś zobaczyć, sprawdzić, jak wygląda w realu, czy mi pachnie, dobrze wygląda, jak się porusza i czy nie zachowuje się jak świr. Tinder to zbiór życiowych nieudaczników i osób potrzebujących psychologa. Faceci stamtąd są gorzej niż tragiczni. Sami DDA, DDD, borderline, zajęci szukający przygód, bojący się wykorzystania, nieumiejący wychodzić z inicjatywą, bo boją się odrzucenia albo stalkerzy, którym nie odpiszesz od razu, to wyzywają Cię. Jeden nie był psychicznie zwichnięty, ale przyszedł na randkę w pełnym makijażu, myślałam, że padnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87109942]Jestes mna?
![]() Gdyby nie te oczy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No ale jesli nie, to chodz po prostu na eventy do barow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Uprawiasz jakiś sport, masz jakieś zainteresowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Z tym Tinderem przesadzasz, faceci jak wszędzie indziej, a że więcej desperatów i napaleńców to normalne, bo łatwa dostępność. Rób lepszą selekcję po prostu. Tych z apki też możesz spotkać na ulicy/w barze, rozumiem że wtedy odpadają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87109982]Z tym Tinderem przesadzasz, faceci jak wszędzie indziej, a że więcej desperatów i napaleńców to normalne, bo łatwa dostępność. Rób lepszą selekcję po prostu. Tych z apki też możesz spotkać na ulicy/w barze, rozumiem że wtedy odpadają?[/QUOTE]
Zgadzam się. Dziwne masz podejście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Poza tinderem są jeszcze inne portale
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-08-24 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Atrakcyjnych fizycznie głównie szukałabym na siłowniach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87109976]No przeciez mozesz to sprawdzic na spotkaniu.
Yyy, chyba przesadzasz. Ja mam raczej dobre doswiadczenia z Tindera, poznalam kilku fajnych chlopakow, a kolezanka nawet znalazla tam faceta. No ale jesli nie, to chodz po prostu na eventy do barow.[/QUOTE] Nie lubię barów i dyskotek. W ogóle nie piję alkoholu, dlatego to nie są miejsca dla mnie. ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Ćwiczę pośladki, tańczę zumbę. Z zainteresowań to muzyka eurowizyjna (jednak tu poznałam mnóstwo gejów, to jest specyficzne środowisko, ale mam wielu fajnych kumpli), fotografia, literatura, piłka nożna, moda, wizaż, pieczenie ciast oraz włoskie samochody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- [1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87109982]Z tym Tinderem przesadzasz, faceci jak wszędzie indziej, a że więcej desperatów i napaleńców to normalne, bo łatwa dostępność. Rób lepszą selekcję po prostu. Tych z apki też możesz spotkać na ulicy/w barze, rozumiem że wtedy odpadają?[/QUOTE] Oj nie, na portalach są najgorsze przypadki. Facet z make-upem jest tego najlepszym przykładem oraz koleś robiący awanturę, bo nie odpisuję od razu. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- [1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87110003]Poza tinderem są jeszcze inne portale ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie interesują mnie faceci spoza mojego miasta. Zależy mi na częstym, regularnym seksie, mam duże potrzeby w tym względzie. Czekanie na weekend na spotkanie to byłaby mordęga. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- [1=a9e9b14f0920806ea67464f a4f1a029ea354de7e_6212d60 30631b;87110014]Atrakcyjnych fizycznie głównie szukałabym na siłowniach[/QUOTE] To zasadniczo dobry trop, ale umięśnieni średnio mi się podobają. Wolę właśnie takich szczupłych, coś jak Radek Brzózka ![]() PS Na portalach zauważyłam, że znalezienie kogoś atrakcyjnego z twarzy zajmuje czasem dwa tygodnie. Lepszych kolesi zdarza mi się spotkać w centrum handlowym. Jak jakiegoś widzę, to szukam kontaktu ![]() Edytowane przez thalia_p Czas edycji: 2019-08-24 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Ciekawe jak na żywo rozpoznajesz kolesi, którzy robią awanturę bo nie odpisujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87110168]Ciekawe jak na żywo rozpoznajesz kolesi, którzy robią awanturę bo nie odpisujesz
![]() Wbrew pozorom idzie łatwo rozpoznać osobę, która jest agresywna. Jak się wkurza na kasjerkę o stanie w kolejce, na randce robi problem, gdy kobieta chce zapłacić za siebie, denerwuje się, gdy nie chcesz rozmawiać na bardziej osobiste tematy, to znak, że trzeba sobie odpuścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i jak pisal galaxy, wystarczy robic selekcje - koles zasypal cie dziwnymi wiadomosciami, bo nie odpisywalas przez minute? Co z tego? Usuwasz pare i problem z glowy. Nie wiem, ja jakos nigdy nie trafialam na dziwakow, przeciez przez wiadomosci juz bardzo dobrze widac, czy ktos jest w miare ogarniety. Ale skoro naprawde nie chcesz, to dalej wychodz na rozne wydarzenia, spotkania, wymiany jezykowe itd., niekoniecznie musisz pic alkohol. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Moze wyjedz do innego raju gdzie taki typ urody jest powszechny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87110200]Moze wyjedz do innego raju gdzie taki typ urody jest powszechny[/QUOTE]
Latynosi sie super wpisuja w ten typ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Przesadzasz z tymi portalami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
A w ogóle: https://m.youtube.com/watch?v=M-3iMU...erified=1#menu Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2019-08-24 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87110191]Ja mam inne spostrzezenia, tzn. co do Tindera. Akurat dosc czesto pokazywal mi przystojnych kolesi, duzo czesciej, niz gdybym miala szukac takich na ulicach. Szczegolnie zaraz po zalozeniu ta aplikacja dziala chyba tak, ze pokazuje bardzo atrakcyjne osoby, zeby zachecic ludzi do dalszego uzywania (przynajmniej tak slyszalam, u mnie sie to sprawdzalo).
No i jak pisal galaxy, wystarczy robic selekcje - koles zasypal cie dziwnymi wiadomosciami, bo nie odpisywalas przez minute? Co z tego? Usuwasz pare i problem z glowy. Nie wiem, ja jakos nigdy nie trafialam na dziwakow, przeciez przez wiadomosci juz bardzo dobrze widac, czy ktos jest w miare ogarniety. Ale skoro naprawde nie chcesz, to dalej wychodz na rozne wydarzenia, spotkania, wymiany jezykowe itd., niekoniecznie musisz pic alkohol.[/QUOTE] Ja tam może znalazłam z 2 naprawdę seksownych facetów, z czego 1 miał lewe zdjęcie. Bo na drugi dzień znalazłam je, gdy kupowałam foty do pracy. Mnie się włączali gorsi kolesie niż widuję w autobusie. Albo bardzo otyli, albo łysiejący, albo blondyni, albo bez cienia zarostu. Ja nie lubię pisać, mnie to nudzi, zwłaszcza jak nie widziałam kogoś na oczy i nie wiem, czy ma to sens. Zresztą większość kolesi na Tinderze wcale nie chce się umawiać, tylko pisać. No będę tak wychodzić. Jutro idę na zlot samochodowy, już sobie przygotowałam ciuchy ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87110203]Latynosi sie super wpisuja w ten typ ![]() Ja lubię niskich facetów, wzrost nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Tylko mężczyzna musi być szczupły jak Radek Brzózka czy Kamil Niziński (model na okładce "365 dni"). Mieć czarne oczy i czarne włosy. Mieć zarost i sporo owłosienia na ciele. Na punkcie owłosienia mam kręćka, trafiłam kiedyś na kolesia, który miał ładną twarz, ale gdy przyszedł w krótkich spodenkach i miał tak rzadkie włoski, to uznałam, że wygląda dla mnie jak chłopiec przed dojrzewaniem. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Ja tam trafiałam na same oryginalne przypadki. Jeden w makijażu, drugi neopoganin zafiksowany na swoich wierzeniach, a trzeci prawnik, który non stop gadał o przepisach. Miałam wrażenie, że w łóżku też by mi recytował kodeks cywilny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87110451]No to przyjeżdżaj do jakiejś dużej europejskiej stolicy, chyba w żadnej nie brakuje Latino
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Może niebawem i w Polsce pojawi się więcej Latynosów przez kryzys gospodarczy w Wenezueli. Polska pełna Latynosów, to piękna perspektywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
O ile nie ma jakiegoś specjalnego forum czy organizacji dla przypadków z taką urodą, to tak naprawdę... wszędzie
![]() No bo nie wydaje mi się, żeby ładnie pachnący bruneci z ciemnymi oczami mieli jakieś szczególne zainteresowania :p Więc mogą być w sklepie, na siłowni, w klubach, w organizacjach religijnych, na zlocie fanów Star Wars, no kurde, wszędzie. Oczywiście inna sprawa to kwestia narodowości, ale piszę z perspektywy danego kraju i tego czy wygląd definiuje zainteresowania i miejsce przebywania a nie wydaje mi się, żeby tak było ![]() Polska nie jest raczej rajem dla emigrantów, nawet Ukraińcy po zadomowieniu się tutaj chcą uciekać dalej na Zachód, tak więc raczej nie liczyłabym na to ![]() Edytowane przez Azhaar Czas edycji: 2019-08-24 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
A co dziewczyny myślicie o znajomości z tym facetem, który jest taki przepraszający i podejrzewający, że chcę go wykorzystać w plenerze, gdy proponuję spacer. Myślicie, że idzie się z nim jakoś porozumieć i np. ustawić się na jakiś układ typu FwB.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
live your passion
|
Zależy co Cię kręci, bo mnie by to odpychało.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.